رندر های پشت سر هم

Bertali

Member
سلام دوستان

من یک خونه طراحی کردم توش 6 تا دوربین دارم . آیا روشی هست که رندر گیری هر دوربین تموم شد خود به خود عکسش ذخیره بشه و بره برای رندر دوربین بعدی ؟ آخه مثلاً من میخوام یک رندر بزارم برم بیرون تموم میشه وقتی بر میگردم دوباره باید یک رندر دیگه بزارم و هر رندر هم 1 تا 2 ساعت طول میکشه ولی اگه چنین روشی باشه دیگه همه رو مثلاً شب میزارم رندرهاشو بگیره !

مرسی .

سلام درسته با
batch render میشه ولی اگر طرحت لایه داشته باشه چی ؟؟منظورم اینه که اگر تو طرحت از راند المنتها استفاده کنی چی اونارو چجوری باید ذخیره کنیم؟؟آیا خود به خود ذخیره میکنه؟؟

Hidden Dragon

کاربر فعال
سلام درسته با
batch render میشه ولی اگر طرحت لایه داشته باشه چی ؟؟منظورم اینه که اگر تو طرحت از راند المنتها استفاده کنی چی اونارو چجوری باید ذخیره کنیم؟؟آیا خود به خود ذخیره میکنه؟؟

با سلام،

محسن جان، آقا استفاده از این فونت گردن کلفت حکمتی داره؟!!!:wink:

همونطور که Mehran coyote عزیز فرمودند یکی از ساده ترین روشها استفاده از batch render هست، بحث رندر المنت ها هم بسته به نوع رندر کننده کارتون متفاوته... برای انجام اینکار روشهای دیگه ای هم وجود داره مثل استفاده از Video post مکس و اگه قراره فایلهای متفاوتی رندر بشه میشه از

Backburner استفاده کرد ( Backburner قابلیت رندر تحت شبکه رو هم در اختیار شما قرار میده )، اما .......... یکی از قابلیتهایی که در یکی دونسخه جدید مکس اضافه شده و کمی مورد کم لطفی قرار گرفته ابزارهای مربوط به State set هست که نه تنها میشه از طریق اون نماهای متفاوت رو پشت سرهم برای تولید

تک فریم و یا انیمیشن رندر کرد، بلکه برای افرادی که قصد دارن از قابلیت چند رندر کننده همزمان بهره مند بشند برای تولید المنت های متفاوت از نماهای مختلف با امکان دخل و تصرف در وضعیت صحنه و متریالها و ... یک ابزار فوق العاده به حساب میاد و کار بااون هم برعکس قیافه غلط انداز و پیچیدش فوق العاده راحته ...

حالا بمونه که کلی قابلیت دیگه هم داره علی الخصوص برای افرادی که تو بحث Composite و ترکیب مکس با نرم افزارهای دیگه ای مثل افتر افکت همیشه جای خالی یه همچین ابزاری رو حس میکردن ... برای همین اگه علاقمند هستید حتما در مورد این ایزار کمی مطالعه بکنید که حسابی کار راه اندازه ....

موفق باشید

behzad999

Member
دوست عزیز شما یه دوربین بذار. بعد دگمه N رو بزن تا انیمیشن فعال بشه. دوربین رو فرم 0 تنظیم کن. بعد یه فرم بزن جلو میشه فرم 1 ، از دوباره دوربینتو حرکت بده به قسمتی که میخوای رندر بگیره .واسه رندر بعدی از دوباره فرم رو تغییر بده بکنش2 و بعد حرکت دوربین به همین ترتیب تا هر چقدر دلت میخواد.بعد برو به تنظیمات vray سر برگ commonبه قسمت frames که باید تیکشو بزنی تا فعال بشه .بعد فرم هایی که میخوای رندر بگیره رو مشخص کن . بعد برو کمی پایین تر قسمت render output روی filesکلیک کن و در اونجا اسم فایل و پسوندی که میخوای بعد از رندر سیو بشه رو انتخاب کن. بعد دکمه رندر رو بزن وتمام همه رو خودش پشت هم رندر میگیره و سیو میکنه
1.jpg2.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا