بی بی کد رندر نمای خارجی

mjz000

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
این اولین کارمه که روی سایت میزارم.
از اساتید تقاضا دارم که این کار رو نقد کنن.

در ضمن از :
3d max 2011
v-ray 1.5 sp4
PS
color efex
استفاده شده.

منتظر نظراتتون هستم.

پیوست ها

• a6.jpg
    a6.jpg
    813.8 کیلوبایت · بازدیدها: 77
  • Day.jpg
    Day.jpg
    961.3 کیلوبایت · بازدیدها: 87

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام
کار خوبی شده
نکات + داره
طراحی خوبی شده
مدلسازی مناسب هست
رنگ بندی و در اصل طراحی نما خوب شده
اما از فاز مکس اصلا خوب نشده
ببین اولین چیزی که باید یاد بگیری استفاده از تکنیک HDRI هست.این شاید مفید باشه برات

نور پردازی با HDRI کلا کار متحول میشه از این حالت خمیری مصنوعی در میاد
به نظرم بهتر هست بک گراند خود HDRI باشه و بعد با تکنیک های مثل لایه آلفا توی فتوشاپ بهش یه بک گراند خوب بدی
شیدرها همه خام هستن.می دونی یعنی چی؟ مثال همیشگی من

texture.jpg

shader.jpg

و چیزی که وجود نداره پست پروداکشن هست.باید خیلی کار بشه
نکته دیگه اینه اگه میخوای اینجوری کار کنی فاصله دوربین رو 2 برابر دور تر بکن بعد لنز اگه مثلا 40 هست بکن 80.در اصل فرآیند زووم رو انجام بده.اینجوری پرسپکتیو نقطه سوم یه مقداری بهتر دیده میشه
کارش در حد تمرین قابل قبول هست.امیدوارم کارهای بهتری ازت ببنیم.اگه کمکی هم برمیاد دریغ نکنین.اگه نمی تونین مطرح کنید توی بخش مربوطه مثل بخش مکس بزارین با پیغام خصوصی اطلاع بدین میایم کمک میکنیم.
هدف ما رشد همگی ماست. موفق باشی

mjz000

Member
سلام خدمت عارف جان گل

دستت درد نکنه بابت نکاتی که گفتی.

توی اینکار رندرش رو مطابق با اون تمرینی گذاشتم که خودتون واسه نمای خارجی گذاشتین.
واسه HDRI اینو میتونم بگم که هیچی دم دستم نبود. و اگر نه آموزش hDRI شما رو رو سایت دیدم.

فقط نمیدونم اینکه گفتید شیدرها خام ، آیا بعد از اعمال HDRI درست میشه یا نه، یا جور دیگه ای باید باهاشون ور برم؟
کجا میتونم HDRIهای خوب گیر بیارم؟ تو فروشگاه سایت که چیزی نبود و آیا میشه HDRI خودم رو بسازم تا هماهنگی بیشتری با محیط داشته باشه؟

بازم ممنون بابت نکات عالی که گوش زد کردین

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
توی سایتهای تورنت برای دانلود هست.
منظور از متریال خام فاز متریال سازی هست به hdri ربطی نداره.

madmaster_3d

Well-Known Member
کارت قشنگی کناره گفته دوستمون آرف جان این رو بگم که باید روی نورپردازی (روز ) کار کنی و اینکه عکس شب شما چون ستاره نداره یکمی جالب نمیزنه. به نظرم پشت خونت رو با درخت پر کن که خالی نباشه مثلا درخت سرو. بعد آسمون هم 2تا ستاره بزار. قول میدم کارت زمین تا آسمون عوض میشه. در کل قشنگه . برای اینکه متریال هات هم از خامی در بیان مثلا یکی از راه های کوچیکش این هستش که از falloff یا شبیهش استفاده کنی. البته ior هم مهمه که ببینی برای چی چقدر باید باشه. منظورم شکست نور هستش و این مسائل. من برات یک لیستی پیوست می کنم امیدوارم کمکت کنه

راستی کامپیوتر من مشکوک به ویروسه. مواضب باش

پیوست ها

• V-ray IOR List.rar
    552.7 کیلوبایت · بازدیدها: 55

جدیدترین ارسال ها

بالا