رندر در هودینی (تغییر رنگ زمینه)

ssdsajad

Active Member
به صورت پیشفرض همه ی نرم افزار ها با رنگ زمینه سیاه هست
من میخوام رنگ زمینه سبز رندر کنم
کجای نرم افزار برم و رنگ زمینه ی دلخواهمو انتخاب کنم؟؟
سلام !

ssdsajad

Active Member
حل شد مشکلم اما یه سوال از رو کنجکاوی

راستی فرق هودینیه من با هودینیه شما چیه؟؟
واسه من الاش نوشته
houdini master
واسه شما
houdini fx
مثلا همین اطلاعاتی که تو عکس دیدمو واسه خودمو دنبالش رفتم دقیقا اینجوری نبود واسه من

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
وقتی هودینی نصب میشه دو تا حالت داره که یکیش قابلیت های شبیه سازی مایعات و دود و آتش و ذرات و یه سری چیز دیگه رو نداره،اگه شما با اونی کار میکنید که اینا رو داره پس فرق خاصی نمیکنه ؛

اون اسمشم مهم نیست ،فکر کنم ورژن های قبلی houdini master مینوشت.من الان دارم از ورژن 12.1.125 استفاده میکنم

ssdsajad

Active Member
بعد از اینکه رندر تمام شد و به صورت یه فایل mp4 خروجی نهاییی را گرفتمبازم رنگ سیاه خروجی نهایی شد....و کلا نتونستم image sequence بگیرم خروجی نهایی را تو هارد

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
اون فقط واسه نمایش هست ،باید اول از فایلت خروجی آلفا بگیری بعد تو قسمت cop (کامپوزیت) یه بکگراند سبز بندازی پشتش بعد هم با نود rop file output خروجی اصلی رو بگیری

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
دوست عزیز با عکس بهت نشون میدم که متوجه بشی

برای گرفتن خروجی sequence

Untitled.jpg

در این مرحله هنوز فایل روی هارد ذخیره نشده است،برای اینکار باید به عکس زیر توجه کنید!

Untitled2.jpg

برای انداختن بکگراند پشت فایل هم باید به روش زیر عمل کنید،البته تا جایی که خبر دارم شما با نرم افزار After Effects هم کار میکنید پس بهتره اینجور کارها رو اونجا انجام بدید

Untitled3.jpg

اگه باز سوالی بود تا جایی که بلد باشم در خدمتم!

rainbmaya

Active Member
آقا چرا میپیچونید مساله رو اینقدر. یه plan بزرگ سبز رنگ بذار تو بک کارت ، خیال خودتو راحت کن. البت شما کانال آلفا خروجی بگیری دیگه نیازی به صفحه سبز و آبی هم نداری. رندر ایمیج هم بگیر نه فایل ویدئویی.

جدیدترین ارسال ها

بالا