بی بی کد رندر داخلی

darklight

کاربر فعال
کارتون خیلی زیبا شده.
امیدوارم موفق باشید و کارتون روز به روز پیشرفت کنه.
راستی اگه میشه سیستم و رندرتایم رو هم ذکر کنید.

آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
خیلی خوبه ، موفق باشید ،
متریال ها خیلی خوبن ، اما احساس میکنم که متریال ها کمی خام به نظر میرسه ، و نورپردازی جای کار داره
و به نظرم اینکه طرح اون کابینت ها مدرن هست ولی آبجکت های داخل نشیمن کلاسیک که به نظرم راحت این ترکیب کنار هم نمیشینن و به خاطر همین ها آدم رو از نگاه کردن به این کار خسته میکنه و حس جالبی رو القا نمیکنن
ولی درکل موفق باشید و کار خوبی شده ، ببخشید اینطوری تند نظر دادم
کارتون خوبه و انشاا... عالی تر هم میشه پس باز ادامه بده
با تشکر:rose:

sky_tohi_z18

Active Member
مرسی که نظر دادین ممنون میشم بازم مشکلاتمو بگین.راستی من اصلا کارای تمرینی انجام نمیدم همشون اجرایی هست.و دوست دارم مثله بقیه دوستا پیشرفت کنم.هر کسی کمکم کنه ممنون میشم..

Mehran coyote

Well-Known Member
کارتون به شیدرسازی نیاز داره مخصوصا کف پارکت
اون نورهای ستاره ای سقف خیلی بزرگ هست و اینکه آبی زدی باید تاثیرش تو فضای خونه احساس میشد کل اصلا به کارتون هم نمیاد.

در مورد خوده نور به نظر من خیلی بی روح و کم نور شده یکم روش کار کنید خوب میشه

خسته نباشید
یا علی

sky_tohi_z18

Active Member
میشه آموزشه شیدر سازی برای پارکت و کارای داخلی بهم معرفی کنید که دیدم یه خرده باز تر بشه؟ممنونم از راهنماییت.......در مورد ستاره های هالوژن هم اره ستاره هاش بزرگه کوچیکش میکنم .بازمم ممنوننننننن

Mehran coyote

Well-Known Member
الان آموزش خاصی به ذهنم نمی رسه ولی آموزش های سایت 3dtotal هست که داخل آموزش هاش بعضی قسمت هاش متریال سازی هم داره.
آموزش هاشو کلا ببین هم نورپردازیت قوی میشه هم متریال سازیت.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. متریال مهم هست اما اینجا سیستم نور مشکل داره.ببین یه جا اوربرایت داری و بیشتر جاها تاریک.این نشانه عدم مدیرت color mapping هست
آسمون بیرون چیه؟ اگه شبه بهتر هست از HDRI استفاده بکنین
اگه روزه خب بهترین جلوه vray sky هست
پارکت کف توجیح داره اما این چوب سفید چیه داستان
ستاره ها که دادین به لامپ خیلی تو ذوق هست
ببین دوست من فایل archinteior 14 6 قدیمی هست.بهتر هست از استدیوهای جدیدتر استفاده بکنی.پیشنهاد میکنم روش نور پردازی رو یاد بگیر و خودت بسازی.ساختن از ادیت و ویرایش خیلی بهتر هست. موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا