بی بی کد رندر خارجی

youness_67

New Member
سلام.
تا دو هفته پیش تری دی مکس رو یه غولی میدونستم که دست نیافتنیه و منم آدمی نبودم که بتونم باهاش کار کنم

اما تجربه نشون داده که زمانی که آدم روش فشار باشه چیزا رو بهتر یاد میگیره ( خودمو میگم)

به هر حال دو هفته از استارت گذشت و این شد نتیجش , البته هنوز نهایی نیست, چون طرح ممکنه تغییر کنه و همینطور متریال و چیزای دیگه

ایرادا زیاد داره و اصلا واسه همین گذاشتم که ایراداشو بگین (البته اگه قابل بدونین) و راهنماییم کنید تا کارم بهتر شه.

روی کارها ادیت خاصی انجام نشده جز یه مفدار مدریت نور و رنگ

با مکس هم که اصلا آشنایی ندارم, اما با وی ری تو محیط اسکچ آپ کمی کار کرده بودم.

بازم ببخشید اگه سطح و کیفیت کار پایینه.1.jpg2.jpg5.jpg6.jpg

Bertali

Member
سلام

خداقوت خسته نباشید .خیلی خوب شده

به نظر من اگر کنار کار اصلی ساختمان و درخت میزاشتید و مقداری به کار اصلی عمق و فکوس میدادید خیلی متفاوت میشد.

youness_67

New Member
سلام

خداقوت خسته نباشید .خیلی خوب شده

به نظر من اگر کنار کار اصلی ساختمان و درخت میزاشتید و مقداری به کار اصلی عمق و فکوس میدادید خیلی متفاوت میشد.

ممنونم از نظرتون. دقیقا منم باشما موافقم , یعنی خام بودن کناره ها تو ذوق میزنه, اما ترس از اینکه شاید رندرها خیلی طول بکشه, باعث شد که صرف نظر کنم از اونا .

youness_67

New Member
سلام آقای بیک

بنده وی ری رو و یه مقداری از مکس رو تو دو هفته یاد گرفتم.

مدلینگش تو نرم افزار اسکچ آپ بود و آشنایی خیلی زیادی با خودِ مکس ندارم متاسفانه ولی کم کم انشاالله یاد میگیرم.

البته هنوز تو نورپردازی در شب خیلی مشکل دارم و منبع خوبی هم پیدا نکردم, البته پیدا کردم ولی هرکاری میکنم جواب نمیده رو پروژه. کارفرما منتظر دید شب پروژس تا پیش فروش کنه واحد هارو :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا