من رشتم معماری نیست خیلی نمی تونم کمکت کنم.
ولی شاید اینها کمکت کنن
اول که اون موتورها گلدون نیست که 2تا گزاشتی
یکی بیشتر نزار. یا اینکه مثلا چندتا با رنگ ها مختلف و طوری که پارک هستن و کنار هم بزار
دو اینکه تکسچر آسفالتت به بتون میخوره بیشتر. و بامپ هم نداره. این سایت عضو شو و روزی 15 مگ تکسچر دانلود کن
www.cgtextures.com
سه اینکه این ساختمونت جلوش پیاده رو چیزی نداره؟
چهار اینکه کنار ساحتمونت چندتا ساختمان دیگه بزار که کار طبیعی تر شه
پنج به یک وری دوم یک عکس hdri بده و اون وسطا بزار که نورپردازی کارت رو بهتر کنه.
شش اینکه تکسچر آسمونت کیفیتش پایین هستش و فکر می کنک جهتش هم مشکل داره. برای اینکه بهتر در بیاد یک نیم sphere درست کن و آسمونت رو به اون بده
هفت برای اینکه شیشه هات بهتر بشن حتما یک بامپ نویز خیلی ریز بهش بده
هشت می تونی به رفلکت شیشه هات مپ یک ساختمان بدی که انگار جلوی ساختمونت یک ساختمون هست. البته شما خودت یک ساختمان جلوی ساختمانت گزاشتی. اینم میشه
نه این خونه هستش یا شرکته چون هویتش نا معلومه. به نماش میخوره شرکت هستش ولی هیچ اسمی چیزی نداره شرکتت
ده به برگ درختات وری 2 ساید بده اینطوری نتیجه کار هم سریع تر و هم قشنگ تر میشه
یازده. متریال موتور ها هم خوب نیست. و من کلا با رنگ نارنجی کارت خوشم نمیاد. سلیقه ای هستش
ولی رنگ های سیاه توسی مشکی سفید فکر کنم کار رو جذاب تر نشون بدن
دوازده سابدیوایز نورت رو بالاتر ببر که سایه نویزی نشه. سایه درخت رو ببین
سیزده آسمونت رو ببین. بالای دیوار ها بقل ساحتمونت. این آسمون معنی میده که از زیر زمین اومده تا اون بالا ها رفته.آسمون اون بالاست چه جوری از زمین اومده.
و سعی کن کارهای خارجی و آموزش های خارجی بیشتر ببینی که کلا هم با نورپردازی بهتر و متریال سازی بهتر بیشتر آشنا بشی
این سایت خوبه
http://www.aleso3d.com/blog/