بی بی کد رندر خارجی(نیازمند کمک)

سلام دوستان.:rose:
من مدتی هست که بدنبال آموزش مکس هستم و چند کار داخلی هم انجام دادم که نسبتا بد نبود.
اما این اولین رندر خارجی هست که گرفتم. راستش طرحش واسه تمرین بوده. مشکلی که دارم اینه که تنظیمات نور و رندر رو نمیدونم باید چجوری بزارم.:-?
عکس ها رو گذاشتم. خواهش میکنم نظر بدین. ایراد میدونم زیاد داره ولی لطفا چند راهنمایی خوب بکنید تا کارم بهتر بشه.:green:

h4.jpg

h5.jpg

اساتید لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام
مقدار زیادی آموزش مکس و وی ری موجود هست اگر خواستید پیغام بدید
موفق باشید

درود.
دوستان کسی نظر کمک راهنمایی و.. نداره؟
ممنونم از معرفی لینک و آموزش.
اما اگه ممکنه 1 دقیقه وقتتون رو بمن بدید و 2 تا ایراد و راه حل معرفی کنید.

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی
اولین چیزی که تو دید هست و کم دقتی کردی رو زمین قرار نگرفت خونه هست.
آسمونی که استفاده کردی می تونه جایگزین بهتری پیدا کنی و سایه هاتو هم یکم نرم تر و با کیفیت تر کن(سابدیوادش رو زیادتر کن بزار 24 کافیه)
متریال ها تو هم بازم روش کار تا از این خامی در بیاد
بعد از همه اینا
اخر کار یه پست پروداکشن رو کارت انجام بده

یا علی

madmaster_3d

Well-Known Member
من رشتم معماری نیست خیلی نمی تونم کمکت کنم.
ولی شاید اینها کمکت کنن
اول که اون موتورها گلدون نیست که 2تا گزاشتی
یکی بیشتر نزار. یا اینکه مثلا چندتا با رنگ ها مختلف و طوری که پارک هستن و کنار هم بزار
دو اینکه تکسچر آسفالتت به بتون میخوره بیشتر. و بامپ هم نداره. این سایت عضو شو و روزی 15 مگ تکسچر دانلود کن www.cgtextures.com
سه اینکه این ساختمونت جلوش پیاده رو چیزی نداره؟
چهار اینکه کنار ساحتمونت چندتا ساختمان دیگه بزار که کار طبیعی تر شه
پنج به یک وری دوم یک عکس hdri بده و اون وسطا بزار که نورپردازی کارت رو بهتر کنه.
شش اینکه تکسچر آسمونت کیفیتش پایین هستش و فکر می کنک جهتش هم مشکل داره. برای اینکه بهتر در بیاد یک نیم sphere درست کن و آسمونت رو به اون بده
هفت برای اینکه شیشه هات بهتر بشن حتما یک بامپ نویز خیلی ریز بهش بده
هشت می تونی به رفلکت شیشه هات مپ یک ساختمان بدی که انگار جلوی ساختمونت یک ساختمون هست. البته شما خودت یک ساختمان جلوی ساختمانت گزاشتی. اینم میشه
نه این خونه هستش یا شرکته چون هویتش نا معلومه. به نماش میخوره شرکت هستش ولی هیچ اسمی چیزی نداره شرکتت
ده به برگ درختات وری 2 ساید بده اینطوری نتیجه کار هم سریع تر و هم قشنگ تر میشه
یازده. متریال موتور ها هم خوب نیست. و من کلا با رنگ نارنجی کارت خوشم نمیاد. سلیقه ای هستش
ولی رنگ های سیاه توسی مشکی سفید فکر کنم کار رو جذاب تر نشون بدن
دوازده سابدیوایز نورت رو بالاتر ببر که سایه نویزی نشه. سایه درخت رو ببین
سیزده آسمونت رو ببین. بالای دیوار ها بقل ساحتمونت. این آسمون معنی میده که از زیر زمین اومده تا اون بالا ها رفته.آسمون اون بالاست چه جوری از زمین اومده.

و سعی کن کارهای خارجی و آموزش های خارجی بیشتر ببینی که کلا هم با نورپردازی بهتر و متریال سازی بهتر بیشتر آشنا بشی
این سایت خوبه
http://www.aleso3d.com/blog/

جدیدترین ارسال ها

بالا