رمضان(کار جدید من)

king75

Member
بالاخره اومدمبد مدت ها با نمونه کار :rose:

اينکار رو يک دفعه سايت 2 نصف شب به ذهنم رسيد بزنم ساعت 4:30 تمام شد بيشتر هم برگ ها وقتم رو گرفت :green:
:lol:(براي تفريح خنديديم)

خب چي بگم!!!!!!

کلا قسمته کار هام رو سايعت 4:30 بگذارم نمي دونم چرا :shock:

اميد وارم مورد پسند دوستان باشه!!!!!!!!!

اول هم خودم يک اشکال بگيرم که اون برجک ها رو اون جزيره شناور رو هوا بد شده :-? نميدونم چرا خب نتوانستم بگذارمش :cry:

اميد وارم خوشتان بياد :cool:

فقط يک چيز نمي دونم چي شد؟؟؟؟؟؟؟

اگه گفتيد@:wink:
.
.
.
.
نمي دونم که کار الان شاد هست يا غمگين :lol:

ساعت 2 کار زدن عيبش همينه :lol::shock::shock:

راستي اون واتر مارک رو هم جدي نگيريد همين طوري الکي زدم يک چيز پاي طرح داشته باشم

=========================================

راستی این سوال رو جواب بدید:neutral:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول کار رو بدون واتر مارک ذخیره کردم اودم واتر مارک بندازم وقتی واتر مارک رو بردم رو کار دکمه کنترل+t رو زدم تا اندازه را تغییر بدم کار نکرد البته فقط رو اون طرح رمضان دیگه نمیشه کلا چیزی گذاشت و اندازه اش را تغییر داد تو فایل jpeg سیو شده

راستی شاید بگید واتر چرا 2 تا گذاشتم

راستش چندبار طرح ام کپی شده می خواستم بیشتر بگذارم :lol: ولی گفتم بی خیال

زیاد حرف زدم دیگه ! برید طرح رو ببینید :oops:

پیوست ها

• pishnamayesh.jpg
    pishnamayesh.jpg
    202.8 کیلوبایت · بازدیدها: 85
  • pishnamayesh jadid.jpg
    pishnamayesh jadid.jpg
    182.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:
سلامعرفان

داستان نحوه خلاقیت رو لازم نیست بنویسی. نکات مهم و سرنخ دهنده مال تاپیک اول هست. یه صفحه توضیح دادی زیاده...
در مورد واترمارک و کپی هم یه نکته من میگم اگه گوش کنی ممنونت میشم. واترمارک یعنی این تصویر مال منه و یعنی علامتی که نشه حذفش کرد... مثل یه جور داغ روی پیشونی کارت. این بزرگ و تکرار کردن وپررنگ و واضح بودنشون البته نمیذاره کسی از طرحت استفاده کنه. اما اتفاق بد اینه که کارتو باهاش داری خراب میکنی.اسم و علامت بزرگ مال تابلو سردر و کارت ویزیت و مهر شرکت و این حرفاست. توی یه کار گرافیکی تک تک اجزا وزن و تاثیر و کنش ایجاد میکنند. این یه تبلیغ منفی هست برای تو. نشون میده خیلی به طرحت چسبیدی... بذار کسی که میخواد به زور ازش کپی کنه بکنه... من بعد از اینکه فهمیدم روشهایی هست که میشه همه چیز رو از یه تصویر حذف کرد دیگه به این موضوع اهمیت نمیدم. تازه اونم کار مذهبی که اگه مطرح بشه به نظرم به هر امضایی ارزشمنده...البته اگه کل طرح رو علامت بزنی دیگه نمیشه کپی کرد چون اطلاعات مفید کار رو مخدوش کردی. به نظرم روش پسندیده و باکلاس و موجهی نیست.
برو بهترین پوسترها و نقاشی های دنیا رو نگاه کن و ببین امضاشون چند درصد از کل تصویر هست. باید قدرتی نشون بدی که اونها دنبال امضات بگردن و برای افتخار اونو پاک نکنن...

برای بالارفتن باید بالهای شسکته رو کند تا جاش پرنو دربیاد

الان که میخوام درباره طرحت حرف بزنم بیاد جدا از امضا و علامات شلوغش صرفنظر کنم و حرف بزنم:

رمضان رو خوب در آوردی
پرنده سایه خوبی داره
رنگ بی رمق زمینه کنتراست خوبی به کار داده
تا لبه های کادر آبجکتها رو بردی بدون اینکه لازم باشه ... تو کادر بندی باید خیلی دقت کنی
اون دو تا سیم بکسل بزرگ یه ایده تا حدی خنده داره به نظرم
اگه رمضان یه بادبادک خاص هست یا اگه یه گلدون فضایی باید بیشتر رو اجرای دقیق و گویاش کار بشه.
الان کمی بی منطق و تصادفی هست
پرنده ها نماد آزادی و حرکت هستن اما تو از چیزهایی شبیه عقاب و لاشخور استفاده کردی که مناسب این کار نیست
رنگ هلال و مسجد جالبه ... این بک رو همونطور که گفتم حرفه کار کردی ... بهتر از نوشته رمضان و بهتر از جزیره ... با اینکه ساده هست اما بی نقص تره

ماه مبارک مبارک ... داره میاد ...
یا علی

king75

Member
سلامعرفان

داستان نحوه خلاقیت رو لازم نیست بنویسی. نکات مهم و سرنخ دهنده مال تاپیک اول هست. یه صفحه توضیح دادی زیاده...
در مورد واترمارک و کپی هم یه نکته من میگم اگه گوش کنی ممنونت میشم. واترمارک یعنی این تصویر مال منه و یعنی علامتی که نشه حذفش کرد... مثل یه جور داغ روی پیشونی کارت. این بزرگ و تکرار کردن وپررنگ و واضح بودنشون البته نمیذاره کسی از طرحت استفاده کنه. اما اتفاق بد اینه که کارتو باهاش داری خراب میکنی.اسم و علامت بزرگ مال تابلو سردر و کارت ویزیت و مهر شرکت و این حرفاست. توی یه کار گرافیکی تک تک اجزا وزن و تاثیر و کنش ایجاد میکنند. این یه تبلیغ منفی هست برای تو. نشون میده خیلی به طرحت چسبیدی... بذار کسی که میخواد به زور ازش کپی کنه بکنه... من بعد از اینکه فهمیدم روشهایی هست که میشه همه چیز رو از یه تصویر حذف کرد دیگه به این موضوع اهمیت نمیدم. تازه اونم کار مذهبی که اگه مطرح بشه به نظرم به هر امضایی ارزشمنده...البته اگه کل طرح رو علامت بزنی دیگه نمیشه کپی کرد چون اطلاعات مفید کار رو مخدوش کردی. به نظرم روش پسندیده و باکلاس و موجهی نیست.
برو بهترین پوسترها و نقاشی های دنیا رو نگاه کن و ببین امضاشون چند درصد از کل تصویر هست. باید قدرتی نشون بدی که اونها دنبال امضات بگردن و برای افتخار اونو پاک نکنن...

برای بالارفتن باید بالهای شسکته رو کند تا جاش پرنو دربیاد

الان که میخوام درباره طرحت حرف بزنم بیاد جدا از امضا و علامات شلوغش صرفنظر کنم و حرف بزنم:

رمضان رو خوب در آوردی
پرنده سایه خوبی داره
رنگ بی رمق زمینه کنتراست خوبی به کار داده
تا لبه های کادر آبجکتها رو بردی بدون اینکه لازم باشه ... تو کادر بندی باید خیلی دقت کنی
اون دو تا سیم بکسل بزرگ یه ایده تا حدی خنده داره به نظرم
اگه رمضان یه بادبادک خاص هست یا اگه یه گلدون فضایی باید بیشتر رو اجرای دقیق و گویاش کار بشه.
الان کمی بی منطق و تصادفی هست
پرنده ها نماد آزادی و حرکت هستن اما تو از چیزهایی شبیه عقاب و لاشخور استفاده کردی که مناسب این کار نیست
رنگ هلال و مسجد جالبه ... این بک رو همونطور که گفتم حرفه کار کردی ... بهتر از نوشته رمضان و بهتر از جزیره ... با اینکه ساده هست اما بی نقص تره

ماه مبارک مبارک ... داره میاد ...
یا علی

اول بگم دیشب قاط زده بودم حواسم نبود چقدر نوشتم :lol:

فقط می خواهم درباره یک کار ازت سوال بپرسم ؟ به نظرت اون پرنده ها و بالن و اون جزیره پرنده رو بردارم بهتر میشه؟ گفتی شلوغه گفتم برشون دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طرح ساده و خوبی میشه!؟

راستی راهی نداره کاری کنی طرحت کپی نشه؟

جالبه اما اجزا خیلی به هم ربط ندارند !
خود نوشته "رمضان" خوب شده :rose:

بله تو توشیحات هم گفتم فکر کنم کمی قاظی باطی شده!!!!!!

درباره جوابت عرفان جون: اگه چیزهای کم ربط کارت رو حذف کنی هم خود به خود چیزهای باربطش قوی تر میشن هم مجال پیدا میکنی بیشتر روشون کار کنی و هم بیننده گیج نمیشه و بهانه ای الکی جلوی کارت قرار نمیگیره.

برای کپی نشدن کارت بهترین راه استادی تو هست. خود کار اگه کپی بشه مهم نیست چون تو دیشب اینجا ثبتش کردی به شرطی اون پست رو آپدیت نکنی و این یه سند تاریخی هست!
و نکته اصلی اینه که مهم اینه روش تو کپی شدنی نباشه. سبک طراحی من یه روش خاص هست. چه خوب و چه بد یه روش شخصی هست. کسی که کمتر بلد باشه به نظرم نمیتونه کپی کنه و کسی که بیشتر بلد باشه مطمئنم نمیخواد کپی کنه.

این مساله رو فراموش کن تا راحت تر دیزاین و پیشرفت کنی. اگر کسی گفت طرح تو نیست بگو لایه هاشو دارم. تازه اگه آدم مهمی گفت ...

اینو از من قبول کن: اگه به گذشته بچسبی حرکتت به جلو کندتر خواهد شد.
فلسفه امضای کار مربوط بودنش به شماست و سرنخ ... نه بیشتر. یه امضای کوچک هم زیباتره و هم موجه تر اما در سندیتش با یه علامت بزرگ فرقی نداره.

ماه بارک مبارک
یا علی

moslancer2

Member
عرفان جان کار زیبایی شده... از لحاظ رنگ بندی بدون مشکل... متن زیبا... اما object ها همخوانی نداره... راستش بالون ها و پرنده توکان فکر کنم کارت رو کمی نا همخون کرده... اگر بجاش پروانه و یا کبوتر میبود (میدونم کلیشه شده) اما فکر کنم بهتر به موضوع میومد و یا یه پرنده مثل مرغ بهشتی شاید جدید میبود... در هر حال اگر این موارد رو هم روش کار کنی کار زیبات بهتر هم میشه... ارادتمند اساتید سید جان و حسین جان و باقی دوستان...
پیشاپیش هم فرا رسیدن ماه مهمـانی و ضیـافت حق تعـالی هم به همه شما عزیزان و خانواده های گلتون تبریک میگم...
یا حق:rose:

king75

Member
دوستان اگه کسی عکس پروانه یا کبوتر و مرغ عشق و چیزی تو این مایه ها داره بگذاره ممنون می شم اصلا از اینها ندارم !!!!!!!!

king75

Member
دوستان کمی تغییرات دادم به نظرتان بهتر شده ؟؟؟

پیوست جدید : از سمت راست دومی :green:

dashlat

Member
سلام

با این که من در دنیای گرافیک یه نخودم ولی اگه رنگ زمینه رو شادتر می کردی ایول تر می شد.

آخرین ویرایش:

king75

Member
سلام

با این که من در دنیای گرافیک یه نخودم ولی اگه رنگ زمینه رو شادتر می کردی ایول تر می شد.

قبلش زده بودی رنگ بندی کار با خودم داشتم فکر می کردم کجای کار

ولی به نظرم اینماری که شما میگی اگر می کردم جالب نمی شد چون پس زمینه ابر کار کردم و ابر رنگی که نداریم؟؟؟ :shock:

moslancer2

Member
سلام عرفان جان خوبی؟
طرحت خیلی زیبا شد با این پرنده ها... شرمنده که من هنوز نتونستم به قولی که دادم عمل کنم هنوز درگیرم:rose:
فقط یک مورد عزیز جان اینکه الان فضای اون قسمتی که صخره گذاشته بودی خالی شده... یه پیشنهاد در حد اینکه نظر شخصی هست اینکه اگر اون طرح صخره رو داری بدون اون سیمها بذار و بجای اون حالت مناره ها (یعنی اونارو پاک کن) یا یه مسجد زیبا و یا یک بنای اسلامی زیبا بصورت رویایی بذاری و نورانی اون فضا پر میشه... و یا بجای اینکارها ببین خودت چی به ذهنت میاد که فضای خالی رو پر کنی (شرمنده مثل سوال امتحان ها شد)... از همه چیه طرح بخصوص انتخاب پرنده ها لذت بردم فقط اون پرنده که یکم بزرگتر ازبقه هست (قرمز) اونم در حد یه نموره کوچکش کن...:rose:

فقط یه سوال دیگه اینکه کار به این قشنگی رو چرا سایز بزرگ نزدی مثلا اندازه والپیپر؟
فدات عزیز دل یا حق:rose:

king75

Member
از قبلیه خیل بهتر شده
پرنده ها هم خوبن فقط این اولیه احساس می کنم راحت ننشسته!!!!

کدوم پرنده رو میگی اولی از راست یا چپ

سلام عرفان جان خوبی؟
طرحت خیلی زیبا شد با این پرنده ها... شرمنده که من هنوز نتونستم به قولی که دادم عمل کنم هنوز درگیرم:rose:
فقط یک مورد عزیز جان اینکه الان فضای اون قسمتی که صخره گذاشته بودی خالی شده... یه پیشنهاد در حد اینکه نظر شخصی هست اینکه اگر اون طرح صخره رو داری بدون اون سیمها بذار و بجای اون حالت مناره ها (یعنی اونارو پاک کن) یا یه مسجد زیبا و یا یک بنای اسلامی زیبا بصورت رویایی بذاری و نورانی اون فضا پر میشه... و یا بجای اینکارها ببین خودت چی به ذهنت میاد که فضای خالی رو پر کنی (شرمنده مثل سوال امتحان ها شد)... از همه چیه طرح بخصوص انتخاب پرنده ها لذت بردم فقط اون پرنده که یکم بزرگتر ازبقه هست (قرمز) اونم در حد یه نموره کوچکش کن...:rose:

فقط یه سوال دیگه اینکه کار به این قشنگی رو چرا سایز بزرگ نزدی مثلا اندازه والپیپر؟
فدات عزیز دل یا حق:rose:

ممنون مرد بابت نظرت :oops::green:

اول بگم اشتباه کردم که در سایز بزرگ نزدم :cry:
بعد اون پیشنهادی هم که دادی خوبه اگر یک مسجد خب پیدا کنم می گذارم ولی کار حالت سه بعدی داره عکس ها مسجد معمولا یک بعدی هست از کجا گیر بیارم نمی دونم؟ از آیکن استفاده کنم بد میشه؟

قرمز اونی که چپ هست یا راستی ؟

moslancer2

Member
ممنون مرد بابت نظرت :oops::green:

اول بگم اشتباه کردم که در سایز بزرگ نزدم :cry:
بعد اون پیشنهادی هم که دادی خوبه اگر یک مسجد خب پیدا کنم می گذارم ولی کار حالت سه بعدی داره عکس ها مسجد معمولا یک بعدی هست از کجا گیر بیارم نمی دونم؟ از آیکن استفاده کنم بد میشه؟

قرمز اونی که چپ هست یا راستی ؟

خواهش میشه مرد:green:
عیب نداره اینبار... در آینده بهتره که در سایزهای بزرگ کارکنی تا بتونی بعدا کوچیک بذاری... درباره پرنده همونی که روی "ر" نشسته منظورمه... درباره مساجد و اینکه دوبعدی هستن میشه روشون کار کنی و با perspective و کار برروی عکس حالت بُعد دار بهشون بدی... از لحاظ آیکون فکر نکنم کار به این زیبایی که همه چی طبیعی هست بشه از یک آیکون نقاشی مانند استفاده کرد اگر آیکون طبیعی باشه چرا که نه... البته این نظر شخصیه منه... مثلا object هایی که استفاده کردی مثل اون کوه یه حالت بعد خوبی به کار داده بود اما با اون مناره ها زیاد جور نبود... حالا کار کن ببین چی بهش میاد...:rose:
فدات یا حق:rose:

سلامعرفان جون

خدمت دوست گلم بگم که وقتی مصطفی اینقدر خوب راهنماییت میکنه من ترجیح میدم گوش کنم تا حرف بزنم.
تو چند تا پست قبل نوشته بودی ابرها که رنگی نیستن... خب میدونی که هستن!
همه رنگی هم دارن.
تو از چشم یک گرافیست اگه نگاه کنی همه چیز میتونه بسته به موقعیت رنگ عوض کنه.
در مورد پرنده ای که روی ر نشسته یه نکته هست که اگه توجه کنی متوجه منظور بچه ها میشی:
اون پرنده رو به اون طرف هست ولی سرشو به طرف ما چرخونده. خب برای مچ کردن
و نشوندنش روی کار به نظر میاد که باید یه چیزی زیر پاش باشه.
چون برگها روشو پوشونده هم فکر میشه که اون قسمت پهن هست که تازه یه مقداریش هم روی اومده.
پرنده پشتی هم همینطور الان حالت اینو داره که یه آدم راحت روی یه توپ وایساده.
شاید سایز کوچیکنر و مخفی کردن پایین پا کمک میکرد بهتر بشه.
در مورد رنگشون هم این دو طرف همرنگ قرمز و نشستن قطاری و همراستای اونها یه نیروی قوی ایجاد میکنه
که جلوی حرکت آزاد چشم رو میگیره.
در واقع بهتره بگم تاکیدی قوی ایجاد شده که بدون پشتوانه لازم هست.
پرنده ها به نظر من باید تزیین رمضان باشه.
نه اونو تحت الشعاع قرار بده.
همون داستانی که توی امضا هست
و با اینکه از امضات خیلی دفاع میکنی من میگم
امضا میتونه بزرگ باشه حتی اینقدر
ولی حتما باید کم قوت باشه.
هیچوقت نباید امضا از قدرتی شبیه به اجزای طراحی برخوردار بشه.
مگر اینکه امضا خودش جزو طرح باشه که نیست.

یا علی

baboliau

New Member
به نظر منم پرنده هاش خیلی مصنوعی هستن.یا روشون کار کن یا کلا حذفشون کن.کارت گرادیانت و افکت نداره.نورپردازی هم نشده.یه خورده روش کارکنی خیلی بهتر میشه.از کار و طرحت خیلی خوشم اومد.یه جورایی شبیه کارای سینما فوردی شده:paint:
یادم نره بگم اگه میخوای پرنده هاتونگه داری بهتره 1 یا 2تا پرنده در حال پرواز از دور بزاری.البته بازم مربوط به سلیقه هر فرد میشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا