رمز کردن فایلها در مولتی مدیا بیلدر

rasool_jelve

Active Member
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز چطوری میتونم اتورانی که با بیلدر ساختم فایل هاش رو رمز کنم که فقط فایلهای از روی نرم افزار اجرا بشه و وفایلها قابل استفاده بدون نرم افزار نباشه

علاوه بر اون چطوری میشه که حالت نصب بهش بدم که مثل یک نرم افزار روی سیستم نصب بشه و نیاز به خود سی دی نباشه

mj3a

Active Member
برای نصب میتونید از نرم افزار های مخصوص به این کار( ایجاد فایل ستاپ) استفاده کنید. از وین رر هم میتونید استفاده کنید.

booyebaran

Well-Known Member
فایل های رمز دار بیلدر باید دیکمپایل بشه تا قابل استفاده بشه.ولی خوب تکنیک های ابتکاری زیادی هست که باز میشه امنیت رو بالا برد. و برای نصب خود بیلدر میتونه یه نصاب باشه ولی اینکه شما بخاین تمام محتویات سی دی رو روی هارد بریزین یه خورده وقت گیر و نا پسنده. به نظر من بهترین کار اینه که برنامتون فایل های جانبی رو نصب کنه و مابقی فایلهای حجیم از روی سی دی اجرا بدین

rasool_jelve

Active Member
نحوه رمز کردن

فایل های رمز دار بیلدر باید دیکمپایل بشه تا قابل استفاده بشه.ولی خوب تکنیک های ابتکاری زیادی هست که باز میشه امنیت رو بالا برد. و برای نصب خود بیلدر میتونه یه نصاب باشه ولی اینکه شما بخاین تمام محتویات سی دی رو روی هارد بریزین یه خورده وقت گیر و نا پسنده. به نظر من بهترین کار اینه که برنامتون فایل های جانبی رو نصب کنه و مابقی فایلهای حجیم از روی سی دی اجرا بدین
سلام ممنون از پاسخت من اوتورن های زیادی رو دیدم که با بیلدر ساخته شدن فایلهاشون هم به این صورت رمز شدن که وقتی از طریق openبازشون میکنی چند تا فایله با پسوند خاص و ایکونشون هم به صورت یک برگه کوچیکه یا اصلا هیچ فایلی نیست و ققط یه فایله اجرایی هست حتی فایل not pad که برای اتوران شدن هم باشه نیست این حالت رمز شدن به صورت اتوماتیک و باسرعت در نرم افزار اوترن ساز اتوپلی مدیا استادیو هست ولی قابلیت ویژه مولتی مدیا بیلدر رو ندار و اون هم اینه که نمیتوننه موقع اجرا شدن ریزولیشن صفحه رو تغییر بده ممنون میشم اگه دقیق توضیح بدید که چطوری میتونم این کا رو انجام بدم

راستشو بخا ی توضیحاتی رو که دادی متوجه نشدم من فقط میخام فایل هام غیر قابل خواند باشه مثلا فیلم هایی که در اتورن قرار دادم و فقط با اجرا شدن از روی سی دی مثلا در قسمت فیلم ها فیلمی رو که قرار دادم اجرا بشه و در پوشه اتورانم یک سری فایل های نا خوانا باشه

آخرین ویرایش:

rasool_jelve

Active Member
برای نصب میتونید از نرم افزار های مخصوص به این کار( ایجاد فایل ستاپ) استفاده کنید. از وین رر هم میتونید استفاده کنید.
سلام ممنون از پاسخت من اوتورن های زیادی رو دیدم که با بیلدر ساخته شدن فایلهاشون هم به این صورت رمز شدن که وقتی از طریق openبازشون میکنی چند تا فایله با پسوند خاص و ایکونشون هم به صورت یک برگه کوچیکه یا اصلا هیچ فایلی نیست و ققط یه فایله اجرایی هست حتی فایل not pad که برای اتوران شدن هم باشه نیست این حالت رمز شدن به صورت اتوماتیک و باسرعت در نرم افزار اوترن ساز اتوپلی مدیا استادیو هست ولی قابلیت ویژه مولتی مدیا بیلدر رو ندار و اون هم اینه که نمیتوننه موقع اجرا شدن ریزولیشن صفحه رو تغییر بده ممنون میشم اگه دقیق توضیح بدید که چطوری میتونم این کا رو انجام بدم

من نمیخام که فایل هام رو در حد این که خودم داشته باشم رمز کنم منظور از رمز کردن اینه که من مثلا یه مجموعه آموزشی ساختم و از کپی برداریش میخام جلوگیری کنم و وقتی کاربر روی دراوی دی وی دی راست کلیک کرد و OPEN وبه فایلها ی فیلم و عکس و... دسترسی نداشته باشه

booyebaran

Well-Known Member
قابلیت تغییر رزلوشن رو شما میتونید با ادغام اوتوپلی و بیلدر انجام بدید البته اگر اوتوپلی این امکان رو نداشته باشه. به این صورت که شما رزلوشنی رو که میخاین سیستم کاربر داشته باشه رو به صورت یک فایل exe بیلدر قرار بدین تا اوتوپلی به محض اجرا بره و اونو اجرا کنه و اگه چن تا رزلوشن مد نظرتونه شما میتونید یه مقدار از اوتوپلی بگیرین و exe بیلدر بره و اون مقدار رو فراخونی کنه و به همون مقدار رزلوشن رو تغییر بده.
برای رمز دار کردن و آنتی کپی و محافظت تکنیک های زیادی هست ولی خوب این نکته که هر قفل یه کلیدی داره رو نباید فراموش کرد البته بحث من این قفل های ترکیبی و مازاد رایت و سکتور های خراب و خطرناک نیستش و محافظت از سی دی یا دی وی دی به دو صورته یکی اینکه شما بخاین فایلهاتون کپی نشه یکی هم اینکه سی دی یا دی وی دی تون رایت نشه البته این دو مساله مجزا هستش ولی خوشبختانه به صورت یک جا حل شده که شما بتونین یه سی دی یا دی وی دی ضد کپی داشته باشین و هم فایل هاتون از سود جویان در امان باشه. و در انتها دوست عزیز اینو بگم که این کار بسته به اهمیت پروژه ایه که میخاین بسازین چون یه مقداری هزینه بره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا