رفع خطا برای شروع sessionها

freemagic

New Member
سلام
من سایت رو طراحی کردم و در بالای صفحه خطای زیر رو نشون میده:
کد:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/domain_name/public_html/cms/administrator/index.php:1) in /home/domain_name/public_html/cms/administrator/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/domain_name/public_html/cms/administrator/index.php:1) in /home/domain_name/public_html/cms/administrator/index.php on line 2
و این هم دقیقا چند خط اول کد من هست:
PHP:
<?php
session_start();
require_once("pach1.php");
require_once("pach2.php");
require_once("pach3.php");
require_once("pach4.php");
?>
تو خط دوم برای شروع سشن یا جلسه فقط از اون تابع استفاده کردم. در خط های بعدی چند صفحه دیگه رو هم import کردم که از سشن استفاده میکنن ولی دیگه از این تابع استفاده نکردم. و اینکه در کار کردن با سشن ها مشکل ندارم فقط اون پیغام رو نمیدونم برای چی هست و دست از سر ما برنمیداره
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه طوری مشکل رو برطرف کنم
با تشکر

آخرین ویرایش:

omid_p30

Member
از چه ادیتوری برای کد نویسی استفاده می‌کنی؟
بعضی مواقع ادیتورها یه سری کاراکتر در ابتدای صفحه قرار میدن که دیده نمی شه. ادیتورت رو عوض کن. توصیه من اینه که از zend استفاده کنی.
اگر به کد نویسی PHP تسلط داری می‌تونی از Notepad++ هم استفاده کنی.
اگر باز هم مشکلت برطرف نشد بگو راه‌های دیگه پیشنهاد کنم.

iran-TEC

Member
تو notepad++ صفحه رو باز کن و از بخش و از بخش encodeing گزینه encode in UTF-8 without BOM رو انتخاب کن و بعد فایل رو ذخیره کن مطمئن باش درست می شه البته علت همونی هست که امید در پست قبلی گفت .

لینک دانلود notepad++

freemagic

New Member
از چه ادیتوری برای کد نویسی استفاده می‌کنی؟
بعضی مواقع ادیتورها یه سری کاراکتر در ابتدای صفحه قرار میدن که دیده نمی شه. ادیتورت رو عوض کن. توصیه من اینه که از zend استفاده کنی.
اگر به کد نویسی PHP تسلط داری می‌تونی از Notepad++ هم استفاده کنی.
اگر باز هم مشکلت برطرف نشد بگو راه‌های دیگه پیشنهاد کنم.
مگه انتخاب ادیتور تا این حد تأثیر داره؟!!!!!!!!!!!!
از Dreamweaver CS5 استفاده میکنم.
دلیلش هم اینه که بین ادیتور هایی که دیدم این بیشتر از همه کدهای آماده برای جاوا اسکریپت و css داره:green:
در صورتی که بقیه به این صورت ندارن

تو notepad++ صفحه رو باز کن و از بخش و از بخش encodeing گزینه encode in UTF-8 without BOM رو انتخاب کن و بعد فایل رو ذخیره کن مطمئن باش درست می شه البته علت همونی هست که امید در پست قبلی گفت .

لینک دانلود notepad++
من برای کارهام یه فایل به اسم test.php با encode in UTF-8 درست کردم و هروقت که میخوام یه فایل دیگه به پروژه اضافه کنم یکی از همین ها رو کپی و پیست میکنم و فقط اسمش رو عوض میکنم و کارم رو ادامه میدم (البته یک سری از کدهای پر استفاده هم توی این فایل ها هست)

برنامه notepad++ رو دارم ولی برای این کار اصلا عادت ندارم. ادیتور بهتری رو سراغ ندارید؟!!!

iran-TEC

Member
ادیتور dreamweaver cs5 بسیار عالی هست من فقط منحصرا برای رفع مشکل شما notepad++ رو پیشنهاد دادم البته اگه می خواین یک ادیتور رایگان و قدرتمند تر از دریم ویور داشته باشین ( برای کار با php ) من aptana رو پیشنهاد می دم خودم دارم ازش استفاده می کنم و بسیار ازش رازی هستم .

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
Dw هم باید این امکانو داشته باشه
بگردید پیداش کنید

freemagic

New Member
Dw هم باید این امکانو داشته باشه
بگردید پیداش کنید
کدوم امکان رو میگید؟

از notepad++ هم استفاده کردم ولی چیزی درست نشد!!!
ضمنا من قبلا از هم DW استفاده کرده بودم و همچین مشکلی پیش نیومده بود ولی توی این پروژه نمیدونم چرا گیر داده!!!

omid_p30

Member
من خودم هم از DW استفاده می‌کنم. البته cs3. تو DW cs3 ار منوی Modify گزینه Page Properties رو انتخاب کن. بعدش از لیست category گزینه Titles/encoding رو انتخاب کن و از اونجا می‌تونی انکودینگ صفحه خودت رو UTF-8 بزاری.

freemagic

New Member
مشکلی با انکودینگ و این جور چیزا نداره
اصلا از زبان دیگه ای جز انگلیسی استفاده نکردم که مشکل پیدا بکنه
اگه پیغام خطا رو بخونید تا یه حدی معلوم هست مشکل چیه ولی چه طوری باید برطرفش کنیم رو نمیدونم!!!

Masoud1365

مدیر انجمن
احتمالا قبل از اینکه سشن رو استارت کنید خروجی داشتید ! ( این خروجی ممکنه یک کاراکتر فاصله باشه ! )

freemagic

New Member
فایلت ور بزار اینجا ببینیم مشکلش چیه.
سکرته:green: شرمنده

احتمالا قبل از اینکه سشن رو استارت کنید خروجی داشتید ! ( این خروجی ممکنه یک کاراکتر فاصله باشه ! )
توی خط اول <?php هست برای شروع کار با php و در خط دوم هم که خطا گرفته session_start(); هست.چه طوری قبل از این دو خط خروجی داشتیم؟!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا