رفع اشكال:انتشار اولين مقاله عكاسي مجيد آنلاين

Marzban

Well-Known Member
با سلام حضور كليه دوستان عزيز تر از جانم
با توجه به انتشار اولين مقاله عكاسي سايت مجيد آنلاين توسط اينجانب برآن شدم تا اين تاپيك را براي رفع اشكال دوستان راه اندازي كنم.
اگر سوال.اشكال پ يا نظري در اين مورد داريد من با جان و دل گوش مي كنم و جواب ميدهم.
پس منتظرم.
عمق میدان وضوح در عکاسی

H-assan

Well-Known Member
با سلام و تشكر

خوب مرزبان جان عاليه بود
يك سوال كه براي من پيش اومد در اين بود كه شما از اصطلاحات حرفي عكاسي استفاده كرديد و يك شخض امطور مثل من از اين اصطلاحات سر در نمي ياره يكي از اين اصطلاحات گفتن مثلا8متر در فاصله مثلا5 متري من اين رو نفهميدم ؟!

پوست خوبم شما فرض رو براي اين بذاريد وقتي يك مقاله ارسال مي كنيد كه افراد هيچ گونه اطلاعات سطحي ندارند و از ب- بسم الله تا آخرش توضيح بده

در كل من خوشحالم كه اين سري مقالت قرار فرستاده شود

ممنون
موفق باشي

Marzban

Well-Known Member
assan گفت:
با سلام و تشكر

خوب مرزبان جان عاليه بود
يك سوال كه براي من پيش اومد در اين بود كه شما از اصطلاحات حرفي عكاسي استفاده كرديد و يك شخض امطور مثل من از اين اصطلاحات سر در نمي ياره يكي از اين اصطلاحات گفتن مثلا8متر در فاصله مثلا5 متري من اين رو نفهميدم ؟!

پوست خوبم شما فرض رو براي اين بذاريد وقتي يك مقاله ارسال مي كنيد كه افراد هيچ گونه اطلاعات سطحي ندارند و از ب- بسم الله تا آخرش توضيح بده

در كل من خوشحالم كه اين سري مقالت قرار فرستاده شود

ممنون
موفق باشي
آسان جان موقعي كه من اين مقاله فرستادم هيچ گونه آگاهي از سطح اطلاعات عكاسي بچه ها نداشنم.من فكر مي كردم كه بچه ها قبلا عكاسي كار نموده اند.حال من قصد دارم آموزش را به طور رسمي شروع كنم.ولي ممكنه كمي طول بكشه چون كمي سرم شلوغه.
ولي در حال آماده كردن مقاله هستم.
در ضمن سوالت برا مفهوم نبود اگه ميشه واضح تر بپرس.
من يه خواهش از كيله دوستان عزيز دارم.اگر من آموزش را شرع كردم نبايد يك طرفه باشد يعني هر كسي كه اطلاعاتي در ضمينه عكاسي دارد بايد بياد به من كمك كنه.و دوستان هم بايد بدون هيچ گونه مشكلي انتقادات و سوالات خود را مطرح كنند.
به اميد پربار تر شدن هر بيشتر انجمن ما

H-assan

Well-Known Member
منظور من اينه مرزبان جان :
میدان وضوح با دیا فراگم 8 در فاصله 3 متری یک لنز 135 میلیمتری حدود 0/2 متر،با همین فاصله و درجه یافراگم با لنز 50 میلیمتری حدود 2 متر و با لنز 28 میلیمتری حدود 8/5 متر است

Marzban

Well-Known Member
assan گفت:
منظور من اينه مرزبان جان :
میدان وضوح با دیا فراگم 8 در فاصله 3 متری یک لنز 135 میلیمتری حدود 0/2 متر،با همین فاصله و درجه یافراگم با لنز 50 میلیمتری حدود 2 متر و با لنز 28 میلیمتری حدود 8/5 متر است
آسان جان حال فهميدم منظورت چيه اينطور كه معلومه بايد آموزش را از مقدماتي شروع كنم.
فعلا در حال نوشتن اولين جلسه آموزش هستم.

davoodvajdi

Member
عالی بود مرزبان جان تبریک میگم به این همت و پشتکارت مرحبا بالاخره یکی این کارو شروع کرد امیدوارم موفق باشی البته رو اطلاعات ناقص ما هم حساب کن شاید چیز بدرد بخوری از لابلاش بشه بیرون کشید
بنظر من به همین منوال ادامه بدید بهتر اگه کسی به نکته مبهمی برخورد با سوال و جواب بهتر به هدفش میرسه پس سطح مقالاتو پایین تر از این قرار نده
بی صبرانه منتظر اموزش بعدی شما هستیم
یا حق

Marzban

Well-Known Member
davoodvajdi گفت:
عالی بود مرزبان جان تبریک میگم به این همت و پشتکارت مرحبا بالاخره یکی این کارو شروع کرد امیدوارم موفق باشی البته رو اطلاعات ناقص ما هم حساب کن شاید چیز بدرد بخوری از لابلاش بشه بیرون کشید
بنظر من به همین منوال ادامه بدید بهتر اگه کسی به نکته مبهمی برخورد با سوال و جواب بهتر به هدفش میرسه پس سطح مقالاتو پایین تر از این قرار نده
بی صبرانه منتظر اموزش بعدی شما هستیم
یا حق
داود جان خواهش مي كنم.
اين تازه اول كاره قراره كه آموزش ها از اول و به صورت پايه شروع بشه درس اولش هم تقريبا داره تموم مي شه همين رپز ها مياد تپ سايت(انشا الله).
به كمك شكا هم خيلي نياز دارم من را دست تنها نزاريد
منتظرم

جدیدترین ارسال ها

بالا