رفع ارور TypeError: Error #1009

سلام دوستان
من یه دکمه کار کردم اما نمیدونم چرا وقتی روش کلیک میکنم ارور زیر تو قسمت اوت پوت ظاهر میشه. دیگه امانمو بردیه نمیدونم چرا همش به این مشکل برخورد میکنم.

TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
at testmc_fla::MainTimeline/B()

پیوست ها

• test mc.rar
    10.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22

yaa110

کاربر فعال
در فریم اول تابع C را به صورت زیر تغییر بدید:
کد:
function C(event:MouseEvent):void {
    btn1.removeEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER, A);
    btn1.removeEventListener(MouseEvent.MOUSE_OUT, B);
    btn1.removeEventListener(MouseEvent.CLICK, C);
    gotoAndStop(2);
}

وقتی که می خواست دستور MOUSE_OUT را اجرا کنه، به فریم دو می رفت و btn1 دیگه وجود نداشت.

در فریم اول تابع c را به صورت زیر تغییر بدید:
کد:
function c(event:mouseevent):void {
    btn1.removeeventlistener(mouseevent.mouse_over, a);
    btn1.removeeventlistener(mouseevent.mouse_out, b);
    btn1.removeeventlistener(mouseevent.click, c);
    gotoandstop(2);
}

وقتی که می خواست دستور mouse_out را اجرا کنه، به فریم دو می رفت و btn1 دیگه وجود نداشت.

متشکر بابت پاسختان
البته من یه راه دیگه هم کشف کردم و بجای عبارت mouse_over و mouse_out به ترتیب عبارات roll_over و roll_out رو قرار دادم مشکل حل شد.
کد شما هم مشکل رو هم حل میکنه. آیا روش منم در حالت کلی درسته یا نه؟

yaa110

کاربر فعال
سلام
راه حلتون در حالت کلی درست نیست، یه نگاه به لینک زیر بندازید، مقاله خوبی درباره تفاوت ROLL_OVER و MOUSE_OVER و ارتباط آنها با target و currentTarget نوشته:
http://www.wastedpotential.com/flash-as3-target-vs-currenttarget/

موقع برنامه نویسی سعی کنید که برنامه را بهینه بنویسید. برای مثال در پروژه شا تا وقتی که ماوس روی دکمه نرفته، نیازی نیست که Listener مربوط به MOUSE_OUT یا ROLL_OUT اضافه بشه. در این صورت در استفاده از مموری صرفه جویی می کنید :دی. دوست خوبمون آقای بهروز پولادرگ در وبلاگ پادشاه فلش مقالات خوبی را درباره بهینه سازی در فلش آماده کرده که پیشنهاد می کنم اونها را حتما مطالعه بفرمایید.
http://blog.iflashlord.com/tag/بهینه-سازی/

موفق باشید و طاعات و عباداتتون قبول

جدیدترین ارسال ها

بالا