رشد گیاه

سلام من تو مطلب قبلیم گفتم که می خوام یه اتوران درست کنم که وقتی سی دی رو روی دستگاه می زارن اتوران به صورت رشد گیاه از سمت راست پایین به وسط همراه با رشد شاخ و برگ باشه دوستان می تونن کمکم کنن ممنون؟

• Like
Reactions: pcj

Amit13

Well-Known Member
سلام من تو مطلب قبلیم گفتم که می خوام یه اتوران درست کنم که وقتی سی دی رو روی دستگاه می زارن اتوران به صورت رشد گیاه از سمت راست پایین به وسط همراه با رشد شاخ و برگ باشه دوستان می تونن کمکم کنن ممنون؟

سلام
ببين اين چيزي كه ميخواي با بيلدر ميشه درست كرد.
ولي يكم حوصله ميخواد.
اگه كار با flash رو بلدي،همين قسمت رو با فلش بسازش بعد با swf يا gif اكسپرت كن.
بيلدر اين دوتا فرمت رو از لحاظ انيميشن پپتيباني ميكنه.ادامه ي كار رو با بيلدر بساز.
اينجوري صد در صد كار خوشكلتري ميشه تا اينكه بخواي با كدهاي بيلدر شبيه سازي كني.
اين نظر من بود،منتظر نظر دوستان ديگر و استادها باش.

• Like

pcj

Member
با اجازه از جناب Amit13

این کار به طور کامل با بیلدر شدنی هستش ولی همین طور که دوستان فرمودند حوصله و همچنین مهارت زیادی رو می طلبه
که به خودی خود می تونه پروژه پر سودی باشه پس نمی توان انتظار داشت که سورس پروژه توسط کاربران فروم به صورت رایگان
در اختیارتان قرار گیرد

ولی اگر کیفیت برای شما مهم است منزه است که بیلدر کیفیت بالاتری رو برای شما فراهم می کند
:)

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر قصد دارید همچین انیمیشنی با MMB طراحی کنید پیشنهاد میکنم تک تک فریم هاتون رو در برنامه ای مثل فوتوشاپ طراحی کنید و بعد با استفاده از پلاگین SmallPlugin و تابع AlphaBlendImage این انیمیشن رو طراحی کنید.
برای توضیحات بیشتر از نحوه ی استفاده از پلاگین و ایجاد انیمشن هم میتونید از مثال Transparent Loading که سامان زحمت تهیه ش رو کشیدن استفاده ببرید.

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
لطف کنید فایلتون را یه چک بکنید چون فاقد پسونده و با برنامه بیلدر باز نمیشه!!!

• Like

pcj

Member
amirrayaneh درست می فرمایند
فایل پیوستی کار نمی کند
تقریبا خالی است

ali guard

Member
من هم دانلود كردم سالم بود تو مجيد انلاين اين مشكيل براى من هم جند بار بيش اومادة يك فايل وينرار دانلود ميكنم ميبينم فايل داخل يك فايل بيدون بسوند هست با هيج برنامةى اجرا نميشة

• Like

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
فكر ميكنم مشكل تو دانلود دوستان باشه چون من بازم تست كردم و مشكلي نبود. يك بار ديگه دانلود كنيد لطفا

• Like

Star-PCPack

Member
مشکلی نداره چون منم دانلود کردم درست کار می کنه ، بهتره برای دانلود از مجید آنلاین از دانلودر فایر فاکس استفاده کنید که روش به طور پیش فرض است یا اینترنت دانلود منیجر چون با بقیه نرم افزار ها درست دی ال نمی شه

• Like

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
بله الان که دانلود کردم مشکل رفع شده بود فکر کنم مشکل از مجید آنلاین بود

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

با سلام:rose:
اینم یه نمونه که با Tweak.dll آماده کردم براتون
ولی اگه همینو با Smallplugin کار کنید بسیار عالی تر میشه.
موفق باشید

پیوست ها

• archive.zip
    244.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40

جدیدترین ارسال ها

بالا