سلام دوستان
بنده دارم روی یه پروژه نسبتا سنگین کار می کنم. قصد ساخت یه نرم افزار نقشه کشی رو دارم. اینا رو گفتم تا متوجه بشین هدفم چیه.
خب بریم سر سوال بنده :
بنده با کد زیر یه Polygon (چند ضلعی) می سازم :
حالا به یه سری مشکل برخوردم که عبارتند از :
چطور می تونیم این Polygon رو به عنوان یک آبجکت با موس Select کنیم و رنگش رو عوض رو کنیم ؟ و یا جابجاش کنیم ؟ توجه داشته باشین که روی صفحه ی ما مثلا دو سه تا از این Polygon ها هست و برنامه ی من باید این Polygon ها رو از هم تشخیص بده. چون قرار هر یک از این Polygon های رسم شده یه سری اطلاعات رو در خودش جا بده.
ممنونم.
بنده دارم روی یه پروژه نسبتا سنگین کار می کنم. قصد ساخت یه نرم افزار نقشه کشی رو دارم. اینا رو گفتم تا متوجه بشین هدفم چیه.
خب بریم سر سوال بنده :
بنده با کد زیر یه Polygon (چند ضلعی) می سازم :
کد:
Private Type POINTAPI
X As Long
Y As Long
End Typerivate Declare Function Polygon Lib "gdi32.dll" (ByVal hDC As Long, ByRef lpPoint As POINTAPI, ByVal nCount As Long) As Long
Private Declare Function Ellipse Lib "gdi32.dll" (ByVal hDC As Long, ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32.dll" (ByVal hDestDC As Long, ByVal X As Long, ByVal Y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal dwRop As Long) As Long
Private Declare Function GetDC Lib "user32.dll" (ByVal hWnd As Long) As Long
Private Declare Function ReleaseDC Lib "user32.dll" (ByVal hWnd As Long, ByVal hDC As Long) As Long
Private Declare Function GetDesktopWindow Lib "user32.dll" () As Long
Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32.dll" (ByVal dwMilliseconds As Long)
Private Sub Command1_Click()
Dim Points(0 To 4) As POINTAPI
Points(0).X = 40
Points(0).Y = 250
Points(1).X = 250
Points(1).Y = 200
Points(2).X = 530
Points(2).Y = 200
Points(3).X = 200
Points(3).Y = 160
Points(4).X = 100
Points(4).Y = 200
Polygon Picture1.hDC, Points(0), 5
Picture1.Refresh
End Sub
حالا به یه سری مشکل برخوردم که عبارتند از :
چطور می تونیم این Polygon رو به عنوان یک آبجکت با موس Select کنیم و رنگش رو عوض رو کنیم ؟ و یا جابجاش کنیم ؟ توجه داشته باشین که روی صفحه ی ما مثلا دو سه تا از این Polygon ها هست و برنامه ی من باید این Polygon ها رو از هم تشخیص بده. چون قرار هر یک از این Polygon های رسم شده یه سری اطلاعات رو در خودش جا بده.
ممنونم.