رسم نمودار در فلش

ShirShah

Member
با سلام...

ميخاستم بدونم تو فلش با استفاده از اكشن اسكريپ ميشه فايل فلشي ساخت كه بتونه :

وقتي ما معادله يك سهمي رو بهش بديم نمودار اون معادله رو واسه ما رسم كنه....

منتظر توضيحات و راهنمايي هاس شما هستم... اگه مدل اماده اي هم جايي ديديد حتما بگين

eyetouch

Member
شايد اين كمكت كنه!

سلام شيرشاه عزيز
من زياد وارد نيستم ولي مي دونم بوسيله دستورات زير ميتوني اين كار رو انجام بدي:

[align=left:f09e488a39]createEmptyMovieClip()
moveTO(x,y) or move(x,y)
line(x,y)[/align:f09e488a39]

شرمنده اما اگه تونستم يه نمونه برات ميفرستم.
:wink:

آقا يه نرم افزار هست اسمش مسينكه اينه:‌flach chart يا يه چيزي تو اين مايه ها كه از محيط فلش فكر ميكنم جدذا باشه .لي از توبع فلش استفاده ميكنه. مي توني بري تو download.com سرچ كني منم ميگردم دنبالش اگه يافتم ميگم بهت نگران نباش....

ShirShah

Member
خيلي ممنون بهروز جان...

ولي من ميخام چنين برنامه اي رو تو يه فايل swf داشته باشم تونم با دادن فرمول نه اعداد

آها فهميدن منظور اينشون چيه ؟
پس بايد يه معادله بگيره
بعد بايد x رو هم بگيره ديگه نه؟ بعد بياد نمودار و تو محور مختصات x , y بكشه...
اگه اين جوري باشه ما رفتيم كه روش كار كنيم....

آقا بفرما اينم از اين: ببين اگه بدردت خورد بگو اگه سورسشو ميخواي باست بفرستم:
بعد ببين همينه ديگه؟ من اون دومي رو از يه بچه مثبت رياضي پرسيدم گفت از -2 تا 2 يعني -2 و -1 و 0 و 1 و 2 رو بزار جا x تا y هاشون بدست بياد بعد نمودار رسم كن ميشه نمونه اي از اون. اولي رو هم كه با اجازت خودم گفتم x ها رو بگيره ... ديگه نميدونم اگه مشكلي داشتن بگو.
(راستي زياد دقيق دقيق نيست عدد ها رو نمودارا اگه ديدي يهو بالا هو پايين تر نقطه هاش زياد يعني سخت نگير. بعدش اگه ديدي كوچيك بود رايت كليك كون بعد zoom in رو بزن..ديگه شب بود و تاريكي!!!!!)
1.

[flash width=400 height=400:19cd5a071d]http://www.geocities.com/star_behrouz_star/Nemodar.swf[/flash:19cd5a071d]

2.
[flash width=400 height=400:19cd5a071d]http://www.geocities.com/star_behrouz_star/Nemodar2.swf[/flash:19cd5a071d]

خواهش مي كنم آقا قابلي نداشت..ديگه همه يه عالمه چيز بلدن ما همين دو كلمه چيز و از اين بلديم.. آقا راستي منظورت از سند كن چييه؟؟ يعني سورسش و ميخواي ؟؟ آره ؟ اگه مي خواي بگو بزارم اينجا

shahrokh_xp

Active Member
راستي آقا بهروز شما ميتوني عين همين فايل رو بسازي با اين تفاوت كه نمودار از هر درجه اي رو رسم كنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا