رسم جدول در مالتی مدیا بیلدر

سلام دوستان.
آیا میشه تو مالتی مدیا بیلدر جدول رسم کرد؟
سوال دوم اینکه چجوری میتونیم نوشته ای رو با اجرای دستور نمایش دهیم.یعنی من یه متنی رو دارم که میخوام با زدن دکمه ای اونو نمایش بدم.چجوری این کارو میتونم انجام بدم.
همچنین با چه دستوری میتونیم یک عکس رو در زمان دلخواه با زدن دکمه ای نمایش بدیم.

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
سلام دوست عزيز
درمورد سوال اولتون بايد بگم كه منظورتون رو دقيقا متوجه نشدم البته خوب معلومه ديگه شما ميخواين جدول رسم كنيد اما نميدونم هدف اصليتون چيه خوب براي رسم جدول ميتونيد از نرم افزار هاي گرافيكي استفاده كنيد
و سوال دوم:
خوب شما تكست خودتون را Hideكنيد بعد با يه دكمه بسازين و با دستور Showنشونش بدين
کد:
Show("نام تكست")

سلام دوست عزيز
درمورد سوال اولتون بايد بگم كه منظورتون رو دقيقا متوجه نشدم البته خوب معلومه ديگه شما ميخواين جدول رسم كنيد اما نميدونم هدف اصليتون چيه خوب براي رسم جدول ميتونيد از نرم افزار هاي گرافيكي استفاده كنيد
و سوال دوم:
خوب شما تكست خودتون را hideكنيد بعد با يه دكمه بسازين و با دستور showنشونش بدين
کد:
show("نام تكست")

دوست عزیز من متن رو مخفی کردم اما باید روی متن کلیک کنی تا مخفی بشه بعد با دکمه نشونش بدم.
من میخوام هنگامی که به صفحه رفتیم متن در حالت عادی روی مخفی باشه نه اینکه من اول اونو مخفی کنم بعد ظاهرش کنم.
شما میتونین یه نمونه برام درست کنین ممنون میشم.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام دوستان.
آیا میشه تو مالتی مدیا بیلدر جدول رسم کرد؟

براي رسم جدول قبلا يه پلاگيني بود ولي من چون با يه كامپيوتر ديگه وصلمك برا اين نميتونم براتون بزارم

سوال دوم اینکه چجوری میتونیم نوشته ای رو با اجرای دستور نمایش دهیم.یعنی من یه متنی رو دارم که میخوام با زدن دکمه ای اونو نمایش بدم.چجوری این کارو میتونم انجام بدم.
براي اين كار با استفاده از دستور Show و Hide‌ميتونيد اين كار رو انجام بديد حالا اگه ميخوايين با اجراي برنامه شي مورد نظرتون مخفي باشه بايد كد Hide‌ مربوط به شي رو توي پيج استارت قرار بديد

همچنین با چه دستوری میتونیم یک عکس رو در زمان دلخواه با زدن دکمه ای نمایش بدیم.

براي اين كار هم شما تايم مورد نظرتون رو توي يه متغيير ذخيره كنيد و بعد با يه شرط با ساعت سيستم مقايسه كنيد اگر اون ساعت بود فلان كار رو براتون انجام بده ولي غير اين بود يه كار ديگه اي رو براتون انجام بده

m javad

کاربر متخصص
حالا اگه ميخوايين با اجراي برنامه شي مورد نظرتون مخفي باشه بايد كد Hide‌ مربوط به شي رو توي پيج استارت قرار بديد
به جای این کار از اول خاصیت مخفی بودن اون شی رو تیک بزنید
روش دبل کلیک کنید و تیک Hide رو بزنید

جدیدترین ارسال ها

بالا