انیمیشن رستوران یخی :)

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه
این آخرین کاریه که زدم
برای ساختش از
3ds max 2014, aftef effect
و adobe audition برای تنظیم موزیک استفاده کردم،

البته برای آپلود حجم کار خیلی کم شده و کیفیتش پایین اومده

Capture222.JPG

حجم 20 مگ، زمان 2 دقیقه

http://Trainbit.com/files/7473481884/fainal_92.12.19.mp4

madmaster_3d

Well-Known Member
مد جان این همینطوری هستش دیگه؟ یعنی اجرایی که نیست؟ چون بارون بیاد میرت توش :)

3dmad

Well-Known Member
نه مستر جان اونقدر ها هم "مد" نیستم:lol:

اون نوری که بین کامپوزیت ها میبینی مربوط به یه سری ال ای دیه که تو فیلمش (یا حداقل فیلم باکیفیتش) مشخصه، و بین اون بلوک های کاذب جاسازی شده و مربوط به نور داخل نیست (آخه نور داخل چطور اونطور آبشاری دیده میشه؟! فکر کنم شما فیلمشو ندیدی:wink:

رستوران یخی درواقع واژه و مکان معادلسازی شده Icebar هستش که داخلشون همش یخی هست و توش کوفتی میزنن تو رگ :snap: البته خود Icebar یه برنده که تو خیلی جاها و بیشتر هم جاهایی که هواش اصلا یخی نیست شعبه داره حتی تو ابوظبی

اینجور مکان ها باید کاملا عایق باشن حتی گرما هم جرأت نکنه وارد بشه چه برسه به بارون!! البته تو این رستوران یخی آب آلبالو سرو میشه :green:و قس علی هذا

آخرین ویرایش:

Ronalix

Member
آقا کار بسیار عالی شده !! فقط پرنده ها تو زمینه سفید خیلی به چشم نمیاد که اصلاً مهم نیست :d
یه سوال موتور رندر چیه ؟ و اینکه زمان رندرش چقدر شده ؟ برای هر کارکتر دونه دونه موشن ها رو بهشون نسبت دادی ؟ یا از روش خواصی استفاده کردی ؟

3dmad

Well-Known Member
آقا کار بسیار عالی شده !! فقط پرنده ها تو زمینه سفید خیلی به چشم نمیاد که اصلاً مهم نیست :d
یه سوال موتور رندر چیه ؟ و اینکه زمان رندرش چقدر شده ؟ برای هر کارکتر دونه دونه موشن ها رو بهشون نسبت دادی ؟ یا از روش خواصی استفاده کردی ؟

ممنون

وی ری، برای هر سکانس میانگین 12 ساعت تقریبا البته اونی که شب میشه 24 ساعت ، جمعا فک کنم 90 ساعت

اون آدما راحت ترین قسمت کار بودن، با ابزار populate (امیدوارم درست نوشته باشم) که به مکس 2014 اضافه شده شما فقط مسیر یا جایی که میخوان وایسن رو بهش میدی بقیشو خودش شبیه سازی میکنه

archman3d

Member
شبش خیلی جذاب تر بود
اون نور پردازی روی زمین در جلوی ورودی رو چطور دراوردی؟ فایل avi به عنوان متریال به زمین دادی؟

elya3

Well-Known Member
سلام کار خیلی خوبی شدهـ میشه در مورد زمان و تعداد نیروی کار هم توضیح بدین؟

3dmad

Well-Known Member
راستش کار گروهی نبود و به تنهایی تمومش کردم

زمان هم به دودسته تقسیم میشه

زمانی که خودم مستقیم واسه کار گذاشتم؛ از صفر تا صد که از اسکچ و بیلبورد کار تا نورپردازی میشد فکر کنم یک هفته ای شد (البته من تاحالا با افتر افکت کار نکردم که چند روزی هم صرف یادگیری آزمون و خطاهای کارهایی شد که مربوط به این کار میشد، و باید به این زمان اضافه بشه)

زمانی که رندر این کار برد که تقریبا چهار شبانه روز طول کشید

مثلا سکانس آخر سه لایه رندر شده یکی فضای کلی دومی آدم ها سومی هم ماشین ها
و چون تایم لپس هست من مجبور بودم تعداد فریم های حرکت آدم ها رو چهار برابر تعداد فریم های حرکت دوربین بگیرم تا وقتی رو هم میکس میشن حرکت آدم ها تند بنظر برسه که صد البته چهار برابر خیلی کمه و اگه توجه کنین همه آدمها مث گیگیلی هستن :wink: از یه ور میرن یه ور دیگه شب میشه
ولی همین چهار برابر کردن شد 2800 فریم

جدیدترین ارسال ها

بالا