سلام
کاراکترت ایرانی نیست استاد
صورت کوچیک و سر بزرگ هم حالت حماسی و فرهیختگی رو کم میکنه
نقش روی زره و خود زره و حالت صورت ...
اگه رستم نبود کاراکتر نسبتا خوبی بود. البته استادی شما به جاش اما هویت کاراکتر میتونه مساله خیلی مهمی باشه و نوع اجرا
لباش که هلو شده اما به قول برهانی جون کلا آناتومی صورتش به صورت ایرانی نمیخوره مثل بازی خارجی استراتژی ها شده پیشونی و ابروش خیلی خوب شده اما دور سیبیلش زیادی چاقالوی اینگار سرطانی چیزی داره این بود نقد من
من هم با اساتید موافقم, کارکتر خوبیه, اما به ایرانی ها نمیخوره, البته اگر روی برآمدگی و کشیدگیه کنار بینی و سیبیل و دهانم بیشتر کار بشه بهتر هست, البته نظر شخصیه
موفق باشید
مشکلات کار رو که دوستان گفتن اما جدا از رستم نبودنش اون فرق وسط ریشش زیاد به نظرم خوب نشده ضمنن تو یه همچین کارهایی تکسچر کیفیت کار رو خیلی بالا میبره شاید اگه صورتش تکسچر خوبی داشت و ازش رندر میگرفتی سطح کار خیلی ارتقاع پیدا میکرد
در آخر هم اگه به نرم افزارش هم اشاره میکردید بهتر میشد.
خسته نباشی با نظرات برهانی و کوروش عزیز موافقم
البته ما شاگرد شماییم ولی شما همیشه کاراتونو بدون تکسچر و نورپردازی می زاری این از کیفیت کارتون کم می کنه به نظر من کارو تکمیل که کردید یه استدیو رندر هم بساز که کار در سطح بالاتری قرار بگیره
کورش جان کار بیش با مایا و بقیه زیبراش هست
در مورد تکستچر و رندر هم با شما هم مهران عزیز موافقم .حتما کارها با تکستچرو کاملتر گزاشته میشه.در ضمن استاد خوتونید ما در برابر
شما و بچه های حرفه ای دیگه شاگرد کوچکی بیش نیستیم
ممنون که کار را دیدید و ایراداتشو گفتید موفق باشید