پشتیبانی رستم

maya_22

Well-Known Member
سلام
اینم کارکتر رستم :) نظری هست خوشحال میشم :rose:
zd4.jpg

فعلا

پیوست ها

• rostam b2.jpg
    rostam b2.jpg
    237.6 کیلوبایت · بازدیدها: 56
آخرین ویرایش:

D.o.N

Member
الان این آقای رستم خوابه که چشاش بستس.........

به نظرم یه مدل کامل نیس باید خیلی روش کار کنی و اگه تونستی دیتیل کارو بیشتر کن...

Good Luck باشی ایشالله.........

سلام
کاراکترت ایرانی نیست استاد
صورت کوچیک و سر بزرگ هم حالت حماسی و فرهیختگی رو کم میکنه
نقش روی زره و خود زره و حالت صورت ...
اگه رستم نبود کاراکتر نسبتا خوبی بود. البته استادی شما به جاش اما هویت کاراکتر میتونه مساله خیلی مهمی باشه و نوع اجرا

یا علی

بابا رستمی گفتن .. هیبتی گفتن ... من که از دیدن این نمیترسم :green:
دور از شوخی من که عمرا بتونم رستمو با لبهای غنچه ای تصور کنم .... ! :-?

کلا واقعا کارکتر خوبی شده البته اگه رستمه شاهنامه رو نذاریم کنارش :دی !
خسته نباشی :rose:

maya_22

Well-Known Member
ههه :green: البته شما درست میفرمایید.راستش کلا طرح تغییر کرد دوست من و اصلاحات زیادی شاملش شد.
حالا سر فرصت رستم شاهنامه با رخشش آپ میکنم
از نظر خوبت ممنون

لباش که هلو شده اما به قول برهانی جون کلا آناتومی صورتش به صورت ایرانی نمیخوره مثل بازی خارجی استراتژی ها شده پیشونی و ابروش خیلی خوب شده اما دور سیبیلش زیادی چاقالوی اینگار سرطانی چیزی داره :green: این بود نقد من

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام

من هم با اساتید موافقم, کارکتر خوبیه, اما به ایرانی ها نمیخوره, البته اگر روی برآمدگی و کشیدگیه کنار بینی و سیبیل و دهانم بیشتر کار بشه بهتر هست, البته نظر شخصیه
موفق باشید

koorosh_kh

باحالترین کاربر
مشکلات کار رو که دوستان گفتن اما جدا از رستم نبودنش اون فرق وسط ریشش زیاد به نظرم خوب نشده ضمنن تو یه همچین کارهایی تکسچر کیفیت کار رو خیلی بالا میبره شاید اگه صورتش تکسچر خوبی داشت و ازش رندر میگرفتی سطح کار خیلی ارتقاع پیدا میکرد
در آخر هم اگه به نرم افزارش هم اشاره میکردید بهتر میشد.

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی با نظرات برهانی و کوروش عزیز موافقم :rose:
البته ما شاگرد شماییم ولی شما همیشه کاراتونو بدون تکسچر و نورپردازی می زاری این از کیفیت کارتون کم می کنه به نظر من کارو تکمیل که کردید یه استدیو رندر هم بساز که کار در سطح بالاتری قرار بگیره

maya_22

Well-Known Member
کورش جان کار بیش با مایا و بقیه زیبراش هست
در مورد تکستچر و رندر هم با شما هم مهران عزیز موافقم .حتما کارها با تکستچرو کاملتر گزاشته میشه.در ضمن استاد خوتونید ما در برابر
شما و بچه های حرفه ای دیگه شاگرد کوچکی بیش نیستیم
ممنون که کار را دیدید و ایراداتشو گفتید موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا