رزولیشن

master123456

New Member
با سلام خدمت همه دوستان میخواستم بدانم چه طور صفحه ای را بسازم که در همه رزولیشن های مختلف درست کار کند و به هم نریزد ،من تازه کار هستم لطفا کامل توضیح دهید

winsent

Banned
با سلام.
اگر قبل از ارسال انجمن رو جستجو میکردید جواب سوال خودتون رو به صورت کامل دریاف میکردید.
بهترین روش برای اینکه سایت شما در تمامی رزولوشن ها و انداره ها درست نمایش داده بشه قرار دادن تمامی بدنه وب سایت در یک جدول هستش.
موفق باشید...

farik

Well-Known Member
با سلام..
راستش اين روشي كه شما ميگين رو دفعه اول ميشنوم چون اكثر قالب ها تيبل لس هستند..البته شايدم اين به دليل عدم حضور من براي مدتي تو وب هست..البته اگه منظورتون يك تگ دايو هست..روش خوبيه...
خوب تا اونجايي كه من يادمه بحث واسه استفاده از مقدار دهي درصدي از اين چيزي كه شما ميگين داغتر بود و با تغيير سايز هم قالب تغييري نميكنه از نظر ظاهري مگه اينكه عكس يا دكمه اي بزگتر از اندازه دايوي كه داخلشه بشه..
با تشكر TabOTabDesign

winsent

Banned
سی اس اس

ببخشید چه طور با css این کار را انجام میدهند

شما به css نیاز ندارید.
شما باید کل بدنه سایت رو در جدول قرار بدید.
یعنی بعد از تگ body همه سایتتون رو در تگ table قرار بدید.
اینجوری وب سایت شما در هر رزولوشنی درست نمایش داده میشه (البته میتونید برای اطمینان از درست نمایش داده شدن در هر اندازه ای، اندازه جدول رو ثابت بدید، مثلا طول جدول رو 1024 بدید و از روش درصدی برای اندازه جدول استفاده نکنید)
موفق باشید...

farik

Well-Known Member
با سلام..
راستش اين روشي كه شما ميگين رو دفعه اول ميشنوم چون اكثر قالب ها تيبل لس هستند..البته شايدم اين به دليل عدم حضور من براي مدتي تو وب هست..البته اگه منظورتون يك تگ دايو هست..روش خوبيه...
خوب تا اونجايي كه من يادمه بحث واسه استفاده از مقدار دهي درصدي از اين چيزي كه شما ميگين داغتر بود و با تغيير سايز هم قالب تغييري نميكنه از نظر ظاهري مگه اينكه عكس يا دكمه اي بزگتر از اندازه دايوي كه داخلشه بشه..
با تشكر TabOTabDesign

جدیدترین ارسال ها

بالا