رزولیشن؟

wahid2003vj

Active Member
سلام

میخواستم بدونم برای بنر های بزرگ مثل 10*20 یا 5*10 یا 3*6 پایین ترین رزولیشنی که میشه به کار گرفت چنده؟

یعنی او حدی که اگه یه کم دیگه ازش کم کنی کار ضایع میشه

مشکل من اینه که سیستمم رزولیشن هایی مثل 150 300 رو برای کارهای مثل بالا نمیکشه

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اصلا نیازی هم به استفاده از رزلوشن 150 به بالا نیست.

البته اگر گفته بودی که قراره این بنر تو فاصله چند متری نصب بشه هم بهتر میشد کمکت کرد چون هر چی قرار باشه فاصله بیشتر بشه رزلوشن رو میتونی کمتر بگیری. ولی رزلوشن معمولی برای فاصله های مثلا 3 - 4 متری رو میتونی بین 75 تا 100 بگیری که مناسب هم هست.

راستی بنر 10*20؟! این بنره یا بیلبورد؟! اگر سایز این باشه که فاصلش هم باید از سطح زمین زیاد باشه احتمالا.

wahid2003vj

Active Member
با سلام

قرار شده یه بنر واسه یه همایش طراحی کنم البته گفتن قرار تو سالن آمفی تئاتر یا یه سالن 300 نفره باشه ولی هنوز ابعاد کارو نگفتن

خوب حالا واسه این کار چه رزولیشنی مناسب هست؟

اگر کار بیلبورد 10*20 باشه چی ؟

اخه ممکنه یه وقت بهم پیشنهاد بدن

بعد اینکه برای طراحی نشریه (دو رنگ) چه رزولیشنی مناسب هست چون من کار نشریه هم میکنم معمولا رزولیشن 300 استفاده میکنم

با تشکر

GFX Master

برای نشریه و کلا کارهای چاپی روی کاغذ که حتما باید رزلوشن 300 باشه و فرقی هم نداره.

ببین کلا رزلوشن همونطوری که میدونی تعداد نقطه تو واحد اینچ میشه. حالا مشخصه دیگه هر چی این نقطه ها بیشتر بشه تصویر واضحتر دیده میشه. مثلا وقتی میگن 300 dpi یعنی تو هر اینچ 300 نقطه وجود داره. حالا اگر این تعداد نقطه مثلا بشه 150 تا فاصله نقطه ها تو همون 1 اینچ بیشتر میشه و تصویر اون وضوح حالت قبل رو از دست میده.

البته مثلا برای یه بیلبورد مثل بیلبوردای تو بزرگراهها که از فاصله حداقل 20 - 30 متری دیده میشن رزلوشن 40 - 50 کافیه. ولی برای یه مجله که خواننده قراره حداکثر از فاصله 30 - 40 سانتی ببینه خوب حتما باید رزلوشن 250 یا 300 باشه که البته 300 خیلی بهتره.

wahid2003vj

Active Member
با سلام

حالا نگفتین من اون بنر رو با چه رزولیشنی بزنم

"قرار شده یه بنر واسه یه همایش طراحی کنم البته گفتن قرار تو سالن آمفی تئاتر یا یه سالن 300 نفره باشه ولی هنوز ابعاد کارو نگفتن

خوب حالا واسه این کار چه رزولیشنی مناسب هست؟"

با تشکر

GFX Master

اگر سیستمت کشش رزلوشن بین 100 تا 150 رو داره تو این رنج بگیر تا مطمئن باشی که کار خوب درمیاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا