رتبه سنجی نرم افزار

فقق

Banned
سلام من می خواستم ببینم من برای نرم افزار کلوپ : اگر به سه قسمت تقسیم کنم یعنی افرد عادی وافراد موقت و افراد ثابت می خواستم یک رتبه سنجی ایجاد کنم که افراد عادی اسم آنها برای 24 ساعت ثبت و حذف و برای افراد موقت کدی را بنویسیم و تعیین کنیم که اگر این افراد تا 39 بار فیلم گرفتند خود به خود نرم افزار اسم آنها را از لیست موقت پاک و در لیست افراد ثابت قرار دهد در این مورد من را کمک کنید
ممنون>>>>>>

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من می خواستم ببینم من برای نرم افزار کلوپ : اگر به سه قسمت تقسیم کنم یعنی افرد عادی وافراد موقت و افراد ثابت می خواستم یک رتبه سنجی ایجاد کنم که افراد عادی اسم آنها برای 24 ساعت ثبت و حذف و برای افراد موقت کدی را بنویسیم و تعیین کنیم که اگر این افراد تا 39 بار فیلم گرفتند خود به خود نرم افزار اسم آنها را از لیست موقت پاک و در لیست افراد ثابت قرار دهد در این مورد من را کمک کنید
ممنون>>>>>>

اصولا لزومی نداره هیچ اطلاعاتی حذف بشه، حجم شون اونقدر نیست که دردسر باشه.
می توانید یک جدول داشته باشید که اطلاعات همه کاربران اعم از عادی و موقت و ثابت داخلش ثبت بشه.
یک فیلد مثل UserGroup در این جدول مشخص می کنه که کاربر در چه گروهی قرار داره. لابد جدول دیگری هم دارید
که لیست امانتی ها است، یعنی کاربری با ID فلان فیلمی با ID فلان را در تاریخ و ساعت فلان به امانت گرفته.
جدول دیگری هم لیست بازپس دهی ها است، یعنی کاربری با ID فلان فیلمی با ID فلان را در تاریخ و ساعت فلان
پس داده.

هر بار که کاربری فیلمی رو به امانت می گیره، در جدول کاربران گروه کاربری اش را بررسی می کنید اگر در گروه
موقتی ها بود، بر اساس ID اش تعداد سطر هایی که در جدول امانتی ها داره Select می کنید، اگر تعدادشان از 39 سطر
کمتر نبود در لیست کاربران مقدار فیلد UserGroup اش را از موقت به ثابت تغییر می دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا