رب رشیدی تبریز

*farshid*

کاربر VIP
سلام خدمت دوستان عزیز...
این هم لینک چند ثانیه از اواخر انیمیشن که سایز کوچیکش رو گذاشتم که راحت دانلود کنید.

http://www.4shared.com/video/V6955p15/New_-_Rab-e-Rashidi.html

پروژه حاضر یک کار تحقیقاتی و بازآفرینی تصوری هستش که طراحی و مدلینگ و رندرینگ کار به عهده من بوده. این پروژه برنده دوم جشنواره جوان خوارزمی هم شده و نمره 19.5 رو برای پایان نامه ارشد کسب کرد(2 سال پیش) ... از تلوزیون هم انیمیشن کار پخش شده ولی در کلیه ی این موارد هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ اسمی از من برده نشده:) ( به همین دلیل به شما توصیه میکنم زیاد برای کاری که به اسم خدتون تموم نمیشه زحمت بیهوده نکشین ):rose:
سیستمی که باهاش رندر گرفته بودم اجازه ی کار بیش از 30 مگابایتی رو نمی داد... کلا تجربه خوبی بود... مجبور شدم کل حجمامو با دیتایل کمتر بسازم...
انیمیشن کار رو هم سعی میکنم بذارم...
کوبنده نقد کنین لطفا... هر ایرادی بنظرتون رسید بگین... خوشحال میشم:rose:

آخرین ویرایش:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
خوب کاش میشد انیمیشنش رو هم ببینیم روی اون هم نظر بدیم چون کار متحرک بوده
اون رندر اولی گذاشتی رو خیلی خوشم اومد
کل کار چقدر طول کشید تا انجام بشه ؟

*farshid*

کاربر VIP
خوب کاش میشد انیمیشنش رو هم ببینیم روی اون هم نظر بدیم چون کار متحرک بوده
اون رندر اولی گذاشتی رو خیلی خوشم اومد
کل کار چقدر طول کشید تا انجام بشه ؟
انیمیشنشو آپلود میکنم و میذارم... متاسفانه کسی که ویدیوی کار رو ادیت کرده کیفیت انیمیشن رو شدیدا کاهش داده. :rose:
مدلینگ کار تو autocad بود ... زیاد طول نکشید... چون طراحی و مدلسازی کار موازی پیش میرفت یه مقدار روند کار طولانی شد. رندر کار هم vray هستش... برای اولین بار از منتال فاصله گرفتم و vray کار کردم البته به خاطر امکانات انیمیشن vray بود که این کار رو انجام دادم... بعدها متوجه شدم که vray یه چیز دیگس:shock:
انیمیشن کار هم با رزولیشن 500*400 بود که حدودا 20 ساعت رندرش زمان برد...
البته اون زمونا خیلی تازه کار بودم الان که کار رو میبینم... هزاران ایراد و اشکال مبتدیانه داره:wink:

اینجاست که جناب فرخ میتونه کمکتون کنه امیدوارم جناب فرخ که در این زمینه تخصص دارن نظرشونو بدن و ما هم بهره ببریم:rose:
راستی انیمیشن چی شد منتظریم:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا