رای گیری

ps2

Member
دوستان این انجمن فاقد مدیر هست ، و برای همین به نظر من نیاز به مدیر داره تا یک سرو سامانی پیدا کنه .

من شخصا به کاربر " directormx " رای میدم اگر موافق تعین مدیر هستید ، ویا کاربری رو در نظر دارید بگید .

ممنون ، امید وارم که این انجمن هم پیشرفت کنه و دایرکتور ودایرکتور کار هم حداقل اون قدر شناخته بشن که دست مزدی که حقشونه بگیرن .

راستی یادم رفت اینک این تاپیک رو برای مدیران میفرستم ،پس لطف کنید که مسئله رو جدی بگیرید

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون از لطف smmousazadeh , ps2 و بقیه دوستان، راستش وقتی دیدم منون کاندید کردید جا خوردم اصلا انتظار نداشتم
منم مثله همه عشقم دایرکتور و واسه اینکه یادش بگیرم سالهاست که دارم کار می کنم و هنوز جا برای یاد گرفتن دایرکتور هست.

حقیقت امر اینه که من الان مشغول به کارم و واقعا گرفتار، نمی تونم اونجور که باید با کارای انجمن برسم اگر یکی از دوستان خودشون کاندید مدیریت بشن من واقعا تشکر می کنم و قول می دم هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نکنم.

من حاظرم سالها تجربم را در زمینه دایرکتور را در اختیار هرکسی که نیاز داشته باشه بذارم
اما در شرایط کنونی این سمت با وضعیت روحی و کاری من تداخل ایجاد می کنه و نمی تونم در انجام وظایفم چه در حیطه انجمن و چه در حیطه کارم خوب عمل کنم.

با تشکر از اینه همه لطف شما

و این هم از 100 پست من

بازم ممنون و به امید شناخته شدن هرچه بیشتر دایرکتور و قابلیت های اون

ps2

Member
سلام
ممنون از لطف smmousazadeh , ps2 و بقیه دوستان، راستش وقتی دیدم منون کاندید کردید جا خوردم اصلا انتظار نداشتم
منم مثله همه عشقم دایرکتور و واسه اینکه یادش بگیرم سالهاست که دارم کار می کنم و هنوز جا برای یاد گرفتن دایرکتور هست.

حقیقت امر اینه که من الان مشغول به کارم و واقعا گرفتار، نمی تونم اونجور که باید با کارای انجمن برسم اگر یکی از دوستان خودشون کاندید مدیریت بشن من واقعا تشکر می کنم و قول می دم هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نکنم.

من حاظرم سالها تجربم را در زمینه دایرکتور را در اختیار هرکسی که نیاز داشته باشه بذارم
اما در شرایط کنونی این سمت با وضعیت روحی و کاری من تداخل ایجاد می کنه و نمی تونم در انجام وظایفم چه در حیطه انجمن و چه در حیطه کارم خوب عمل کنم.

با تشکر از اینه همه لطف شما

و این هم از 100 پست من

بازم ممنون و به امید شناخته شدن هرچه بیشتر دایرکتور و قابلیت های اون

عزیز ، شما داری شکسته نفسی میکنی ، ولی هر جور که صلاح میدونی وفکر میکنی به نفع کارت و انجمن هست ، جدا هدف فقط پیشرفت اجمن هست .

selxtra عزیز شا هم لطف کنید و کاربر مد نظرتون برای مدیریت رو بگید

عزیز ، شما داری شکسته نفسی میکنی ، ولی هر جور که صلاح میدونی وفکر میکنی به نفع کارت و انجمن هست ، جدا هدف فقط پیشرفت اجمن هست .

دقیقاً منظور همینه: پیشرفت انجمن

به نظر من شما خودتون هم کاندید بسیار مناسبی واسه مدیریت هستین، اگر وقت دارین پیشنهاد می کنم خودتون کاندید بشید

آخرین ویرایش:

selxtra

New Member
آخه تا دیگران هستن من که چیزی ندارم بگم ، ولی اگه دوستان مخالف نباشن ، من در خمدت همه دوستان هستم

با سلام
با توجه به انصراف directormx منم با پیشنهاد ایشون مبنی بر کاندید شدن ps2 موافقم، امیدوارم بقیه هم موافقت کنند.

pcj

Member
من هم با این که کاربر انجمن دایرکتور نیستم

ps2 رو برای رای دادن پیشنهاد میکنم

چون هم سر زبون خوبی داره هم استاد هستش

هم کاربر فعالی هست

saadatmsg

Active Member
بله من هم موافقم كه ايشون (ps2) مدير بشن.

بنده هم مثل خيلي ديگه از بچه خيلي مشتاقم كه دايركتورو ياد بگيرم ولي بستري تا الان فراهم نبوده.

ممنون ميشم مثل آموزشي كه خودتون شروع كردين از صفر به بچه ها ياد بدين تا ما هم بتونيم تمام حرف هاي حرفه اي شمارو در آينده درك كنيم

بازم تشكر

ebsebs26

Member
به نظر من ps2 کاندید مناسبی است چون هم فعاله هم اطلاعات بالایی دارد.

• Like
Reactions: pcj

جدیدترین ارسال ها

بالا