رای گیری : مهلت تا 15 اسفند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FashisT

Active Member
سارا : طرح 3
حمید رضا S.H.R.M.K : طرح 3
navid rahimi rad : طرح 3

میگم چه 3بازاری شد!
242.gif

فعلا

FashisT

Active Member
خوب من رای خودم دادم/.
دوستان دیگه هم بدند تا اخر هفته اینو جمش کنیم بریم سراغ بعدی!
300.gif

فعلا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرح 5 Mashreghi
طرح 2 ALE
طرح 3 حمیدرضا

بچه ها لطفا 3 تا طرح رو انتخاب کنین (طبق قوانین اولیه مسابقه!)

در ضمن به اون لینکی هم که شهرام تو صفحه 2 همین تاپیک گذاشته سر بزنین تا حق کسی ضایع نشه چون یه سری از طرحا اونجا هست و اینجا نیست!

آخرین ویرایش:

fuladi

Member
طرح 3 سارا
طرح 3 S.H.R.M.k
طرح 2 Mashreghi

راستي منم از آخر اول مي شم:D بهم تبريک نمي گين:cool:
ولي خوب کلي اعتماد به نفس داشتم طرحمو بين اين همه اساتيد گذاشتم :wink:
اين طور نيست؟:cry:

rezatoofan

Member
ظاهرا با این 3 بازاری که به وجود اومده جماعت مارمولک پسندی (منظورم فیلم مارمولک) این فیلمو ندیدن.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
هر اثر بصری تاثیر گرفته از یک سری قوانین بصری از پیش تعریف شده است که بر اساس ذوق و سلیقه طراح روح و جان میگیره.
مراجعه شود به اصول و مبانی هنرهای تجسمی (دکتر محمد حسین حلیمی)

mashreghi

Member
ه نظر بنده بهترین طرح طرح برگزاری مسابقه محرم و بد ترین فرجام همین مسکوت ماندن آن است . مدیران محترم بیایند جلو و ضمن مراسم اختتامییه افراد برنده را معرفی کنند . من به نوبه خود به سه نفر از برندگان داخل کشور ضمن تبریک سوغاتی ناقابلی از شهرم پست خواهم کرد .

10344295.jpg

mostafa_az

Well-Known Member
P.a.y.t.o.n جان لطف کن تاپیکای قدیمی رو بالا نیار لطفا . اون زمان بهش نرسیدن حالا میخوای 5 ماه بعد بهش برسن . خود من رو ببین . تو این تاپیک یکی دوتا بیشتر پست ندارم چون از اینجور مسابقه ها اینجا زیاد برگذار شده و به جایزه نرسیده . برای همین خودم رو کنار کشیدم تا فردا به من نگین جایزش کو .

اما همینطور که میدونین مسابقه هدر سایت رو وب مستر سایت برگذار کرده نه کاربران اون . پس سعی نکنین با این شیوه ها بین دوستان تفرقه ایجاد کنین .

تاپیپ قفل میشه .

مخلصیم
مصطفی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا