:::. راپید شیر بسته شد!!! .:::

izone

Active Member
درود.

برابر گزارشهای رسیده سازمان یا اداره anti-piracy آلمان امروز از ساعت 16:00 به زمان اروپا سرورهای راپید شیر را از کار انداخت تا بتواند با کمک پلیس افرادی که فایلهای غیر مجاز و کپی رایت دار پخش میکنند را شناسایی و تحت تعقیب قرار دهد.

زمان و یا امکان بازگشایی سرورها هنوز روشن نیست.

خواهشمندم اگر شما هم خبری در این باره دارید اینجا بنویسید.

با سپاس.

NAKOOT

Well-Known Member
مرسی از اطلاع رسانیت ...
واقعا وقتی راپید مشکلی براش پیش میاد نت انگار ناقص هستش :crazy:

izone

Active Member
خواهش. البته من هر چی میگردم در تارنماهای رسمی هنوز چیزی مبنی بر تایید این نوشته نشده و تنها میگن که ممکنه دچار مشکل با DNS های سرورها شده باشند یا اینکه به سرورهایشان حمله Ddos شده باشه و سرور از کار افتاده باشه. ولی به عقل زیاد جور نمیاد چون یک سرور که ندارند.

بیشتر گفته میشه که همه سرورهای راپید را در برلین طی حکمی از سوی دادگاه بازداشت کردند تا بتوانند بهتر رد پای کسانی که فایل غیر قانونی پخش میکنند را پیدا کنند. در سوئد هم چند هفته پیش با یک سرور بزرگ تورنت اینکار را کردند ولی هنوز به نتیجه نرسیدند.

Shouli

Active Member
اینقدر گفتن بسته شد بستنش بستیدش ! که دیگه واقعی واقعی بسته شد :sad:

ناراحت شدم :lol:

به نظر مي رسد عمر رپيد هم به پايان رسيد ..........

"As of 19 January 2008 16:00 GMT, Rapidshare AGa€™s servers were shutdown by anti-piracy authorities in Germany. More than hundreds of Rapidshare servers were seized from their offices in Berlin although no arrests were made. Sources said, authorities are contemplating pursuing legal action against users who distribute and download pirated copies of software and movies from these servers"

The German collecting society GEMA has obtained from the District Court in Cologne temporary injunctions against the operator of the data exchange services www.rapidshare.de and www.rapidshare.com. The latter is said to have used copyright protected works of GEMA members in an unlawful fashion. The services make virtual storage space available into which users can upload content that is thereby made publicly available to other users. GEMA spokesman Hans-Herwig Geyer told heise online that the services should not be allowed to continue to operate in their present form. The collecting society is now demanding that the operator provide details on how many copyright protected works of GEMA members are currently stored on the said sites.

According to GEMA, the service www.rapidshare.de in particular has at times boasted of making some 15 million files available to its users. The operator had however failed to obtain from GEMA a license for making copyright protected files available, the collecting society spokesman observed. To date RapidShare had claimed not to have any knowledge of the content uploaded by the users and of not being in a position to control the same, the spokesman continued. Through its injunctions the District Court in Cologne had now however made it clear to the company that the fact that it was the users and not the operator of the services that uploaded the content onto the sites did not, from a legal point of view, lessen the operator’s liability for copyright infringements that occurred within the context of the services, the spokesman added.

Harald Heker, the chairman of the executive board of GEMA, believes the court's decisions will have repercussions on the way "Web 2.0 services" such as YouTube and MySpace will be treated in future. What the decisions according to Mr. Heker show is that "the mere circumstance of shifting acts of use to users and the purported inability of the operator to control content do not relieve the operator of a service from the copyright liability he/she/it possesses for the content made available for download from the operator's website(s)." (Robert W. Smith) / (anw/c't)

راستي يك نكته اي كه يادم رفت بگم كه اين خبر دنيا را تركانده ... اين رو توي گوگل جستجو كنيد rapidshare offline درك مي كنيد موضوع را

YTERROR

Active Member
فروم مجید آنلاین = با شایعات سازی

الان مشکل حل شده فقط برای چند ساعت سرور مشکل داشت که یک بک آپ کلی گرفتن همین و بس حالا 100000 تا حرف در اومده

لطفا از این به بعد حداثل بزارین 24 ساعت بگزره بعد .......

موفق و پیرو زابشید

zanyar

Member
به نظر من اگه چنين چيزي هم اتفاق مي افتاد (( اصلا امكان نداشت )) چون صداي دنيا در مي اومد . ( اكانت ها و ...)
تازه من طي 2-3 روز گذشته از rapid كلي فايل دانلود كردم
شما چه طور چنين چيزي رو باور كرديد؟؟؟:razz:

AMiR

Active Member
حدود ساعت3 بامداد امروز ، دوباره بازگشایی شد.
msn_red_fox_smilies-19.gif

در حال دانلود می باشیم
zorro_msn_zorrillito-30.gif

/

اینجا مدیر داشت
msn_red_fox_smilies-15.gif

izone

Active Member
فروم مجید آنلاین = با شایعات سازی

الان مشکل حل شده فقط برای چند ساعت سرور مشکل داشت که یک بک آپ کلی گرفتن همین و بس حالا 100000 تا حرف در اومده

لطفا از این به بعد حداثل بزارین 24 ساعت بگزره بعد .......

موفق و پیرو زابشید

معما چو حل گردد آسان شود!

نام اینرا زمانیکه چندین تارنمای بزرگ و کوچک انتشار میدهند نمیشه شایعه گذاشت. خبری است که من هم در بالا گفتم:

البته من هر چی میگردم در تارنماهای رسمی هنوز چیزی مبنی بر تایید این نوشته نشده و تنها میگن که ممکنه دچار مشکل با DNS های سرورها شده باشند

پس منظور شایعه پراکنی نیست و خبر رسانی است. بهر روی شادم که این موضوع یا درست نبوده یا حل شده.

پیروز باشید.

YTERROR

Active Member
پس منظور شایعه پراکنی نیست و خبر رسانی است. بهر روی شادم که این موضوع یا درست نبوده یا حل شده.

ایجاد یک تایپیک در مورد چیزی که خود فرد هنوز به قاطعیت نرسیده و فقط چند ساعت گذشته = با شایعه

از کجا معلوم 10 نفر دیگه مثل شما که از فرومهای دیگر این تایپیک رو ندیده باشن و در محل های دیگر اعلام نکرده باشند همانطور که خود شما از سایر منابع و فرومها این تایپیک رو ایجاد کردید

اطلاع رسانی از چیزی که با منطق فرد جور نمیاد به شایعه ختم میشه دان شدن هر سایت و سروری برای چند ساعت در چند ماه طبیعی و بارها اتفاق افتاده ولی دلیل بر ..... نیست

بگذریم بهتره همون که 24 ساعت بگزره آدم اعلام بکنه از این نوع مشکات کمتر پیش بیاد

موفق و پیرو زباشید

izone

Active Member
ایجاد یک تایپیک در مورد چیزی که خود فرد هنوز به قاطعیت نرسیده و فقط چند ساعت گذشته = با شایعه

دوست من خبر رسانی حتما نباید تایید شده باشه. قاطعیتی هم نیاز نیست و خبرهای داغ دیگه پس از 24 ساعت شاید داغ نباشند. اونهم در این هوای سرد:)

از کجا معلوم 10 نفر دیگه مثل شما که از فرومهای دیگر این تایپیک رو ندیده باشن و در محل های دیگر اعلام نکرده باشند همانطور که خود شما از سایر منابع و فرومها این تایپیک رو ایجاد کردید

گمان میکنید که 90% از خبرهای همین تالار یا اینترنت به چه گونه ای بدست آمده؟

اطلاع رسانی از چیزی که با منطق فرد جور نمیاد به شایعه ختم میشه دان شدن هر سایت و سروری برای چند ساعت در چند ماه طبیعی و بارها اتفاق افتاده ولی دلیل بر ..... نیست

بگذریم بهتره همون که 24 ساعت بگزره آدم اعلام بکنه از این نوع مشکات کمتر پیش بیاد

شاید به منظق شما جور در نیاد که یکباره پلیس و مراجع قضایی یک کشور پیشرفته اروپایی بخواهند سرورهایی که بیشتر برای پخش کردن فایلهای غیر قانونی کار میکنند اقدام کنند ولی از این چیزها در اروپا و آمریکا زیاده. یک شب سرور کار میکنه و شب دیگه وجود خارجی نخواهد داشت. همانگونه که گفتم یکی از سرورهای بزرگ سوئد همین بلا سرش اومد.

از دید من مشکلی پیش نیامده. بسیاری از دوستان این خبر را خودندند و برخی ها هم خبرهای جدیدی به آن افزودند و برخی دیگر نظرشان را دادند. ولی تنها یکنفر اینکار را شایعه سازی خواند:wink:. حال دیگر این بستگی به افراد داره که بخواهند باور کنند یا نه.

بله بهتره بگذریم.

سربلند باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا