راه اندازی سرویس vpn ؟؟؟؟؟

9941362

New Member
دوستان من تو محل كارم ميخام يه سرويس ا ينترنتي vpn برقرار كنم
يه سرويس adsl ىارم ميخام كاربرا با user و pass دسترسي داشته باشن
خوهشا كمكم كنين

pstpst

New Member
سلام
لطفا دقیقا مشخص کنید و چی می خواهید؟
vpn رو برای چی و کجا می خواهید؟
به کجا vpn بزنید؟

9941362

New Member
سلام
ممنون که پاسخ دادین
ظاهرا اطلاعات اعضا راجع به این موضوع کمه
من تو محل کارم یه خط adsl دارم و اینطوری که یه getway دارم و یه رنج ip و هر کی که این ip رو داشته باشه میتونه اینترنت استفاده کنه
ولی چون ip های مختلفی باید به یه کامپیوتر بدم و چند تا get way داریم و کاربرام هم اطلاعاتشون برای عوض کردن ip کمه میخام از vpn استفاده کنم.
ولی چیزی که تو اینترنت سرچ میکنه فقط اینه که میگه اینترنت رو از طریق ماهواره بگیر .
من فقط یه سرویس adsl دارم و میخام اونو vpn کنم تا بتونم دسترسی ها رو هم طبق دلخواهم محدود کنم .
ممنون اگه کمکم کنین:)

pstpst

New Member
سلام
ممنون که پاسخ دادین
ظاهرا اطلاعات اعضا راجع به این موضوع کمه
من تو محل کارم یه خط adsl دارم و اینطوری که یه getway دارم و یه رنج ip و هر کی که این ip رو داشته باشه میتونه اینترنت استفاده کنه
ولی چون ip های مختلفی باید به یه کامپیوتر بدم و چند تا get way داریم و کاربرام هم اطلاعاتشون برای عوض کردن ip کمه میخام از vpn استفاده کنم.
ولی چیزی که تو اینترنت سرچ میکنه فقط اینه که میگه اینترنت رو از طریق ماهواره بگیر .
من فقط یه سرویس adsl دارم و میخام اونو vpn کنم تا بتونم دسترسی ها رو هم طبق دلخواهم محدود کنم .
ممنون اگه کمکم کنین:)

با سلام
شما باید سطح اهمین موضوع رو مشخص کنید!
برای ره اندازی vpn در شبکه راه حلهای مختلف سخت افزاری و نرم افزری وجود دارد که همانطور که گفتم باید شما مشخص کنید که چقدر می خواهید برای آن هزینه کرده و درصد اهمیت موضوع کنترل افراد شبکه برای شما اهمیت دارد.
برای خوشحالیتان باید عرض کنم که این کار عملی است

9941362

New Member
پیگیری

سلام و تشکر
ببینین من میخام بصورت نرم افزاری این رو اعمال کنم .
ضمنا اگه بهم بگید که چند تا راه داره و هزینه هاشون چقدره مطمئنا بهتر میشه تصمیم گرفت .
فقط اسماشو بگید هم کفایت میکنه .

باز هم تشکر . منتظرتون هستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا