آردوینو uno | قیمت آردوینو uno | میکروکنترلر برد Ardoino UNO بر پایه ATMega328P(دریافت دیتاشیت) می باشد. این برد دارای 14 پین ورودی و خروجی دیجیتال (I/O) - پروژه راه اندازی سروو موتور با آردوینو uno - پروژه راه اندازی سنسورهای pir (حرکتی) دانلود درایور برد آردوینو uno - تفاوت برد آردوینو uno r3...
آردوینو uno | قیمت آردوینو uno | میکروکنترلر برد Ardoino UNO بر پایه ATMega328P(دریافت دیتاشیت) می باشد. این برد دارای 14 پین ورودی و خروجی دیجیتال (I/O) - پروژه راه اندازی سروو موتور با آردوینو uno - پروژه راه اندازی سنسورهای pir (حرکتی) دانلود درایور برد آردوینو uno - تفاوت برد آردوینو uno r3...
در دیوایس منیجر
می بینید یک وسیله نشناخته داره ، بایدکمک کنید بشناسه، آپدیت را بزنید، ( من ویندوز سون دارم.)
بعد بروس کنید جایی که پوشه درایور هست. و نصب میشه.
برای سیستم عامل خود را پیدا کنید. من ویندوز 7 و بالاتر را انتخاب کردم.
در صفحه بعدی دو دکمه است که just download (جاست دانلود) یعنی بی پول را بزنید.حجم 111 مگا است.
نصبش ساده است.
بعد در نرم افزار آردوینو بروید منوی تولز Tools، در گزینه بورد ، آردینو uno را انتخاب کنید. در همین منوی تولز گزینه پورت من دیدم یک پورت را خودش به آردینو اختصاص داده.
از مثالها در منوی فایل برنامه بلینک یعنی چشمک زن را انتخاب کردم
و موقعی که دکمه آپلود را از بالا می زنید پورت را می خواهد که همونی که در منوی تولز خودش مشخص کرده بود را زدم.
بعد زدن دکمه آپلود روی بورد آردوینو یک سری چراغ چشمک زد که نشان می دهد آپلود انجام شد.(چراغ های ریزی روی برد آردوینو هست که موقع آپلود چشمک می زند و این ربطی به دیودی که شما می خواهید به بورد وصل کنید ندارد.)
این فیلم آپارات در همین تاپیک تصویری گفته . گویاتر از نوشته من است.( یا آموزش های عکس دار را ببینید.) برای آپدیت درایور اونجا را ببینید و همچنین برای کار با نرم افزار Arduino IDE.
در عکس این سایت من برداشت می کنم 5 ولت را داده به دیود
ولی باید گراند را بدهد به دیود. من از گراند و پایه 2 استفاده کردم دو طرف دیود و مقاومت. یعنی مقاومت و دیود با یک سیم به هم وصل هستند و گراند به دیود داده شده و پایه 2 به مقاومت.
راستی یادتون باشه دیود مثبت و منفی اش باید رعایت بشه
اول برای تست پایه 2 را بگذارید کنار و
اول گراند و 5 ولت را دو طرف ((مقاومت و دیود به هم وصل شده)) بزنید تا معلوم بشه دیود کدوم طرفی باید گذاشته بشه یا اینکه به شکل بریدگی دیود نگاه کنید تا منفی اون را بفهمید.
یک و نیم سال بعد .
آبان 1402
طبق آموزش بالا ... برد آردوینوی خود را نصب کردم و led را به پایه 2 وصل کردم و روشن و خاموش شد.
کد را مطابق اون سایت تنظیم کردم.
مراحل کار ...نصب نرم افزار آردوینو ...اول ورژن جدیدش را دانلود کردم .. روی ویندوز سون کار نکرد...بعد از پارسال داشتم ...اون کار کرد...در تست سوم یک ورژن کمی قذیمی تز از آخرین ورژن را نصب کردم....
گام دوم: از ضمیمه پست بالایی درایور برد آردینو را نصب کردم
و در آخر کد را تغییر دادم
و با یک مقاومت led را به پایه 2 وصل کردم....مقاومت نباید سنگین باشد مثلا 200 اهم خوبه وگرنه led روشن نمیشه.
مثلا با دو کیلو مقاومت روشن نمیشه.
لینک دانلود ورژن ۲.۱.۱ در پست بعدی، به همراه عکس از سایت.