راه اندازي سايت مرجع سه بعدي براي فارسي زبانان

pendesign

Member
با سلام خدمت تمامي عزيزان سه بعدي كار .
هدف من و گروه كليك از راه اندازي اين تاپيك اين بود كه ببينيم تا چه حد شما عزيزاني كه به صورت حرفه اي در دنياي سه بعدي و برنامه هاي مربوط بهش فعاليت ميكنيد ، به راه اندازي سايتي مرجع فارسي زبان براي برنامه هاي سه بعدي و موارد مربوطه احتياج داريد ؟ تا چه حد تمايل داريد در چنين سايتي فعاليت داشته باشيد و وقت بگذاريد ؟ اگر گروه كليك سايتي به زبان فارسي در حد سايت 3dm3.com طراحي و راه اندازي كرد ، تا چه حد علاقه مند و فعال حرفه اي رو به خود جذب ميكنه ؟
اين بود كه ما خواستيم اول اينجا چنين مبحثي رو راه اندازي كنيم و روي گفته هاي شما عزيزان نگاهي داشته باشيم و در نهايت يك نتيجه گيري كلي بكنيم و استارت چيدن مقدمات طراحي و راه اندازي اين سايت رو بزنيم . فقط خواهشا دوستان دقت داشته باشند كه بايد دقيق و واضح در مورد خواسته و نظر خود صحبت كنند تا ما بتونيم برسي دقيق تري روي ديدگاه شما داشته باشيم و محصولي بهتري رو هم ارائه كنيم .

خوب از این پروژه ها چند مورد هست که شروع شده و شروع به کار هم کرده. چندین مورد هم در حال اتمامه.
مجیدآنلاین به عنوان یک فروم.
سرزمین گرافیک هم به عنوان فروم ولی با فوکوس بیشتر روی گرافیک.
یه سایت برای مایا (اسمشو یادم نیست!) که بد نبود!
پروژه های در حال اجرا هم:
cgpersia (که این طور که معلومه ماندانا خانوم دارن کارشو انجام می دن)
3dworld (که توتال در حال اتمام اونه)
pixana (که البته اسمش هنوز تصویب نشده اما پروژه ی بزرگ و با برنامه ایه که خود من و چند نفراز دوستان همین فروم در حال انجامش هستیم.)
اما مسلما" برای راه اندازی یک وب سایت مرجع گرافیک سه بعدی اصلا مهم نیست که چنین پروژه هایی در حال اجرا هستن یا نه! چون ظرفیت کار پروژه های مرتبط با سه بعدی خیلی زیاده و به هیچ وجه ارضا نشده.
اما پیشنهاد من به شما!
اول وارد کار cg بشید و بعد تصمیم به ساختن "یک سایت برای cg" بگیرید!
این کار اونقدر پیچیدگی داره که نمی شه صرفا با نظر کاربرانی که نیازهاشون رو مطرح می کنن، به جزئیاتش پی برد.
در مورد 3dm3 هم باید بگم که این سایت از نظر فنی چندان هم پیچیده نیست! ببینید اصلا مهم نیست که سیستم شما امکانات اون رو داشته باشه یا نه! فوق فوقش یه پک کامل Invision با یه طراحی قوی احتیاج داره! مهم برنامه ریزی روی شیوه ی کاره. مهم اینه که چطوری کاربرا جذب بشن، چه طوری مقاله ارائه بدن، چه طوری عرضه و تقاضا بالانس بشن، چه طوری ارائه دهنده ها تشویق بشن، چه طوری سایت از نظر مالی سود بده، چه طوری سرمایه برای گسترش اون فراهم بشه، چطوری...
این ها مسائلی نیستن که یک طراح وب بخواد به تنهایی بهشون فکر کنه (البته به وب توهین نمی کنما! من خودم طراح وب بودم، مقام استانی آوردم و رنکینگ بالا زدم)
پس سعی کنید به نیاز جامعه cg به درستی پی ببرید و با تجربه و برنامه ریزی مطمئن وارد کار بشید. تا وقت و هزینه خودتون رو هدر نداده باشید.
مطمئن باشید که ما هم تا حد توانمون بهتون کمک می کنیم.
موفق باشید

pythoN

Active Member
با تشکر از شما . خیلی خوبه . یعنی عالیه البته محمد اصلاعاتی رو داد که خیلی کامل بود و در مورد یک پروژه که خودش و دوستاش ( که منم یکی از دوستاشم ) قرار راه بیفته که ما برانامه ریزی زیادی براش کردیم .
اما ... شما اگر نظر جدی رو مطرح کردین و در راه خدتون صابت قدم هستید اینجا کسانی هستند که خیلی به این کار علاقه دارند . به نظر من حتما این کار رو انجام بدین . از این سایت هم میتونید نیرو های خوبی رو جمع کنید .
اما یه توصه که من دارم اینه که اگر شما در زمینه ی کار های 3d خودتون مهارت ندارید . کار ها ی تخصصی رو برای کسانی بزارید که تخصصی در این زمینه فعالیت میکنن . حتما نتیجه خواهید گرفت .

pendesign

Member
از نظرات شما متشكرم . سعي ميكنيم بهترين رو طراحي كنيم و فقط زحمت مديريت رو به استادان اين رشته بسپاريم و خود نيز در كنار آنها نظارتي داشته باشيم . در حال حاضر در مراحل برنامه ريزي مالي و اينچنين موارد هستيم ... .

جدیدترین ارسال ها

بالا