راهی وجود داره که یه پروژه Php مستقیما از روی سی دی اجرا بشه ؟

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
راهی وجود داره که یه پروژه Php مستقیما از روی سی دی اجرا بشه ؟

نبی

Ali_Farhadi

Member
حتی اگر هم امکان داشته باشه، هیچ توجیهی نداره. php برای این کار ساخته نشده.

البته extension ی به نام php-gtk وجود داره که با استفاده از اون میشه از php در تولید برنامه های desktop application که با GTK اجرا میشه هم استفاده کرد.

اما در مورد حالتی که مد نظر شماست علاوه بر php باید وب سرور (احتمالا apache) و در صورت لزوم پایگاه داده (احتمالا mysql) روی cd نصب باشه.
و با توجه به اینکه دسترسی write وجود نداره و ضمنا درایو cd در کامپیوتر های مختلف فرق میکنه (D ، E , ...) تنظیمات و configuration ها درست عمل نخواهند کرد و عملا انجام این کار غیر ممکن خواهد بود.

با اینحال نصب بر روی usb drive امکان پذیره. برای جزئیات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :
http://portableapps.com/apps/development/servers/xampp

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،
ببخشید دیر پاسخ میدم .
از پاسختون متشکرم .
راهی که به ذهن خودم میرسه اینه که یه برنامه اینستالر با VB بنویسم که فولدر apache و php و... رو به صورت معمولی در درایو C کپی کنه و خودش مسیر local... رو اجرا کنه . آیا تنها با یه کپی ساده شاخه apache (که تو مسیر خاصی کانفیگ شده) و در همون مسیر نیز بر روی سیستم هدف کپی بشه کافیه؟ اجرا میشه؟ یا اینکه تنظیمات خاصی نیز به شاخه ویندوز افزوده میشه؟ که البته اگرم افزوده بشه قابل شناسایی است.
پس نتیجتا فکر میکنم بشه یه اینستالر ساده درست کرد که فقط فایلها رو به سیستم هدف منتقل کنه و از اونجا اجرا کنه.
شاید این تنها راه باشه.

در مورد نصب روی usb drive هم باید جالب باشه گرچه حجم برنامه زیاد بود و نتونستم دون لود کنم

متشکرم
نبی

zfarhad2003

Member
با استفاده از لینوکس و توزیع Lamppix کاملا امکان پذیره و قبلا هم اینکار شده.

mehradmoein

Member
من توی یک سایت تبلیغ همچین برنامه ای رو دیدم. حدودا فکر کنم 50 هزار تومن بود.الان می گردم لینکش رو پیدا می کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا