راهکار برای حفظ شکل اولیه در ]چرخاندن شکل تحت زاویه

nasiricarpet

New Member
با سلام
کار من طراحی فرش میباشد.با فتوشاپ هم کار نرم افزاری آن را انجام میدم .من همیشه روی فایل ایندکس با پالت رنگ با تعداد از قبل تعریف شده و خطوط محیصی تک پیکسلی با فرمت bmp کار میشه.اما یک مشکل در زمینه طراحی دارم چون من در طراحی به چرخاندن طراحی در زوایای مختلف نیاز دارم اما فتوشاپ تنها در زوایای 90 این کار را بدون اشکال انجام میده و در دیگر زوایا طرح را کلا بهم میریزه.به نظر اساتید فتوشاپ راهی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ سپاس
تصویر نمونه ضمیمه کردم Untitled-2.png

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
کار من طراحی فرش میباشد.با فتوشاپ هم کار نرم افزاری آن را انجام میدم .من همیشه روی فایل ایندکس با پالت رنگ با تعداد از قبل تعریف شده و خطوط محیصی تک پیکسلی با فرمت bmp کار میشه.اما یک مشکل در زمینه طراحی دارم چون من در طراحی به چرخاندن طراحی در زوایای مختلف نیاز دارم اما فتوشاپ تنها در زوایای 90 این کار را بدون اشکال انجام میده و در دیگر زوایا طرح را کلا بهم میریزه.به نظر اساتید فتوشاپ راهی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ سپاس
تصویر نمونه ضمیمه کردم مشاهده پیوست 107768

من جزو اساتید فتوشاپ نیستم، اما یک تصویر با مود رنگ Indexed Color با همون پالت رنگی مورد نظر رو باز کنید، در منوی Image گزینه Mode گزینه Color Table را انتخاب کنید.
از دکمه Save برای ذخیره کردن پالت رنگ در یک فایل استفاده کنید.
حالا اون تصویری که قراره چرخونده بشه را باز کنید. در منوی Image گزینه Mode مود رنگ را به RGB Color تغییر دهید تا محدودیت رنگ نداشته باشه.
بعد از چرخاندن در منوی Image گزینه Mode مود رنگ را به Indexed Color تغییر داده و Palette ئه Custom را انتخاب کرده و اون فایل قبلی را Load کنید.

sample.gif

سمت راستی نتیجه این روش ئه.

nasiricarpet

New Member
در این روش به غیر از خطوط محیطی که به هم میخورد که مشکل اصلی ما بود رنگ ها هم به هم م

من جزو اساتید فتوشاپ نیستم، اما یک تصویر با مود رنگ indexed color با همون پالت رنگی مورد نظر رو باز کنید، در منوی image گزینه mode گزینه color table را انتخاب کنید.
از دکمه save برای ذخیره کردن پالت رنگ در یک فایل استفاده کنید.
حالا اون تصویری که قراره چرخونده بشه را باز کنید. در منوی image گزینه mode مود رنگ را به rgb color تغییر دهید تا محدودیت رنگ نداشته باشه.
بعد از چرخاندن در منوی image گزینه mode مود رنگ را به indexed color تغییر داده و palette ئه custom را انتخاب کرده و اون فایل قبلی را load کنید.

sample.gif

سمت راستی نتیجه این روش ئه.
با سلام
با سپاس لز پاسخ شما
در این روش به غیر از خطوط محیطی که به هم میخورد که مشکل اصلی ما بود رنگ ها هم به هم میریزه
این هم نمونه عملی
مشاهده پیوست 107795[/aUntitled-1.jpgttach]

پیوست ها

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    17.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Untitled-1.bmp
    244.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    83.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

mina.sodmandy

New Member
یک کار رو امتحان کنید، روی لایه طرح راست کلیک کنید و گزینه canver to smart object رو بزنید، در این حالت لایه شما به صورت خاصی قفل میشه و دیگه کارهای خاصی مثل پاک کردن، رنگ ریختن و بردین رو نمیتونید روی لایه انجام دید و فکر کنم مشکل به هم ریختن عکستون هم حل بشه.
امیدوارم به دردتون بخوره.

جدیدترین ارسال ها

بالا