راهنمای برای نحوه ساخت این افکت روی عکس

سلام دوستان که میدونید این شعاع نور روی عکس با چه پترنی یا به چه نحوه ای درست شده منو لطفا رهنمایی کنن.
YTYT.jpg

jeyson

Active Member
برای ساختن شعاع نور تو فتوشاپ یه کپی از لایه ی عکستون بگیرید! ( در پالت لایر ها روی عکس کلیک راست و dublic layer رو انتخاب کنید )
حالا یک لایه (لایر) جدید بسازید!
و روش کلیک کنید تا انتخاب شه!
حالا ابزار marque tool رو انتخاب کنید! می تونید کلیدm رو بزنید تا انتخاب شه!
حالا با این ابزار یه مستطیل به اندازه ی شعاع نوریتون بکشید!
حالا کلیدD رو بزنید تا forground color رو سفید بشه و کلید ctrl + bacspace رو بزنید تا مستطیل سفید شه! می تونید بجای کلید میانبر ، fill کنید!
مستطیل رو انتخاب و ctrl + T رو بزندید تا transform باز شه و انتهای مستطیل رو یکم کوچیک کنید! مثل resize که اون مربع کوچولو های دور مستطیل رو می گرفتین می کشیدین!
حالا کلید Enter رو بزنید!
حالا کلید ctrl رو پایین نگه داشته و روی لایه ای که مستطیل توشه کلیک کنید!
حالا لایه ای که مستطیل توشه رو مخفی کنید! ( کنار لایه روی اون عکس چشم کلیک کنید تا بره )
لایه ای که از روی عکس کپی کردین رو انتخاب و از منوی select بیاین روی feather و radius را بر روی 3 قرار بدین و ok کنید!
حالا با ابزار dodge tool ( همون O رو بزنید میاد معمولا ) اون مستطیل که حالا دورش انتخاب شده رو رنگ کنید!
می بینید کهه شعاع نور ساخته شد!
اما قبلش 2 نکته فراموش نشه!
اگر چندتا لایه ساختین و تو هرکدوم یه مستطیل ساختین قبل از مخفی کردن اون ها رو merge کنید! ( لایه ها رو انتخاب و کلید ctrl+E رو بزنید تا همه بشن یک لایه)
دوم اینکه قبل از مخفی کردن مستطیل ها پوزیشن مخصوص برای شعاع نور رو درست کنید ( مستطیل رو جا به جا کنید تا به محل خاصی که می خواید شعاع نوری داشته باشه بکشید)

majid_a95

Active Member
سلام
این براشش خدمت شما :rose: ولی نحوه ساختنشم سخت نیس بیکار شدی یاد بگیر به دردت میخوره:wink:
یاعلی

پیوست ها

• Vector_Ray_Brushes.rar
    443 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:
برای ساختن شعاع نور تو فتوشاپ یه کپی از لایه ی عکستون بگیرید! ( در پالت لایر ها روی عکس کلیک راست و dublic layer رو انتخاب کنید )
حالا یک لایه (لایر) جدید بسازید!
و روش کلیک کنید تا انتخاب شه!
حالا ابزار marque tool رو انتخاب کنید! می تونید کلیدm رو بزنید تا انتخاب شه!
حالا با این ابزار یه مستطیل به اندازه ی شعاع نوریتون بکشید!
حالا کلیدD رو بزنید تا forground color رو سفید بشه و کلید ctrl + bacspace رو بزنید تا مستطیل سفید شه! می تونید بجای کلید میانبر ، fill کنید!
مستطیل رو انتخاب و ctrl + T رو بزندید تا transform باز شه و انتهای مستطیل رو یکم کوچیک کنید! مثل resize که اون مربع کوچولو های دور مستطیل رو می گرفتین می کشیدین!
حالا کلید Enter رو بزنید!
حالا کلید ctrl رو پایین نگه داشته و روی لایه ای که مستطیل توشه کلیک کنید!
حالا لایه ای که مستطیل توشه رو مخفی کنید! ( کنار لایه روی اون عکس چشم کلیک کنید تا بره )
لایه ای که از روی عکس کپی کردین رو انتخاب و از منوی select بیاین روی feather و radius را بر روی 3 قرار بدین و ok کنید!
حالا با ابزار dodge tool ( همون O رو بزنید میاد معمولا ) اون مستطیل که حالا دورش انتخاب شده رو رنگ کنید!
می بینید کهه شعاع نور ساخته شد!
اما قبلش 2 نکته فراموش نشه!
اگر چندتا لایه ساختین و تو هرکدوم یه مستطیل ساختین قبل از مخفی کردن اون ها رو merge کنید! ( لایه ها رو انتخاب و کلید ctrl+E رو بزنید تا همه بشن یک لایه)
دوم اینکه قبل از مخفی کردن مستطیل ها پوزیشن مخصوص برای شعاع نور رو درست کنید ( مستطیل رو جا به جا کنید تا به محل خاصی که می خواید شعاع نوری داشته باشه بکشید)

مرسی دست شما درد نکنه اما من نتونستم!! مراحل رو کامل رفتم اما شعاعی ایجاد نشد:sad:

majid_a95

Active Member
فکر نمیکنیم براش تو ورژن های مختلف فرق کنه. درست لود میکنی؟

bitaroos

Member
سلام
این یه فیلم آموزشیه
فقط خیلی خلاصه هست.
هر جاش رو نفهمیدی ثانیه اش رو بگو تا برات توضیح بدم
راستی بهتره با Quick Time نگاهش کنی، با KM Player هم میشه.
یه چند تا براش نور هم از سایت PersianGfx دانلود کن تو همین سایت هم فکر کنم تو ابزار های فتوشاپ بتونی یه چیزایی گیر بیاری.
با اونا میتونی طبیعی ترش کنی. میتونستم برات یه آموزشی درست کنم که نور ش واقعی تر باشه ولی حجمش می رفت بالا و برا آپلودش اذیت می شدم خلاصه امیدوارم این آموزش نصفه و نیمه کاره، به کارت بیاد

راستی این فتوشاپ 7 رو بنداز کنار، Cs3 رو امتحان کن خیلی بهترشه، البته اگه کامپیوترت جواب میده، CS5 گزینه خوبیه

موفق باشی

پیوست ها

• Light.rar
    743.5 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

jeyson

Active Member
دوست گلم اینم اون فیلم عملی توضیحی که دادم!!
روی سایت خودم برات آپلود کردم که راحت دانلودش کنی!
فایل زیپ رو اکسترکت کن و بعد اون فیلم رو که به صورت swf با فلش پلیر یا اینترنت اکسپلورر باز کن و ببین :rose:
حجم : 6MB
آدرس : http://www.balandehsc.com/lighting.zip
البته ویدئویی که دوست عزیزم در پست بالا قرار دادن یه کم غیر طبیعی هستش! ولی من به شخصه ازشون تشکر می کنم!
ویدئویی که من گذاشتم مربوط به خود شرکت photoshop هستش و با زبان اصلی حرف می زنه!
البته مشکلی با زبانش نیست چون خودش عملی انجام می ده! نکاه کنید متوجه خواهید شد!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا