راهنمایی

mhejrati

New Member
سلام
من می خواهم آلبوم عکسی رو بسازم که از دکمه هایی برای رفتن به عکس بعدی و عکس قبلی داشته باشد. همه کار طراحی رو انجام دادم و عکسها رو در یک لایه و در فریمهای کلیدی جدا گرفته ام و دکمه ها رو در لایه دیگر. ولی برای نوشتن کد مربوط به کلیدهای بعد و قبل مشکل دارم. نمی دونم این کار رو چطور باید پیاده سازی کنم.چطوری بنویسم که با هر بار فشردن کلید به عکس بعدی یا قبلی بره و از هر طرف که به انتها رسید کلید اون سمت غیر فعال بشود.
لطفاً اگر می دونید بهم کمک کنید.

roshanaiy

Active Member
براي اينكه گيج نشي و نخواي عكس ها رو از بيرون لود كني كار زير رو بكن

> همه کار طراحی رو انجام دادم و عکسها رو در یک لایه و در فریمهای کلیدی جدا گرفته ام و دکمه ها رو در لایه دیگر
به تعداد عكس هات فريم كليدي بساز و هر عكس رو توي يك فريم بزار و به تمام فريم ها كد stop(); رو بده
* در هر فريمي كه عكس هست بايد دكمه عقب جلو هم باشه .

> ولی برای نوشتن کد مربوط به کلیدهای بعد و قبل مشکل دارم
اين كد رو به كيد بعدي مي دي :
PHP:
on(release){
	nextFrame();
}
اين هم براي رفتن به فريم قبل :
PHP:
on(release){
	prevFrame();
}

> چطوری بنویسم که با هر بار فشردن کلید به عکس بعدی یا قبلی بره و از هر طرف که به انتها رسید کلید اون سمت غیر فعال بشود
اين قسمت هم كه خود به خود اتفاق مي افته و اگه فريم اول باشه به فريم قبل نمي ره و برعكس​

> لطفاً اگر می دونید بهم کمک کنید
من كه نمي دونم . اما ...​

كيارش فكر كنم اينم بايد بره تو قسمت " شايد و فقط شايد و شايد ها و مه شايد ها كه اگر شايسته باشد به شايد " :)

kiarash.M

Active Member
ولي يه دست ويرايشش کن بگو چيه چي و ميخواي توضيح بدب عنوانم براش بزن که بفرستمش !:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا