راهنمایی کنید: load فایل توسط Ajax

lepi

Member
سلام و خسته نباشید

بچه ها من میخوام که یه فایل متنی رو داخل صفحه خودم include کنم و چون این فراخوانی فایل متنی برای لینک های مختلف متفاوته
میخوام که از آجاکس کمک بگیرم

لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم این کار رو با آجاکس انجام بدم.
راستی امکانش هست که تو فاصله ای که این صفحه load میشه پیغام : صبر کنید ; تو صفحه بذارم؟

ممنونم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب دوست من این داستان بسیار ساده هستش یه فایل جاوا اسکریپت براتون ضمیمه می کردم فایل رو به وسیله
کد:
<SCRIPT language="javascript" src="js/fileoud.js" type="text/javascript"></SCRIPT>
در صفحه تون قرار بدید.
حالا دو قسمت دارید.اول یه دکمه که به وسلیه اون دستور فراخونی اون فایل انجام بشه دوم محل نمایش فایل هستش که این دو رو هم خدمتتون می گم.
برای ایجاد دکمه برای لود اون تکست در تگ <li> یک onclick هم اضافه می شه و به این صورت می شه
HTML:
<li><a href="#" onclick="ajax('sampel.html');">نمونه</a></li>
خوب حالا به قسمت لود شدن محتوا می رسیم .برای لود شدن باید در تگ دایو که قرار محتوا اونجا لود بشه یه
کد:
id="load_ajax"
قرار بدید به طور مثال می شه
کد:
<div class="main" id="load_ajax">

موفق باشید.

پیوست ها

• fileoud.zip
    507 بایت · بازدیدها: 64

lepi

Member
دستت درست

مختصر و مفید

دقیقا همون طوری که میخواستم

زنده باشی:oops:

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member
یه سوال:
این صفحه sampel.html در مثال شما، در گوگل ایندکس میشه؟

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member
یه سوال دیگه : این جاوا اسکریپتی که صفحه رو لود میکنه با iis کارمیکنه؟:-? نمیشه واسه وبلاگ ها استفاده کرد؟ :-?

pouya saadeghi

Active Member
:sad: یه سوال دیگه: چرا نمیشه یک صفحه ای که روی یه دامین دیگه هست رو با این روش لود کرد؟ فقط تونستم صفحه هایی که رو دامین خودم بود رو لود کنم....:shock:

k2-4u

Well-Known Member
یه سوال دیگه: چرا نمیشه یک صفحه ای که روی یه دامین دیگه هست رو با این روش لود کرد؟ فقط تونستم صفحه هایی که رو دامین خودم بود رو لود کنم...
برای اینکه مرورگر ها به دلایل امنیتی اجازه این کار رو به شما نمیدن
و کاریشم نمیشه کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا