راهنمایی کلی در مورد indesign

esmahdi

Member
با سلام و عرض خسته نباشید.
من یه راهنمایی می خواستم ازتون
من صفحه بندی کتاب رو با ورد انجام میدم.
البته فقط کتاب های ساده ها.
کیفیت کارم هم بد نیست.
من آشنایی زیادی با indesign ندارم. با این نرم افزار میشه کار صفحه بندی کتاب های ساده رو انجام داد. اصلا به یاد گرفتنش می ارزه.
همون طور که می دونید ورد برای صفحه بندی کتاب مناسب نیست چون اصلا فلسفه کاری ورد این نیست کار ورد یه چیز دیگست ولی تو بازار به زور همه سعی می کنن صفحه بندی رو با این نرم افزار انجام بدن.
به خاطر همین خیلی ها از نرم افزارهای عهد بوق مثل زرنگار استفاده می کنن که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره.
حالا سوال من از دوستان این بود که آیا نرم افزار indesign برای مورد من مناسب هست یا نه.
با توجه به اینکه کار من فقط کتاب های سادست. اصلا این نرم افزار کارهای ساده رو هم انجام میده یا نه فقط برای کارهای حرفه ای مثل صفحه آرایی مجلات استفاده میشه.
ممنون از لطفتون.

odrakoola

Well-Known Member
دوست خوبم اگر یک بار با ایندیزاین کار کنید و ویژگیها و امکانات این نرم افزارو برای صفحه آرایی کتاب ببینید دیگه یک بار هم از Word استفاده نمیکنید.

در مورد سوالتون هم باید بگم کار با ایندزاین بسیار سادست از اون گذشته چه کار شما یک مجله 4 رنگ 100 صفحه ای با بهترین کیفیت باشه و چه به قول خودتون کتاب ساده این نرم افزار همه نوع امکاناتی رو برای شما فراهم کرده که بهترین کارو تحویل مشتری بدید.

بهتون پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر این نرم افزارو نصب و کار باهاشو یاد بگیرید و به جمع صفحه آرایان حرفه ای بپیوندید.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا