* * *راهنمایی و انتخاب Cms

z.ghayoumi

New Member
با سلام حضور همه دوستان .:)

من برای یک سایتی می خوام از cms استفاده کنم . و نکته ای که هست اینه که سایت
windows server هست ( لینوکس رو پشتیبانی نمی کنه ) و نمی تونم از cms هایی که به زبان php نوشته شده استفاده کنم .

اگه لطف بفرمایید ، راهنماییم کنید که از چه cms های دیگری می تونم استفاده کنم ممنون می شم .

اگر سایت هایی هم هست که بشه این نوع cms ها رو( البته فارسی شده ) رو دانلود کنم بفرمایید .
هم فارسی باشه و هم رایگان . . هست ؟ ؟ ؟

در ضمن من مبتدی هست وتازه می خواهم از سیستم های CMS استفاده کنم ، نیازمند راهنمایی اساتید و دوستان .

با تشکر فراوان .

alionline1366

Active Member
دوست من سیستم برای Asp زیاده ولی چیزایی که هست خیلی خیلی کم فارسی شده و رایگن هست اکثرا انگلیسی هست

alimosavi

Active Member
سلام

سرور شما php رو ساپورت نمی کنه یا لینوکس رو . لینوکس چه ربطی به php داره .
php که تنها برای لینوکس ساخته نشده .

تصمیمتو بهتره عوض کنی مخصوصا اگر می خوای از سیستم های اپن سرس استفاده کنی .

سیستم هایی که php نوشته شدند نصبت به مثلا زبان جاوا بیشترند و پشتیبانی بهتری هم دارند.

S4DEGH

Well-Known Member
بستگي به اون ويندوز سرور داره .. اگر روش php و mysql و phpmyadmin رو نصب كرده باشن خب طبيعتا ميشه از پرتال هاي php استفاده كرد .. در غير اين صورت بايد از asp استفاده بشه .. !

الان nuke .net هست .. تاپيكشم بگردي هست براش كه asp هست . توي انجمن asp هم جست و جويي كني پيدا ميكني .. :)

ولي در كل پيشنهاد ميكنم به لينوكس تغيير بدي بهتره ..

z.ghayoumi

New Member
با سلام .

ممنون از راهنمایی واقعا مفید همه دوستان .

راستش من می خوام روی یک زیر سایت که از طرف سرور دانشگاه به من دادند ، php nuke نصب کنم .

حالا می گند که خود سایت دانشگاه با sql server هست ، حالا آیا my sql رو میتونند برای من نصب کنند یا نه؟

آیا تاثیری رو ی خود سایت اصلی دانشگاه داره ، ؟؟؟ سرعت سایت رو کم نمی کنه ؟ مشکلی به وجود نمی یاره ؟ ؟

مثلا بر فرض سایت دانشگاه www.iaun.ac.ir باشه
سایتی که به من می دهند www.iee.iau.ac.ir می شه .

* نکته : سایت دانشگاه خودش یک cms هست . ( dorsa cms - با ASP هست .)

S4DEGH

Well-Known Member
ببينيد ديگه سيستم هاي asp رو الان هر دانشجوي كامپيوتري ميتونه بنويسه .. ساده هست .. :)

ولي گفتم net nuke. هست .. ميتوني توي انجمن جست و جو كني .

جدیدترین ارسال ها

بالا