راهنمایی فوری فلش

I Am God Ps

New Member
سلام
من یه پروژه دارم با اکشن اسکریپت 3
من میخاوم یه مووی کلیپ توی تایم لاین رو به دستور goto andplay از توی یه مووی کلیپ که درون دوسه تا مووی کلیپ دیگه هست اجرا کنم
چطور باید آدرس دهی کنم تو اکشن 3
جون مادراتون راهنمایی کنین
من هر کار کردم نتوستم
مخم ترکید

I Am God Ps

New Member
سلام
من یه پروژه دارم با اکشن اسکریپت 3
من میخاوم یه مووی کلیپ توی تایم لاین رو به دستور goto andplay از توی یه مووی کلیپ که درون دوسه تا مووی کلیپ دیگه هست اجرا کنم
چطور باید آدرس دهی کنم تو اکشن 3
جون مادراتون راهنمایی کنین
من هر کار کردم نتوستم
مخم ترکید

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

انجمن رو اگه جستجو میکردی جوابت رو پیدا میکردی. خود من اولین سوال اکشن3 تو این سایت همین بود که جناب hadi++ اون موقع جواب رو دادن

اگه بخوای مدیریت رو توی تایم لاین اصلی از داخل مووی کلیپ داشته باشی از دستور
PHP:
MovieClip(root).gotoAndPlay(x);

اما اگه میخوای از مووی کلیپ رو تایم لاین مووی کلیپ بیرونی مادر مدیریت داشته باشی به جا root از parent باید استفاده کنی البته تایم لاین اصلی هم میتونی از چند تا parent استفاده کنی.​

مثلاً وقتی 3 تا مووی کلیپ تو در تو هست تو داخلی ترین مووی کلیپ این کد میگه برو به تایم لاین اولین مووی کلیپ(مووی کلیپ مادر) و دستور دلخواه(مثلاً رفتن به فریم 10) رو اجرا کن:​

PHP:
MovieClip(parent.parent).gotoAndStop(10)

I Am God Ps

New Member
سلام
مرسی والام ن که اینترنتم دایال آپ هست اون موقع نه وقت جستجو تو این انجمن بی درو پیکرو دارم نه وقت اینکه یکی جواب بده این سوال رو سه روز پی پرسیدم به هر حال مرسی ولی من یه ساعت بعد این مشکل خودم حلش کردم و تغریبا از کد شما استفاده کردم با این فرق که بجای parent از اسم سمبلا استفاده کردم
MovieClip(root.a1_btn.a2_btn).gotoAndStop(10)

به هر حال ممنون من فتوشاپ کارم فعلا تازه اومدم تو فلش ولی تو همین یک ماه که اومدم خیلی وارد شدم من کل کلاس درس فلش 5 در یک کتاب رو ترجمه کردم الانم فصل اول اکشن اسکریپت 3 در فلش 5 هستم هر کی خاوست میتونه بیاد از من بخره:rose::lol:
[email protected]

I Am God Ps

New Member
09367587921
هر کی تو مشهد یا شهرای دیگه کار طراحی و چاپ داشت من در خدمتم
اینم تبلیغ:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا