راهنمایی سخت افزاری

سلام دوستان!! خسته نباشیذ. خودتون میدونید زمان رندر چقدر زیاده واگه بخوای رندر بگیری باید سرعت کامپیوتر خیلی بالا باشه .رم فعلی من 2گیگ هست وسرعت رندر خیلی پایینه وقتی gi-fg روروشن میکنم برای رندر یک فضای داخلی ساده یک اتاق حداق 1دقیقه زمان میبره !! میخوام سرعتش زیاد بشه برای همین مجبورم رم رو عوض کنم چون میخوام 64 نصب کنم میخوام یک رم8گیگ بخرم اما نمیدونم چه مدلشو .از200هزارتومن نمیتونم برم بالا .به نظرتون یک8گیگ بخرم خوبه یا دو تا4 گیگ .بعدشم با اینا درست میشه دیگه ؟یا اینکه باید کارت گرافیکم رو هم عوض کنم؟ ..دوستانی که خودشون بهتر میدونن و با رندر و اینا سر و کار دارن لطف کنن یک راهنمایی مفصل بکنن .اگه بشه میخوام یه نمونه کار بسازم!!!!!!!!.اینم مشخصات کارت گرافیک و ...
گارت گرافیک:name:NVIDIA Geforce 9500 GT
Dac type:integrated RAMDAC
Approx.Total Memory:1779 MB
Current Disply Mode: 1680*1050(32bit) (60HZ)
Monitor: Generic pnp Monitor
سیستم:
Computer Nam:Win-Q64PB0NCK63
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2.60GHZ (2CPUs) 2.6GHZ
Memory:2048MB Ram
Page file:1300mb used 2793mb available
DirectX Version: DirectX 11
اگه لازم باشه بیشتر خرج کنم تا1میلیون میتونم!!

سلام . اگه دنبال یه سیستم حرفه ایی که بخوای یک انیمیشن کوتاه رندر کنی باید ۳ تا ۴ میلیون هزینه کنی ( البته بادلار امروز شاید به ۵ تا ۶ هم برسه ) ولی برای تک فریم می تونی . من یه دید کلی بهت می دم باید بازار قیمت ها رو ببینی به هیچ وجه حرف فروشنده ها رو گوش نده . به نظر تو فروشنده مقابلت از رندر چی می دونه که بخواد نظر بده یکمی تحقیق کن رم ها نوع های مختلف دارن . مادر برد ها نوع های مختلف دارند خیلی ها فقط میگن رم ۴ گیگ بده ولی رم ۴ گیگ داریم تا ۴ گیگ .

برای کارای حرفه ایی توصیه می کنم کارت گرافیک workstaion بگیر . ( firepro از ati بهتره ) اگه بازی زیاد می کنی نگیر چون این کارت ها گرون تر است و برای کار های گرافیکی طراحی و ساخته شدند . به ویژه برای هودینی workstaion باید بگیری

برای رم این نکته رو در نظر داشته باش رم بیشترین استفاده اش برای مدل ها و تکسچر هاست اگر مدل های پیچیده داری و یا تکسچر های زیاد و حجیم داری باید رم بالا باشه ( رم رندر ۸ گیگ به بالا حساب میشه . به نظر من ۱۶ مناسبه ‌)

یه نکته : خیلی بدون دانش الکی یک محیط رو سنگین می کنند . تکنیک های بهینه سازی رو حتماْ بخون تا الکی زمان رندرت زیاد نشه

علاوه بر رم که گفتم cpu خیلی مهمه . یعنی اگه نمی تونی زیاد هزینه کنی روی cpu تمرکز کن بعضی مادربرد ها ۲ تا cpu هم می خورن که البته قیمت فضایی میشه ( پس یادت نره cpu و cpu و cpu خیلی مهمه !!! )

مادربرد هم اگه آشنا داری intel باشه یعنی روی مادر برد و جعبه اش intel باشه نه چیز دیگه ( cpu رو نگاه نکنی ) . اگه اینتل گیر نیاوردی و احتمالا نمیاری هر مارک دیگه ایی گرفت بد نیست . msi هم خوبه . مادر برد باید و باید ۶۴ بیت باشه اینا قشنگ تحقیق کن

بازاری ها برادر خواهر ما نیستند می خوان جنس رو بفروشن دلشون به حالت نمی سوزه .

فکر کنم یه دید کلی بهت دادم از لحاظ قطعات نمیتونم توصیه کنم چون خیلی وقته بازار نرفتم نمی دونم چی هست چی نیست . چند تا نکته رو فراموش نکن :

- حتما از چند جا قیمت بگیر . از محل خونتون اصلا نگیر برو رضا و ولیعصر و اونورا
-حرف فروسنده رو گوش نده . اگه حرفش رو گوش دادی عواقبش پای خودت ( من تمام چیزایی که میگم تجربه کردم )
- حتما و حتما لیست قطعات رو بنویس و مثلا تعیین کن اگه فلان قطعه نبود چی جایگزین کنم
- وگزینه آخر که درست هم هست اینکه هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری :wink:

موفق باشی

آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
همه توضیحات رو دوست عزیزمون دادن دیگه چیزی نمونده ولی بازم اگه سوالی داشتی تو فروم این جا بپرس تخصصی تره.

بله دوست عزیزمون توضیحات کامل رو دادن.متشکرمvfxproduction!!!!!!!!!! اگه بشه یکی دو تا رم 8 و16گیگ با قیمت مناسب معرفی کنین من که تا حالا قطعات خریداری نکردم نمی دونم کدومشونو بگیرم.کارت گرافیکی هم که گفتی خیلی گرونه !!!.cpuو مادربرد هم معرفی کنید می خوام به 1 تومن جورش کنم.اخه از هر کدومشون صد مدل وجود داره !آمدمو گیج میکنه گیج .خودمم میدونم نمیشه به اینا اعتماد کرد پس شماها در حقم برادری کنید خیلی ممنون!!!!!!!

ehsan_62

Well-Known Member
تا ميتونی cpu بايد قوی باشه چون فعلا فقط cpu عمليات render را انجام ميده
gpu بيشتر مربوط به view port ميشه
اگه شده از gpu بزن تا cpu قوی داشته باشی
به نظر من برای gpu از workstaion لازم نيست استفاده کنی بر عکس برای cpu .....

یه نکته خیلی خیلی مهم : اگه تاحالا سیستم جمع نکردی اصلا سراغ این حرفا نرو برو یه راست سیستم آماده بازی بخر . من با این فرض که آشنا هستی مطلب می نویسم . چون اگه اصلا آشنا نباشی فروشنده ها خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر کنی پولت رو ازت میگیرن ولی من می نویسم اگر دوستان خواستند استفاده کنن

همونطور که گفتم من خیلی وقته بازار نرفتم . من برای سیستم خودم یه دو هفته ایی تحقیق کردم . قبل از اینکه چیزی بخری تو اینترنت قیمت ها رو در بیار . ( حواست باشه قیمت بازار کم تر از اینترنته ) یه سری نکته میگم حواست باشه

اول مادربرد باید ببینی مادر بردت می تونه ۱۶ گیگ رم رو بشناسه اگه قدیمی باشه نمیشناسه . اگه نشناسه بری رم بخری پولت رو ریختی دور چون روی مادر برت نصب نمیشه . اگه خیلی با سخت افزار کامپیوتر آشنا نیستی . زیاد به فکر سیستم حرفه ایی و بهینه
نباش چون خیلی جزییات درگیر میشه من به مهم هاش اشاره می کنم تصمیم با تو !!

پس مادربرد رو اول بررسی کن چون cpu و رم و گرافیک همه روی مادر برد نصب میشه و اگه مادر برد نشناسه برات درد سر میشه

یه چیزی رو راست میگم اونم اینکه حقیقتا با ۱ میلیون نمیتونی یک سیستم رندر جمع کنی ولی یک سیستم بازی میشه ( البته تو بازار با ۷۰۰ تومن ممکنه بشه سیستم جمع کرد ) به نظر من پایه قوی جمع کن بعد آروم آروم روش قطعه بزار ( آروم آروم هر دو سال نیستا :wink: ) پایه قوی مثلا یک مادر برد قوی و مثلا cpu قوی و یک رم ۴ یا ۸ با ارزون ترین گرافیک ( البته فکر کنم بازم از یک بالا میزنه )‌ مادر برد باید ۶۴ بیت باشه و تا ۱۶ یا بیشتر رم رو پشتیبانی کنه . بازم میگم فروشنده سرت رو کلاه نزاره اینا خیلی زرنگن البته
بازارین دیگه

دوم اینکه رم با بافر 1600 بگیر نه 1333 (‌مثلا رم 8 گیگ داریم با بافر 1600 )‌ روی رم نوشته 1600 اگه نوشته نبود یا فروشنده گفت 1600 هستش گوش نده چند تا مغازه رو بگرد . ( خیلی ها اصلا نمی دونن بافر رم چی هست و میگن مهم نیست ولی نگران نباش
من اگه صد در صد درست نگم نود درصد درست می گم :wink: )

پس رم رو با مشخصاتی که گفتم بگیر ( یه کمی رم ها رو تحقیق کنی اعداد ۱۶۰۰ و ۱۳۳۳ یا ۱۳۰۰ رو می بینی )‌

cpu باید core i7 باشه . با کش بالا.

گرافیک بخوای بخری باید ۲ میلیون فقط برای گرافیک بدی (‌البته یه نوع دیگه هست یک میلیون )‌ یادت باشه گرافیک بازی گرافیک رندر نیست ( تو ایران خیلی از شرکت ها با گرافیک بازی رندر می کنند ) اگه می خوای تفاوت این دو حالت رو بدونی نگاهی به مقایسه گرافیک های workstation بنداز .

من خودم با هر دو نوع کارت گرافیک کار کردم و بدون بی تجربه حرف نمیزنم کارت گرافیک من ati firepro v7800 هستش ( الان جدید تر هم اومده ) من دو سال پیش یک میلیون و خورده ایی خریدم الان نمیدونم چنده . ولی قدرت هودینی و مایا و ریل فلو با این گرافیک خیره کننده است به علاوه اینکه یک مانیتور با تفکیف رنگ بالا داشته باشی

اگه نمی خوای فعلا انقدر پول بدی ارزون ترین گرافیک ممکن رو بگیر ( که البته دو ماه نسوزه !! ) تا بعدا گرافیک قوی رو جایگزین کنی

نکته دیگر power هست وقتی سیستم رو جمع کردی باید از فروشنده power مناسب بخوای چون ممکنه کامپیور روشن نشه یا توی محاسبه های سنگین خاموش شه . یادت باشه اگه هنگام بازی یا رندر کامپیوتر خاموش یا restart بشه یکی از دلایل اصلی
power خیلی ها بیخودی رم رو زیاد میکن حال سیستم بدرت میشه ( البته از رم هم میتونه باشه ولی نه رم ۸ گیگ )

یه نکته جالب دیگه در مورد power‌ اینکه بعضی موقع ها توی بازی پرش داریم و گیر میدیم به همه چیز الا power اگه از لحاظ رم و گرافیک و cpu بازی هماهنگ با سیستممون باشه حتما مشکل از power

به طور کل با یک میلیون سعی کن یک مادربرد ۶۴ بیت ( با پهنای باند بالا و ۱۶ تا ۳۲ گیگ پشتبانی رم ) بگیری و بقیه چیزا رو اگه نتونستی خوب بگیری ارزونترین بگیر بعدا عوض می کنی

اگه هم نمی خوای حرفه ایی سه بعدی سازی کنی یه سیستم بازی خوب جمع کن که با یک میلیون قابل جمع کردنه و cpu رو قوی انتخاب کن . سیستم های بازی برای رندر هم خوب هستند

اگه کسی از دوستان از قیمت بازار خبر داره یه لیستی از قطعات با قیمت بذاره

امیدوارم سیستم خوبی جمع کنی . سعی کن صبح بری و کامل بازار رو بگردی و عصر سیستم رو جمع کنی

آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
دوست عزیز نمیخوام ناراحتتون کنم اما با 1 نومن امکان نداره بتونی Core I7 اینتل بخرید و تا اون جایی که من هم اطلاع دارم رم بالای 1333 برای اینکه بتونی از تمام قدرتش استفاده کنی باید اورکلاک بشن که دردسر داره پس اگه تخصصشو نداری همون 1333 بگیر نه 1600 .

اینم لیست قیمت بیشتر قطعات

اینجا

کاملا درست میگه من خیلی وقت بود از بازار خبر نداشتم به نظر من پول جمع کن ۲ تا ۳ میلیون شد سیستم رو عوض کن . چه عقل کردم سیستم خودم رو قبل گرونی ها بستم قیمت ها وحشتناکه core i7 یک میلیون و صد ( حالا آشنا یک بهت میده )

ولی بعدا خاصی بگیری اطلاعات درسته ولی پولت باید بیشتر شه .

دوستان پس من ابتدا یک مادربرد خوب با رم 16 بخرم کافی چون فعلا بودجه خرید سی پی یو را ندارم گرافیکم هم gt 240 هست

جدیدترین ارسال ها

بالا