یه نکته خیلی خیلی مهم : اگه تاحالا سیستم جمع نکردی اصلا سراغ این حرفا نرو برو یه راست سیستم آماده بازی بخر . من با این فرض که آشنا هستی مطلب می نویسم . چون اگه اصلا آشنا نباشی فروشنده ها خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر کنی پولت رو ازت میگیرن ولی من می نویسم اگر دوستان خواستند استفاده کنن
همونطور که گفتم من خیلی وقته بازار نرفتم . من برای سیستم خودم یه دو هفته ایی تحقیق کردم . قبل از اینکه چیزی بخری تو اینترنت قیمت ها رو در بیار . ( حواست باشه قیمت بازار کم تر از اینترنته ) یه سری نکته میگم حواست باشه
اول مادربرد باید ببینی مادر بردت می تونه ۱۶ گیگ رم رو بشناسه اگه قدیمی باشه نمیشناسه . اگه نشناسه بری رم بخری پولت رو ریختی دور چون روی مادر برت نصب نمیشه . اگه خیلی با سخت افزار کامپیوتر آشنا نیستی . زیاد به فکر سیستم حرفه ایی و بهینه
نباش چون خیلی جزییات درگیر میشه من به مهم هاش اشاره می کنم تصمیم با تو !!
پس مادربرد رو اول بررسی کن چون cpu و رم و گرافیک همه روی مادر برد نصب میشه و اگه مادر برد نشناسه برات درد سر میشه
یه چیزی رو راست میگم اونم اینکه حقیقتا با ۱ میلیون نمیتونی یک سیستم رندر جمع کنی ولی یک سیستم بازی میشه ( البته تو بازار با ۷۰۰ تومن ممکنه بشه سیستم جمع کرد ) به نظر من پایه قوی جمع کن بعد آروم آروم روش قطعه بزار ( آروم آروم هر دو سال نیستا

) پایه قوی مثلا یک مادر برد قوی و مثلا cpu قوی و یک رم ۴ یا ۸ با ارزون ترین گرافیک ( البته فکر کنم بازم از یک بالا میزنه ) مادر برد باید ۶۴ بیت باشه و تا ۱۶ یا بیشتر رم رو پشتیبانی کنه . بازم میگم فروشنده سرت رو کلاه نزاره اینا خیلی زرنگن البته
بازارین دیگه
دوم اینکه رم با بافر 1600 بگیر نه 1333 (مثلا رم 8 گیگ داریم با بافر 1600 ) روی رم نوشته 1600 اگه نوشته نبود یا فروشنده گفت 1600 هستش گوش نده چند تا مغازه رو بگرد . ( خیلی ها اصلا نمی دونن بافر رم چی هست و میگن مهم نیست ولی نگران نباش
من اگه صد در صد درست نگم نود درصد درست می گم

)
پس رم رو با مشخصاتی که گفتم بگیر ( یه کمی رم ها رو تحقیق کنی اعداد ۱۶۰۰ و ۱۳۳۳ یا ۱۳۰۰ رو می بینی )
cpu باید core i7 باشه . با کش بالا.
گرافیک بخوای بخری باید ۲ میلیون فقط برای گرافیک بدی (البته یه نوع دیگه هست یک میلیون ) یادت باشه گرافیک بازی گرافیک رندر نیست ( تو ایران خیلی از شرکت ها با گرافیک بازی رندر می کنند ) اگه می خوای تفاوت این دو حالت رو بدونی نگاهی به مقایسه گرافیک های workstation بنداز .
من خودم با هر دو نوع کارت گرافیک کار کردم و بدون بی تجربه حرف نمیزنم کارت گرافیک من ati firepro v7800 هستش ( الان جدید تر هم اومده ) من دو سال پیش یک میلیون و خورده ایی خریدم الان نمیدونم چنده . ولی قدرت هودینی و مایا و ریل فلو با این گرافیک خیره کننده است به علاوه اینکه یک مانیتور با تفکیف رنگ بالا داشته باشی
اگه نمی خوای فعلا انقدر پول بدی ارزون ترین گرافیک ممکن رو بگیر ( که البته دو ماه نسوزه !! ) تا بعدا گرافیک قوی رو جایگزین کنی
نکته دیگر power هست وقتی سیستم رو جمع کردی باید از فروشنده power مناسب بخوای چون ممکنه کامپیور روشن نشه یا توی محاسبه های سنگین خاموش شه . یادت باشه اگه هنگام بازی یا رندر کامپیوتر خاموش یا restart بشه یکی از دلایل اصلی
power خیلی ها بیخودی رم رو زیاد میکن حال سیستم بدرت میشه ( البته از رم هم میتونه باشه ولی نه رم ۸ گیگ )
یه نکته جالب دیگه در مورد power اینکه بعضی موقع ها توی بازی پرش داریم و گیر میدیم به همه چیز الا power اگه از لحاظ رم و گرافیک و cpu بازی هماهنگ با سیستممون باشه حتما مشکل از power
به طور کل با یک میلیون سعی کن یک مادربرد ۶۴ بیت ( با پهنای باند بالا و ۱۶ تا ۳۲ گیگ پشتبانی رم ) بگیری و بقیه چیزا رو اگه نتونستی خوب بگیری ارزونترین بگیر بعدا عوض می کنی
اگه هم نمی خوای حرفه ایی سه بعدی سازی کنی یه سیستم بازی خوب جمع کن که با یک میلیون قابل جمع کردنه و cpu رو قوی انتخاب کن . سیستم های بازی برای رندر هم خوب هستند
اگه کسی از دوستان از قیمت بازار خبر داره یه لیستی از قطعات با قیمت بذاره
امیدوارم سیستم خوبی جمع کنی . سعی کن صبح بری و کامل بازار رو بگردی و عصر سیستم رو جمع کنی