راهنمایی در یک پروژه

alinazari

Member
سلام
من در حال ساخت نرم افزاری برای شهدا هستم
اطلاعات تعداد 34 شهید از جمله وصیت نامه ، زندگی نامه ، آلبوم عکس و در صورت وجود فیلم و صدای هر شهید رو می خوام در نرم افزار بگنجانم.
به نظر شما اگر فقط در یک پروژه اون رو درست کنم برنامه سنگین می شه یا باید اون رو قسمت بندی کنم. البته سعی می کنم که بیشتر تصاویر رو به صورت external قرار بدم تا زیاد به برنامه فشار نیاد. ضمناً آلبوم عکس هم به صورت فلش است. فیلم و صدا رو هم توی یه صفحه جدا لود می کنم.
با تشکر از راهنمایی شما.

m javad

کاربر متخصص
همونطور که توی این پست هم بهش اشاره کردم:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169728
نیازی نیست برای هر شهید یک صفحه طراحی بکنید تا مشکل حجم داشته باشید
صفحه ای که قرار هست اطلاعات رو نمایش بده رو داینامیک طراحی بکنید تا مشکلی پیش نیاد
البته با توضیحاتی که در بالا هم دادید فکر نمیکنم مشکل چندانی وجود داشته باشه

alinazari

Member
من اطلاعات زیادی در مورد صفحات داینامیک ندارم
اگه می شه شما بیشتر منو راهنمایی کنید.

m javad

کاربر متخصص
فرض رو بر این میزاریم که شما برای معرفی هر شهید ، یک یا چنتا تصویر ، یک متن و ... دارید
نیاز نیست که برای هر شخص یک صفحه بزارید و تصاویر و متون رو توی هر کدوم از صفحات به طور ثابت قرار بدید
میتونید یک صفحه طراحی بکنید و یک قسمت برای عکس و یک قسمت برای متن و ... طراحی بکنید و برای رفتن به صفحه هر شهید تصویر و متن و ... رو برای اون از خارج از برنامه در جاها ی مورد نظر فراخوانی بکنید.
اینطور شما برای مشخصات تمام اشخاص یک صفحه طراحی کردید که اطلاعات رو بسته به هر شخص تغییر میده

alinazari

Member
حالا با همه ی این تفاسیر به نظر شما اطلاعات 34 شهید به طوری که در اول مبحث گفتم برای یه برنامه زیاده یا نه ؟

m javad

کاربر متخصص
من نمیدونم که حجم فایلها و تصاویری که قراره توی exe قرار بگیرند چقدر هست
ولی اگر حجم نهایی پروژتون از حدود 8 مگ بیشتر بشه میتونه خیلی خوب نباشه

reza6620

New Member
منم مشغول همچین پروژه ای هستم

در مورد 12 شهید

کار من داره تموم میشه

ببخشید ، شما کلی توضیح دادید ولی میشه یه نمونه بزارید برای این کار ؟

من هم یه همچین کاری دارم انجام میدم ، که تقریبا 200 تا صفحه باید داشته باشه !

میشه یه نمونه ی توپ از این کار بزارید ؟
یه جور باشه که کامل بفهمم (من تازه کارم )

با تشکر ویژه

ببخشید این نکته رو یادم رفت بگم :

من میخوام مثلا عکسهای کوچک در سمت چپ و بالای صفحه باشه ! و با زدن بر روی هر عکس ، یه اسکرول بار ایجاد بشه که شامل عکس ها و متن هایی است که برای دیدن اونها بشه اسکرول کرد (متن ها طولانیه ) . بعد با زدن عکس دیگر ، اسکرول بار و متن و عکس مربوط به اون عکس ظاهر بشه !

ممنون یه نمونه ی عملی بزارید و یه توضیح کامل بدید ! X:

جدیدترین ارسال ها

بالا