راهنمایی در چیدمان جدول پایگاه داده

mohan21

Member
با سلام و ...

خسته نباشید ...

یه فرمی طراحی کردم که فیلد تلفن و ... رو میخوام طوری باشه که کاربر بتونه بیش از یک شماره وارد کنه و ...

در چطور بودن فرم مشکلی نیست، از اونجایی که نمیدونم کاربر چند تا شماره تلفن رو وارد میکنه (یک یا N و یا هیچ) این پرسش پیش میاد که:

1. آیا یک جدول داشته باشم و فیلد تلفن رو از نوع long text بگیرم ؟

2. آیا دو تا جدول که دومی اختصاص داشته باشه به شماره های کاربر ؟ (حال یک یا 100 تا و همچنین در صورتی که کاربری شماره تلفن نداشته باشه رکوردی در این جدول درج نمیشود)

وارد کردن شماره توسط کاربر:

012345678289/09123214569/09353214569/09363214569/09373214569/09383214569

خوب بعد از جدا سازی در جدول دومی که مختص شماره هست درج میشه و ...

الف) میخوام معایب و مزایای این روش رو بدونم و از کدوم استفاده کنم بهتره ؟

ب ) اگر کاربرانی در روش اول شماره ایی وارد نکنند و این فیلد خالی بماند چه مقداری از فضا به هدر میرود و ...؟

ج ) در روش دوم در درج داده ها برای دو جدول و همچنین خواندن از دو جدول زمانی که صرف میشه به چه اندازه ایی هست ؟

این رو هم ذکر کنم که در روش اول وارد کردن شماره ها در جدول نیازی به جداسازی شماره ها ندارد ...

آخرین ویرایش:

amirepsilon

Active Member
سلام
حالا که یمخواهید شماره ها رو به صورت یک text ذخیره کنید فکر میکنم مورد اول به صرفه تره
وگرنه فکر کنم روش دوم منطقی تر و بهتر هست
از نظر فضا و حجم هم به چیز های دیگه هم بستگی داره (~) باید حساب کنی
یا علی

mohan21

Member
سلام
حالا که یمخواهید شماره ها رو به صورت یک text ذخیره کنید فکر میکنم مورد اول به صرفه تره
وگرنه فکر کنم روش دوم منطقی تر و بهتر هست
از نظر فضا و حجم هم به چیز های دیگه هم بستگی داره (~) باید حساب کنی
یا علی

به چی ؟؟

کاملتر میشه توضیح بدید یا آدرسی بدید تا بشه اطلاعات لازم رو کسب کرد ؟؟

Masoud1365

مدیر انجمن
روش اول بهتره بعدشم واسه چی long text بگیری ؟ کاربر 1000 تا شماره هم که وارد کنه همون text کافیه فضای کمتری هم اشغال میشه و طبیعتا سرعت بهتری هم داره کما این که سرعتش شاید توی رکوردهای کم محسوس نباشه !

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا