راهنمایی در مورد quick lunch

s-mohammadi

Member
با سلام و خسته نباشید . می خواستم اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری می تونم از دایرکتوری ها به فولدر QUICK LUNCH دسترسی پیدا کنم. اصلا این فولدر کجا هست و به چه دردی می خوره .
با تشکر: محمدی:wink:

DANG3R

Member
من بهتون به جای این برنامه K-Lite Mega Codec Pack رو پیشنهاد می کنم یا Kmplayer که از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو play میکنه !

the_king

مدیرکل انجمن
من بهتون به جای این برنامه K-Lite Mega Codec Pack رو پیشنهاد می کنم یا Kmplayer که از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو play میکنه !

بجای Quick Launch که یک Toolbar ویندوز است، K-Lite Mega Codec Pack رو پیشنهاد می کنید که یک مجموعه Codec ویدئویی است؟ کاربرد این دو تا که ارتباطی با هم ندارند.

برای پیدا کردن مسیر پوشه ای که Shortcut ها در آن ذخیره می شوند روی یک قسمت خالی از Quick Launch راست کلیک
کنید و گزینه Open Folder را انتخاب نمایید.
در ویندوز XP پوشه مورد نظر در مسیری شبیه به این خواهد بود که عبارت User باید با نام کاربری ثبت شده شما
تعویض شود :

C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

مثلا اگر نام کاربری من Ali است، پوشه ای که آیتم های Quick Launch در آن ذخیره شده اند در این مسیر قرار دارد :

C:\Documents and Settings\Ali\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

جدیدترین ارسال ها

بالا