راهنمایی در مورد host

skyblu3

Member
سلام...

دنبال فضای خوب و پر سرعتم...
در ضمن روی سایت قراره انجمن وببولینت هم نصب بشه...

چی پیشنهاد میکنید.؟؟؟؟:rose:

dexted

Active Member
سلام دوست عزيز :)
من نظر شخصي خودم رو ميگم (يعني با اين كار كردم)
به نظر من هاست هاي پرشين سرويس ( كه همين سايت هم فكر مي كنم روي همين هاست ها هست) هم سرعت خوبي دارن و هم پشتيباني خيلي خوبي دارن ( قيمتشون هم خيلي به صرفه هست)

البته دوستمون هم درست ميگن اگه وي بي نال شده هست بايد هاست وارز بگيرين

موفق باشيد :rose:

nima s

Member
اگر می خواهید از انجمن ساز های نال استفاده کنید که باید از هاست های نال استفاده کنید مثل حرف دو دوست قبلی ولی نه اگر می خواهید از انجمن ساز های معتبر استفاده کنید ! من به شخصه هاست های سایت وب میزبان رو تایید می کنم چون با آن ها کار می کنم و خیلی هم پشتیبانی قوی ، کیفیت مناسب و با قیمت خوبی محصول هاشون رو ارائه می دن

www.webmizban.com

----
موفق باشید

vahidd.com

Member
در ضمن روی سایت قراره انجمن وببولینت هم نصب بشه...
باعث سوء تفاهم نشه، درستش ویبولیتن هست که بعضی ها به اختصار وی بی رو استفاده میکنن
وی بی نرم افزاری رایگان نیست و باید بابت استفاده از اون هزینه ای رو پرداخت کنید مثل همین مجید آنلاین، اما برای کسایی که نسخه اصل رو خریداری نمیکنن نسخه های دیگه ای هم هست که اصطلاحا بهش میگن نال شده مثل همون نرم افزارهای کرک شده، که فکر کنم از جمله تغییراتی که روش دادن اینه که لینک های سایت vbulletin رو ازش حذف کردن.
حالا توی سایت هایی که دارای بازدید زیادی نیستن معمولا نسخه نال شده مشکلی ایجاد نمیکنه (برای خود سایت) اما توی سایت های پربازدید اگر ویبولیتن نال شده استفاده شده باشه و هاستش هم وارز نباشد ، سایت شما از سمت سرور مسدود میشه

skyblu3

Member
منظور نال را فقط نمیدونستم...

خوب این هاست های وارز چی هست دقیقاً؟؟؟
بعدا مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
برای سایت یا انجمن؟؟؟؟

هزینه استفاده از وی بی چنده؟؟(اصلیش)

nima s

Member
منظور نال را فقط نمیدونستم...

خوب این هاست های وارز چی هست دقیقاً؟؟؟
بعدا مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
برای سایت یا انجمن؟؟؟؟

هزینه استفاده از وی بی چنده؟؟(اصلیش)

سلام ،

هاست وارز یک سری هاست هستش که با اسکریپت های نال و ......... مشکلی نداره یعنی قوانین خاصی برای محدود کردن کاربر نداره
خیر در هاست وارز مشکلی پیش نمی آید
هزینه رو باید در سایت وی بی چک کنید از 195 $ داره تا 285$ که بستگی به نیازتون یکی رو انتخاب می کنید

----
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا