راهنمایی در مورد نحوه ویرایش این پروژه که با vb ساخته شده

Star-PCPack

Member
سلام دوستان من یه پروژه دانلود کردم که شبیه ساز مایکروسافت office word 2007 هست می خواستم بدونم چه جوری می تونم این پروژه رو ویرایش کنم
راهنمایی:
بعد از دانلود پیوست ها به پوشه bin مراجعه کنید و بعد از اجرای فایلRegistrator بر روی Register کلیک کنید تا ماژول های لازم نصب شوند در ضمن به جز xp تو سیستم عامل دیگه ای کار نمی کنه
لطفا راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم خودتونم می تونید پروژه هاتونو زیبا تر کنید یا اگر پروژه ای دارین که عین این پروژه هست و میی شه به راحتی edit کرد اینجا بزارین
از لینک زیر می شه به راحتی دانلود کرد جهت دانلود کلیک کنید منتظر جواب های شما دوستان هستم
------------------------------------
لینک دانلود :
http://875324.20upload.net/files/sh2/12847359501.rar
منتظرم

the_king

مدیرکل انجمن
منتظر پاسخ های شما دسوتان عزیزم لطفا کمکم کنید

چرا جواب نمی دین

لطفا کمک کنید دوستان

پس کجا مونیدن یعنی انقدر سخته

دوست عزیز، فروم مثل چت باکس نیست که یک متنی را ارسال کنید و مخاطب شما بلافاصله یا با اندکی تاخیر به
متن ارسالی تان پاسخی بدهد. در فروم ممکن است یک گفتگو تا چند روز پاسخی دریافت نکند و یا حتی تا ابد بی پاسخ
باقی بماند. هیچکدام از کاربران فروم تعهد و یا مسئولیتی برای پاسخگویی به سوالات سایرین را ندارند، این یک امر
اختیاری است و نباید به هیچ وجه کاربران را برای پاسخگویی تحت فشار قرار دهید.

Star-PCPack

Member
آقای کینگ سوال قبلی منو در مورد فرم شیشه ای رو هم شما پاسخ داده بودین حالا اینو هم جواب بدین در ضمن ببخشید دیگه این کارو نمی کنم و لی خیلی عجله دارم لطفا راهنمایی کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا