راهنمایی در مورد مادربرد

1seda

Member
سلام
خوب هستید.

من سیستمم دیگه رو به موته و ه رروز یه بلایی سر کیس می یاد.
و باید کل کیس و قطعات و عوض کنم

از یه طرف خواستم سی پی یو 2600k رو بخرم . و تا حدی هم به نتیجه رسیده بودم

اما از طرفی نسل بعد سی پی یو های اینتل lga 2011 هستند و و نسل قبل مادربرد ها نمیتونند سی پی یو ها رو روشون نصب کرد.

من موندم چی کار کنم و مادربرد ها که این نسل و ساپورت میکنه تازه اومد و قیمت نتونستم پیدا کنم .

و بهتر اینه که مادربرد های با ساپورت سی پی یو جدید رو بگیرم .

یه چیزی که تو بررسی مادربرد ها نفهمیدم این بود که این مادر برد ها سی پی یو های نسل قبل مثل این 2600 k
رو ساپورت میکنند و یا نه فقط باید سی پی یو مخصوص خودشون رو گرفت .

چون مادربرد با پشتیبانی از این سوکت اومده اما سی پی یو نه .
که اگه ساپورت کنه یه مادربرد از این نسل و سی پی یو 2600k رو با هم بگیرم.

از طرفی این مادربرد ها هم بیان قیمت هاشون باید خیلی بالا باشه
اگه نه که نمیدونم چی کار کنم .
و amd و intel زیاد برام مهم نیست مهم ساپورت نسل آینده وموجود بودن سی پی یو قوی در حال حاضر است

البته سی پی یو های بلدوزر هم نیومدند .
و چیزی تو مایه های 2600k پیدا میشه در amd

amd 1100 هم که چیز بدی نبود از باز ار غیب شده .

حالا تو بحث مادربرد و cpu گیر کردم و موند م چه بکنم
دوستان
راهنمایی کنید ...

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

پلتفرم های جدید اینتل به زودی وارد بازار میشن .

پردازند های Ivy Bridge و Sandy Bridge - E و هر دو قدرتمند .

Ivy Bridge روی همین سوکت 1555 کار میکنه و چیپست P67 و Z68 براش مناسب هست . برتری اون هم معماری ساخت کوچکتر و مصرف کمتر هست . از نظر قدرت هم بین 10 تا 20 درصد قویتر و بیشتر در بحث پردازند های قابل حمل ایجاد تحول میکنند .

Sandy Bridge - E روی سوکت 2011 نصب میشه و قدرتی بسیار بالاتر داره . بهترین مدلش 3960x هست که یک سرو گردن حتی از 990X هم بالاتر هست و دارای 15 مگ کش و 6 هسته واقعی (12 رشته پردازشی) و قیمت پایه اون هم احنمالاً 1200 دلار هست و از رمهای 4 کاناله استفاده می کنه .

مادربردهای جدید ASUS و Giga برای این سوکت در ایران معرفی شدند .
برای مصارف حرفه ای و نه اورکلاکهای سنگین و شکستن رکورد ، مادربرد ASUS P9X79 و GIGA X79-UD5 میتونه یا 8 جای اسلات رم تا 64 گیگ رم رو پشتیبانی کنه .:shock:
حنی رمهایی برای این سکو در بازار یافت میشه . مثل G-Skill مدل RipjawsZ که با فرکانس 2133 و 4 4x گیگ هست .

در مورد AMD هم پردازنده های Bulldozer به تازگی در حال ورود به بازار هستند و سوکت +AM3 برای اون مناسب هست .مادربردهایی با چیپست 990X .

موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا