راهنمایی در مورد قرار دادن این فلش در سایت

s.v3

New Member
سلام دوستان.

یه فایل فلش هست مربوط به موزیک پلیر انلاین.

فایل رو وقتی از تو پوشه ای وارد فایر فاکس میکنم به درستی میشناستش و اجرا میشه.
هم پوشه mp3 رو میشنا سه هم فایل پلی لیستش رو.

اما وقتی با همون ترتیب زیپش میکنم و اپلودش میکنم رو سایتم،کد رو میزارم تو ایندکس سایتم پلیرش رو لود میکنه اما نمیتونه فایل پلی لیستش رو پیدا کنه.

خواهش میکنم اگه میدونید مشکل از کجاست راهنمایی کنید خیلی وقته دارم باهش ور میرم.

موفق و پیروز باشید

پیوست ها

• index-swfobject-js.zip
    1 مگایابت · بازدیدها: 1

aliamel

کاربر فعال
من فایل های شما رو روی سرور خودم آپلود و تست کردم . خوشوقتانه مشکلی نداشتن و به درستی اجرا شدن .
شما فایل زیپ رو روی سرور آپلود کن و همون جا ازحالت فشرده در بیارش (Extract کن) . وقتی ترتیب و یا احتمالا محل قرار گیری اجزای یک موزیک پلیر رو به هم بزنی طبیعتا درست کار نخواهد کرد . چرا که فایل های صوتی در محلی تعریف شده موجود نیستند .
معمولا آدرس آهنگ رو داخل فایلی با پسوند XML قرار می دن . لذا این فایل XML واسطه ای بین موزیک پلیر و آهنگ ها خواهد بود !

s.v3

New Member
من فايل هاي شما رو روي سرور خودم آپلود و تست کردم . خوشوقتانه مشکلي نداشتن و به درستي اجرا شدن .
شما فايل زيپ رو روي سرور آپلود کن و همون جا ازحالت فشرده در بيارش (extract کن) . وقتي ترتيب و يا احتمالا محل قرار گيري اجزاي يک موزيک پلير رو به هم بزني طبيعتا درست کار نخواهد کرد . چرا که فايل هاي صوتي در محلي تعريف شده موجود نيستند .
معمولا آدرس آهنگ رو داخل فايلي با پسوند xml قرار مي دن . لذا اين فايل xml واسطه اي بين موزيک پلير و آهنگ ها خواهد بود !

دوست عزيز ممنون از توجهتون.
اگه دقت کرده باشيد داخل اون فايل زيپ يه فايل ا] تي ام ال هم هست که کدهاي پلير تو اونه.من تمام محتويلات فايل زيپ رو کنار فايل ايندکس سايتم اکسترک ميکنم.حتي از همونجا اون فايل اچ تي ام ال خودش رو اجرا ميکنم (کنار ايدکسم) به درستي اجرا ميشه اما وقتي فايل اچ تي ام ال رو ميزارم تو سايت خودم پلي ليست رو پيدا نميکنه .

از چهار مرحله اپلود،اکسترک،کپی کردن کد و پیس کردنش تو قالب سایتم عکس گرفتم خودتون نگاه کنید.

پیوست ها

• 1.zip
    851.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

aliamel

کاربر فعال
فقط کافیه کدهای زیر رو به فایل ایندکس خودت اضافه کنی و فایل هایی رو که ضمیمه کردم رو کنار index.html قرار بدی . یک عکس هم از فایل های مورد نیازت قرار دادم. کلیات کار همینه و اگه به نتیجه نرسیدی احتمالا یه جایی داری اشتباه می کنی !

PHP:
<object type="application/x-shockwave-flash" data="dewplayer-playlist.swf" width="240" height="200" id="dewplayer" name="dewplayer">
              <param name="wmode" value="transparent" />
              <param name="movie" value="dewplayer-playlist.swf" />
              <param name="flashvars" value="showtime=true&autoreplay=true&xml=playlist.xml" />
            </object>

پیوست ها

• New folder.rar
    981.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

s.v3

New Member
فقط کافیه کدهای زیر رو به فایل ایندکس خودت اضافه کنی و فایل هایی رو که ضمیمه کردم رو کنار index.html قرار بدی . یک عکس هم از فایل های مورد نیازت قرار دادم. کلیات کار همینه و اگه به نتیجه نرسیدی احتمالا یه جایی داری اشتباه می کنی !

PHP:
<object type="application/x-shockwave-flash" data="dewplayer-playlist.swf" width="240" height="200" id="dewplayer" name="dewplayer">
              <param name="flashvars" value="showtime=true&autoreplay=true&xml=playlist.xml" />
            </object>

سلام.دوست عزیز صحبتی رو که شما فرمودید انجام دادم اما کلا با این دستور پلیر لود نمیشه.
کدی رو که شما گذاشتید باید تعقیری توش ایجاد کنم که حداقل پلی لیست رو لود کنه.تو خط اول باید بنویسم

PHP:
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.godordevil.gozarweb.com/m/dewplayer-playlist.swf" width="240" height="200" id="dewplayer" name="dewplayer">

باید مسیر ادرس فایل فلش رو برای شعریف کنم.

اون فایل ایندکس رو هم که 4u.html رو که زحمت کشیددی گذاشتید با باقی فایلها کنار فایل ایندکس سایتم قرار دادم.وقتی ادرس اونو میدم
PHP:
http://www.godordevil.gozarweb.com/m/4u.html

بازش میکنه و درست کار میکنه اما وقتی 4u.html اخر ادرس رو به index.html تعقیر میدم پلیرش رو لود میکنه اما فایل پلی لیستش رو نمیشناسه

خیلی باهش ور رفتم بخدا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست.

s.v3

New Member
.سلام.علی اقا با تشکر خیلی زیاد از شما داشتم یه حرکتی میکردم متوجه شدم مشکل از کجا بود.برای دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن میگم.

کد پلیر که باید تو ایندکس سایت بزاری اینه.

HTML:
<h2>Playlist</h2>
<p class="hint">La playlist est stockée dans le fichier playlist.xml</p>
<p class="hint">The playlist is stored in playlist.xml</p>
<object type="application/x-shockwave-flash"  data="***dewplayer-playlist.swf" width="240" height="200" id="dewplayer"  name="dewplayer">
<param name="flashvars" value="showtime=true&autoreplay=true&xml=***playlist.xml" />
</object>

من خط رو تعقیر میدادم و بجای اون 3 تا ستاره ادرس جایی رو که پلیر رو قرار دادم مینوشتم.
اما فکر نمیکردم این حرکت رو باید برای ادرس پلی لیستش هم انجام بدم.
از طرفی چون ادرس پلی لیست رو شبیه کدهی html ننوشته بود اثلا حواسم به اون نبود.
اونجاهاییی که 3 تا ستاره گذاشتم باید ادرس فایل فلش وپلی لیستش رو وارد میکردم

موفق و پیروز باشید و تشکر از شما

جدیدترین ارسال ها

بالا