راهنمایی در مورد ساخت سایت با پسوند ir

zabih1370zarei

New Member
:cry:خسته نباشید دوستان عزیز
من الان میخوام یه سایت برای خودم درست کنم با پسوند ir میشه من را رهنمایی کنید که باید چه کار هایی انجام بدم؟؟؟
اگر با پسوند معروف دیگری هم باشه مشکلی نداره و اگر ممکن هست رایگان باشه ساختش
من تازه وارد هستم برای ساخت سایت
اگر لطف کنید دوستان کامل و جامع توضیح بدید ممنون میشوم:cry:

samkia1

New Member
با سلام
دامین ای ار و دامین های دیگر نظیر دات کام و دات نت پولی هستند .
مثلا ای ار مبلغ 4950 تومان و دات کام 9500 تومان با کنترل پنل اختصاصی وصاحب امتیازی صدرصد در شرکت ما ارائه می شود.
اگر دامین رایگان می خواهید سایت زیر می دهد www.co.cc
اما پیشنهاد می شود که پولی بگیری زیرا رایگانها معمولا بعد از یکی دو سال پولی می شوند.

اگر به طراحی سایت هم اشنایی نداری ما سایت ساز وفروشگاه ساز های خود رارایگان می دهیم
جهت مشاوره به سایت ما مراجعه و یا تماس بگیرید 02166910614
www.iranwebsazan.com www.irancpanel.net

zabih1370zarei

New Member
میشه شما من رو راهنمایی کنید اگر خودم بخوام از طریق html بخوام یاد بگیرم چجوری هست؟؟

webmizban.com

Active Member
سلام برای آموزش htm و طراحی وب سایت از بخش آمورش htm همین انجمن می توانید اقدام کنید.
برای ثبت دامنه ملی (.ir) و دامنه دیگر دامنه های بین المللی و هاست باید هزینه پرداخت نمایید.
در صورت تمایل از www.webmizban.com برای ثبت می توانید اقدام نمایید.

موافق باشید.

namin72

Member
با سلام. مي تونيد دامنه و هاست خودتون رو از ما خريداري كنيد. هم مي توانيد با سايت سازهاي رايگان سايت براي خودتون بسازيد و يا اگر مي خواهيد سايت اختصاصي و شخصي داشته باشيد ، مي توانيد از طريق تماس با ما سايت خودتون رو سفارش بديد كه طراحي كنيم. با تشكر.
سايت:www.nami-net.com
ايميل: [email protected]
مي توانيد از طريق ايميل و يا گذاشتن پيام خصوصي، توضيح دهيد كه براي چه كاري مي خواهيد سايت تشكيل دهيد تا بهتر بتونم راهنماييتان كنم.

saratallah

New Member
با سلام. می خواستم بدونم چه جوری می شود که یک سایت با پسوند ir ایجاد کنم.
:sad:خدا حافظ

maysamdarsaitha

New Member
با سلام خدمت دوستان
ببینید من در سایت nic.ir یک دامنه ثبت کردم و در حال فعال شدنه اما بعد از اون نمی دونم باید چکار کنم؟
یعنی نمی دونم چطوری به یک پنل کاربری برسم که رو سایت مطلب بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟

دوستان لطفا راهنمایی کنید

4mee

Active Member
دوست عزیز شما باید هاست خریداری کنید و سیستم مدیریت محتوا مدنظرتون رو روش نصب کنید

سلام
دوستان من یه دامین یک ساله گرفتم و یک وبلاگ دارم چه جوری انتقال بدم به سایت؟
یه سایت می خوام داشته باشم

ezHost.ir

New Member
سلام
دوستان من یه دامین یک ساله گرفتم و یک وبلاگ دارم چه جوری انتقال بدم به سایت؟
یه سایت می خوام داشته باشم
با سلام خدمت شما؛

ns های دامه خود را بر روی سیستم وبلاگدهی خود تنظیم نمایید. (ns ها را از سرویس دهنده وبلاگ خود بخواهید) سپس دامنه را بر روی وبلاگ پارک نمایید.

ghaffari273

New Member
سلام اگه خیلی علاقه مند هستی که ساخت سایت را یاد بگیری

و هزینه ای هم نمیخواهی پرداخت کنی باید از سایت های هاست رایکان استفاده کنی مثل گیگفا یا xzn

اگر در مورد ساخت سایت هم اطلاعات کافی نداری پیشنهاد میکنم در دوره اموزش رایگان سایت سایت با وردپرس همیار انلاین شرکت کن به صورت رایگان تمام مواردی که برای ساخت سایت لازم داری به همراه اموزش های سئو به شما اراده میشود

امیدوارم موفق باشی

دوره اموزش رایگان سایت سایت وردپرس

جدیدترین ارسال ها

بالا