راهنمایی در مورد زمان رندر انیمیشن

N.Abedi

Well-Known Member
سلام دوستان عزیز... من یه پروژه اکستریور دارم که می خوام انیمیشن fly through بسازم یعنی در طول یه خیابون دوربین حرکت می کنه و نماها و کل آبجکت ها ثابت هستند. سیستم من لپ تاپ core i7 و ram 8 و گرافیک 2 گیگابایت 635 هست... برای رندر انیمیشن همچین کاری به نظرتون از خود وی ری استفاده کنم یا مثلاً نرم افزاری مثل لومیون؟ چی کار کنم که به حداقل زمان رندر دست پیدا کنم؟ مثلاً تیکه تیکه رندر بگیرم بعد تو نرم افزارهایی مثل ادیوس ادیتش کنم یا ... خلاصه اگه پیشنهادی در خصوص این کار به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید :rose:

*farshid*

کاربر VIP
دوست عزیز بستگی داره به صحنه ای که دارین رندر میگیرید
اگه حجمش پایین باشه رندر معمولی
اگه متوسط باشه با روش saving irradiance map and light catch
اگه خیلی زیاد باشه میتونید texture baking استفاده کنید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.فرشید bake texture چی هست؟
من خودم از لومیون استفاده میکنم خیلی سریع هست اماحداقل یه گرافیک قابل قبول داشته باشی.
مشکل وی ری توی رندر انیمه بحث flake هست.برای برطرف کردنش بایدتنطیمات خیلی دسته بالاگرفت
لومیون بی نظیره ساده مخصوصانسخه٣خیلی کامله

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام.فرشید bake texture چی هست؟
من خودم از لومیون استفاده میکنم خیلی سریع هست اماحداقل یه گرافیک قابل قبول داشته باشی.
مشکل وی ری توی رندر انیمه بحث flake هست.برای برطرف کردنش بایدتنطیمات خیلی دسته بالاگرفت
لومیون بی نظیره ساده مخصوصانسخه٣خیلی کامله

سلام عارف جان
این سایت رو ببین پلاگینشم هست تو نت کرک شده ، و اموزش های سایتشم عالی ، http://www.texturebaking.com با یک کلیک همه کارو میکنه خودش
اموزش اخرش رو ببینی حله ، خیلی باحاله با یک بار رندر میتونی هرچقد بخوای Walk-Through بسازی ، این تکنیک واسه گیم هم هست اما واسه سینماتیک هم هست ...

flatiron_title_08.jpg

flatiron_title_02.jpg

flatiron_title_04.jpg

موفق باشی :rose:

prince_Persia_7

Well-Known Member
میتونی از پلاگین Solid Rocks که مختص ویری استفاده کنی و محاسبات Irradiance Map رو هر n فریم ( بسته به سرعت حرکت دوربین) یکی حساب کنی . اینطوری سرعت رندر افزایش زیادی پیدا میکنه. Solid Rocks یه قسمتی داره به اسم Anim Fly که واسه رندر انیمیشنه. البته حتی سرعت Solid Rocks واسه رندر تک فریم هم چیزی بین 2 تا 7 برابر سرعت رندر در حالت عادیه (طبق تجربه خودم میگم)

پیوست ها

• WT.jpg
    WT.jpg
    423.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا