راهنمایی در مورد خطوط پرسرعت اینترنت

majid2x

Active Member
سلام دوستان.
من چند وقته که دیگه از خطوط کم سرعت خسته شدم! دوست دارم تو اینترنت با سرعت بالا صفا کنم اما هیچ اطلاعاتی در مورد این خطوط ندارم فقط شنیدم خطوطی بنام Lan , Adsl , Dsl که اگه اسمشونو درست گفته باشم هست . حالا از شما خواهش می کنم که در مورد سرعت و چگونگی خرید این خطوط منو راهنمایی کنید.البته قیمت ها رو هم بدید.درضمن اگه خطوط دیگری هم هست اگه میشه راجع به اونها هم توضیح بدید.
مخلصم
مجید

Parham

Well-Known Member
اطلاعاتی‌ در مورد نوع این کانکشن ها و شبکه ها نیاز داری ؟!در ضمن بهتر بود این سوال را در انجمن شبکه می‌ پرسیدی ...

majid2x

Active Member
خوب آقا پرهام نمیشه تاپیک رو انتقال داد!
درضمن همونطور که گفتم می خوام درمورد امکانات و نحوه خرید و قیمت اطلاعاتی داشته باشم

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
ببین دوست عزیز این خودش می‌شه 2 تا تاپیک جدا ! اگه در مورد ADSL اطلاعات [ اینجا ] را ببین، اگه در مورد اینترنت بی‌ سیم می‌ خوای [ اینجا ]... در مورد نرخ قیمت ها هم میتونی‌ [ اینجا ] را ببینی‌ ...

majid2x

Active Member
آقا پرهام اینجوری که من دیدم Adsl هم هزینش یه کم بالاست هم برای شهرستان ها قابل استفاده نیست!
حالا از شما می خواستم یه سرویس خوب مثلا با سرعت 256 یا 512 برای شهرستانها باقیمت مناسب پیدا کنید
دستتون درد نکنه!

Parham

Well-Known Member
کی‌ گفته برای شهرستان قابل استفاده نیست ؟! حالا داتک اگه سرویس نمیده دلیل نمی‌شه که نباشه ... از پارس آنلاین، سپنتا و آزاد نت هم تحقیق کن ببین سرویس میدن برای شما یا نه ...

alireza-metal

Active Member
عزیزم - شما برو به همه isp هایی که در سطح شهرتون هست - به احتمال زیاد یکیشون باید این خدمات ( adsl ... ) رو بده - اگه هیچکدوم ندادند چاره ای نیست مگر اینکه صبر پیشه کنی و فعلا بسازی - ولی اگه این خدمات رو ارائه میدادن که خیلی خوب - برای منزل چیزی حدود 80-90 تومان بیشتر نمیشه - البته برای اول کار چون پول مودم و نصب ازت میگیرن - 45 مودم تک کاربره - 20 پول نصب - البته نصبش زیاد کاری نداره و اگه خواستی بگو تا اینجا من و بچه ها راهنمائیت کنیم - و ماهی هم حدود 15-20 تومن ( بستگی به اکانتی که میگیری ) باید بهشون بدی - ولی سرعتش تقریبا خوبه و حداقل سرعتش 10 برابر dial up هست - موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا