N.Abedi
Well-Known Member
دوستان عزیز سلام
همان طور که می دانید اخبار ضد و نقیض درباره خرید لپ تاپ های Dell در فضای مجازی زیاد است. مخصوصاً در مورد لپ تاپ Dell 5110N. عده ای به شدت راضی هستند و عده ای هم به شدت منتقد آن. مشخصات کلی سیستم به صورت زیر است:مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
VD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Dell N5110
از دوستانی که تجربه ی استفاده از این لپ تاپ را داشتند خواهش می کنم که نظرات خودشان را در مورد این لپ تاپ بیان کنند.
خواهشمندم در مورد داغ شدن دستگاه در زمان رندر گرفتن سنگین با وی ری و دوام و عمر باطری و کل دستگاه و نیز در مورد مشکلات دستگاه که ظاهراً ویندوز ارجینال روی آن نصب نیست و باید تک تک درایورها را دانلود و نصب کرد توضیح دهید.
بنده این دستگاه را برای استفاده از تری دی مکس معماری احتیاج دارم.
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم
همان طور که می دانید اخبار ضد و نقیض درباره خرید لپ تاپ های Dell در فضای مجازی زیاد است. مخصوصاً در مورد لپ تاپ Dell 5110N. عده ای به شدت راضی هستند و عده ای هم به شدت منتقد آن. مشخصات کلی سیستم به صورت زیر است:مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکاناتحافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Dell N5110
از دوستانی که تجربه ی استفاده از این لپ تاپ را داشتند خواهش می کنم که نظرات خودشان را در مورد این لپ تاپ بیان کنند.
خواهشمندم در مورد داغ شدن دستگاه در زمان رندر گرفتن سنگین با وی ری و دوام و عمر باطری و کل دستگاه و نیز در مورد مشکلات دستگاه که ظاهراً ویندوز ارجینال روی آن نصب نیست و باید تک تک درایورها را دانلود و نصب کرد توضیح دهید.
بنده این دستگاه را برای استفاده از تری دی مکس معماری احتیاج دارم.
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم