تغییرات فایل 1 راهنمایی در مورد تنظیمات اکسپورت در Adobe Encore DVD CS5

mohsen.g.r

New Member
با سلام خدمت مدیران و اعضا و دوستان. در مورد تنظیمات اکسپورت و خروجی DVD ابهاماتی دارم که فکر کردم شاید مشکل خیلی از دوستان باشه مطرح می کنم و خواهش می کنم دوستانی که تخصص در این مورد دارند یا اطلاعاتی دارند جواب بدن.

من پروژه ها رو از پریمیر CS4 یا CS5 برای ساخت DVD به نرم افزار Adobe Encore DVD می فرستم. و برای ساخت فایل از Adobe Media Encoder استفاده می کنم.
فایل اصلی پروژه های من AVI هستش و خروجی مورد نظر من Mpeg2 هست. وقتی از پروژه ، توسط Media Encoder فایل خروجی می گیرم با رعایت تنظیمات مربوط به Bitrate و فعال کردن گزینه Maximum Color Depth فایل Mpeg2 حاصله کیفیت بسیار خوب و نزدیکی به فایل اصلی داره و کمترین افت کیفیت رو داره. اما در مورد ساخت DVD در Adobe Encore DVD مشکل افت کیفیت تصویر دارم. اینجا در منوی فایل دو منو وجود داره که مریوط به تنظیمات کیفی پروژه میشه به نامهای Project Setting و Edit Quality Presets که در اولی دو سربرگ وجود داره که در یکی از بین DVD و Blue-ray یکی رو انتخاب می کنیم و در سربرگ Advance می تونیم میزان Bitrate تصویر رو تعیین کنیم که برای DVD نهایتا 9.4 رو میشه تعیین کرد که البته نتیجه ی خیلی خوبی نمیده. سوال و ابهام من در قسمت Edit Quality Presets هستش که گزینه های بیشتر و کاملتری شبیه Adobe Media Encoder داره اما مشکل اینجاست که اولا فاقد گرینه Maximum Color Depth هست و از این گذشته وقتی سایر تنظیماتش رو هم انجام میدیم و OK می کنیم و خارج میشیم در قسمت Build اعمال نمیشه و تاثیری در کاهش یا افزایش کیفیت یا حجم فایل نمیذاره!!! و مثلا وقتی شما قصد کپی کردن یک فایل با تایم زمانی کم رو روی DVD دارین و می خواین از فضای باقیمونده روی دیسک برای افزایش Bitrate و بهبود کیفیت بهره ببرین این گزینه عمل نمی کنه! در ساخت DVD Foldr هم همینطوره هم در نسخه Adobe Encore DVD CS 5 و هم Adobe Encore DVD CS 4

دوستان کسی به این مشکل برنخورده؟ راه حلش و ساخت یک DVD با کیفیت مطلوب چیه؟ البته منظورم راه های دیگه و استفاده از برنامه های دیگه نیست.

mohsen.g.r

New Member
با گذشت ده روز از طرح این سوال بیشتر از پنجاه نفر از دوستان این سوال رو خوندن و متاسفانه کسی جوابی براش نداشت. که البته این برای یک سایت تخصصی نمی تونه خوب و امیدوارکننده باشه. در هر حال من خودم جواب سوالمو پیدا کردم و اگه کسی مشکل مشابهی داشت می تونم راهنماییش کنم.با تشکر.

ببخشید که من ده روز پیش تا حالا سر نزدم
حرفت درسته منم مدتها سر این قضیه گیر بودم اما راه حل رو پیدا کردم
1. در قسمت Edit Quality Presets یک پریست با تنظیمات دلخواهت که ان شاء ا... بلدی درست کن و به نام دلخواهت ذخیره کن
2. در پنجره project روی فیلمی که باز کردی کلیک کن ودر پنجره propertis در سمت راست برنامه گزینه dvd transcod رو روی پریستی که ساختی بزار و رندر کن
بازم مشکلی داشتی بگو

جدیدترین ارسال ها

بالا