راهنمایی در مورد آینده کاری

Ali_Hamidi

New Member
سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
بعد از دیدن این تاپیک به ذهنم زد منم یه راهنمایی بگیرم

حقیقتش من الان توی یه برهه زمانی خیلی خاص و حیاتی از زندگیم هستم و دوس دارم تا هرجایی که می تونم انتخابم رو درست و بی اشکال تر انجام بدم

کسانی که حرفام رو ببینن شاید بیان نصیحت کنن بگن نکن و ال و بل ولی خب گوش ما که بدهکار این چیزا نیس :green:

من الان 20 سالمه ! کلا از روزی که کامپیوتر وارد خونه شد (10 سال پیش) سرم توش بوده ! رشته نرم افزار تحصیل می کنم ولی دارم انصراف میدم ! چون هیچ علاقه ای به کدنویسی کلا ندارم !
حتی وب هم خیلی دوس ندارم ! علاقه ام رو توی تدوین و کلیپ سازی و جلوه های ویژه پیدا کردم ! کنارش هم خیلی تخصصی دارم موسیقی کار میکنم که شاید فک کنید بی ربطه ولی میدونم خیلی کمکم میکنه ! زبان انگلیسیم در حدی خوب هست که بتونم tutorial های موجود در اینترنت رو بفهمم ! دیگه کنار همه اینا آچار فرانسه ام وهرکاری بتونم می کنم :)
خیلی پراکنده گفتم اطلاعاتو ولی خواستم یه نمای کلی از خودم بگم

برنامه ام اینه که الان بعد انصراف معافی پزشکی ام رو پیگیری کنم زودتر ! بعدش شاید یه رشته آسون ( فقط برای مدرک) برم که نگن طرف خیلی پرته ! (مثلا مدیریت پیام کور )
خلاصه اینکه الانم باید لپ تاپ نازنین رو بفروشم تا با یه پی سی بتونم کار افتر رو روووون انجام بدم و یاد بگیرم !
هر از گاهی هم کار تدوین و تیزر میزر بخوره یه پولی دستمون بیاد بزنیم به سیستم !
آیا این درسته که

در نقطه نهایی دوس دارم به نهایتا به جلوه های ویژه سینمایی برسم ! و داشتن یه شرکت مستقل و ....

مرسی از راهنمایی هاتون :)

hamed1star

Member
راهنمایی : هر کاری میکنی بکن فقط از این مملکت خراب شده برو بهد تصمیم بگیر واسه زندگی کردن .

جدیدترین ارسال ها

بالا