راهنمایی در فارسی سازی

mahyar_ms

New Member
سلام به دوستان
ببخشید من یه سایت آماده فلش دارم و میخواستم فارسیش کنم
اما مشکلم اینجاست که متون و گالری عکس رو داره از یک فایل Xml میخونه و هر چقدر هم که متون انگلیسی رو فارسی میکنم , بعد از لود کردن مجدد صفحه میبنم که کلا جای متن خالی میمونه و چیزی نمایش داده نمیشه . انکد شو هم چک کردم درست بود و واسم جای سئواله که باید با این سایت چی کار کنم واسه فارسی کردنش .
ممنون میشم اگر کسی راهنمایم کنه

++Hadi++

Active Member
به امضام که زیر پست هامه (لینکهای مهم ) تشریف ببرین . چنتا آموزش در مورد فارسی سازی و tlf هست .البته اگه کارتون با اکشن 3 راه می افته .

mahyar_ms

New Member
من اطلاعاتم فوق العاده در زمینه اکشن اسکریپت و xml پائینه و حتی نحوه فراخونی کلاسهای فارسی استایل رو هم بلد نیستم .
اون چیزهایی که شما زحمت کشیدید و گذاشته بودید رو دانلود کردم و دیدم اما متوجه نشدم اصلا
ببخشید من آماتورم نمیدونم شاید یه تغییر کوچولو تو فایل فلشی که گذاشتم انجام بشه کامل متوجه بشم
ببخشید من کارم اصلا فلش نیست و دیتابیس کارم اما الان سر یه پروژه نیاز به اینکار دارم
ممنون میشم شما که با صبوری جواب پست منو دادید راهنمائیم کنید .
یا حق

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ساده ترین راه استفاده از کنورت فارسی استایله که متنتو توی برنامه وارد میکنی کنورت میکنی و سپس در فایل xml قرار میدی

در انجمن سرچ کنید . قبلا بحث شده

موفق باشید

mahyar_ms

New Member
من دیدم چیزهایی که زحمت کشیدید رو اما واقعا متوجه نشدم
دوست من اطلاعات من خیلی پایئنه
شما فکر کنید در حد صفر شایدم کمتر
شایدم واقعا مغز من نمیکشه واسه اینکار یا مال خستگیه
به هر حال اگر لطف کنید و واضح تر توضیح بدید ممنون میشم اگر هم امکانش نیست همینقدر که لطف کردید و جواب منو دادید ممنونم .
یا حق

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما بگرد و فایل کنورت فارسی استایل رو دانلود کن

متنتو توی برنامه بنویس و تبدیل رو بزن سپس متن تبدیل شده رو کپی کن و بجای نوشته های توی فایل xml پیست کن

دیگه ساده تر از این نمی تونم جواب بدم

موفق باشید

mahyar_ms

New Member
والله از کانورت فارسی استایل هم استفاده کردم ولی باز هم نشد دقیقا مشابه چیزی که جنابعالی فرمودید

mahyar_ms

New Member
دوست عزیز و مهربان
من دقیقا از همین کانورتور استفاده کردم
نمیدونم والله چه سری تو کار این پروژه هست یا من واقعا اینکاره نیستم
به هر حال من پروژه رو ضمیمه کردم اگرکسی وقت کرد و لطف کرد و دانلود کرد و یه نگاهی بهش انداخت و متوجه شد که مشکلش چیه یه راهنمایی مارو هم بکنه و بگه که من ایرادم کجا بوده یا اینکه کجا هست
از جواب صبورانه شما جناب Avang متشکرم
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا